Ku Masih Teringat Kau Peluk Diriku

Tiba-tiba layan lagu Cinta Antara Kita – OST Dunia Baru The Movie –Β  sini

Β©kujie – Perlukah saya tulis 1500 patah perkataan lagi?

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

34 thoughts on “Ku Masih Teringat Kau Peluk Diriku”

  1. wah wah wahhhhh… romantiknyeeerrr.. sayang sayang ag.. ahhh, jeles. Nak kawen cepatt.. 😳
    .-= ann´s last blog ..Panggilan Pulau Untuk Abang Ben10!! =-.

  2. nanti week end dialog dia dah lain

    abang: “Yangggg, abang dah balikkkk”
    kak jie: “Sayang di bilik banggggg”

    hehehehehe….layannnn

    1. bhahaha..tempek trus ja.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      .-= Azizuan´s last blog ..Ukur Populariti Blog Dengan Popuri =-.

  3. wow~ berbonga2 di hati semua nampak

    😎

    so apa rancangan untuk isi masa yang ada?
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Penunjuk Kod Sumber WordPress =-.

  4. mcm dpt merasai apa yg kak kujie rasai sekarang ni…hati konpem berbunga2 kan ingin menyambut kepulangan suami tercinta…

    p/s untuk suamiku: tunggukan kepulangan syg yer…

    ahakssss…
    .-= norsaritanaini´s last blog ..Majlis Perkahwinan Adik Ipar No. 4… =-.

  5. belaian jiwa~~ πŸ˜€
    .-= Flying PIxel´s last blog ..So, You’re a Designer? Try Adobe CS5 =-.

  6. Seronok la dia. Bertambah ceria :).
    .-= Syafrizal´s last blog ..Logo Halal Negara Asing =-.

  7. weeeeeeeeeeee! :p

    jom nyanyi lagu Bukan Cinta Biasa-Afgan pulak :p muahahaa
    .-= yonna´s last blog ..Kelabu =-.

  8. adoi ai.. tau la tak sabar. dalam hati ade taman bunge-bunge berintikan coklat.. gagagaga
    .-= Kreuger´s last blog ..Laptop Acer Aspire One untuk diberi percuma =-.

  9. owhhh..teringat ketika cikmin berjauhan dengan suami beberapa tahun lepas,bila dapat ayat lebih kurang macam kat atas tu,hati tetiba jadi tersangat rindu tak tergambar!terasa macam nak terbang..eheheh..
    .-= cikmin´s last blog ..Saya nak bercerai! =-.

  10. ooo!!!!!
    Sweet!!
    .-= MrRollies´s last blog ..Blog Minggu Ini : Syahirul.Com =-.

  11. tak perlu!!
    jom kita nyanyi sama2 kak
    .-= mokteh´s last blog ..Finally at Home: Home Sweet Home! =-.

  12. gembiranya kakak kita sorang niii…
    πŸ˜†
    .-= paeh´s last blog ..Bila Bandwidth Exceeded! =-.

Comments are closed.