Laki siapalah ni?

bini malas kemas rumah

Cik abang….bini awak tak kemas rumah sebab dia dok mengadap blog kot…kahkahkah

Cik Kiah, Cik Bedah..Makcik Milah…. awak pun satu, lain kali kemaslah rumah dulu sebelum datang bergossip kat blog saya. Jangan sampai laki korang mengamuk!

Keyword yang ke-2 tu, biarlah orang lelaki yang komen kerana saya pasti orang lelaki yang lebih Β ghairah dalam bab begini . Peniaga di Chow Kit Tengku Aizat yang membuktikan fakta ini…

Mungkin berita ini boleh membantu:

BERLIN – Sepasukan penyelidik Jerman melakukan ujian terhadap sejenis ramuan semula jadi yang diharap dapat menandingi kehebatan Viagra dalam merawat penyakit mati pucuk.

Akhbar Olaf Schroeder semalam melaporkan, satu ujian klinikal membabitkan 50 lelaki menunjukkan mereka lebih ghairah untuk beraksi di ranjang.

Rawatan yang dikenali sebagai Plantagrar itu menggunakan koktail tumbuhan Tribulus terrestris dan ekstrak jus anggur itu akan memasuki pasaran pada 2010. – AFP

Β©Kujie – Laki saya masih tak ingat di mana dia kemalangan, macam mana dia boleh balik ke rumah…tapi waktu bersahur tadi dia dah ingat dan tanya pasal ‘ kepala agung‘.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Anonymous says:

    :roll: dulu aku RAJIN GILER kemas umah,pastu laki aku RAJIN GILER sepahkan umah.last-last aku pikir baik aku join dia sekali

  2. tolong menolong bantu membantu..
    apa yg penting, kerjasama.hehe..
    .-= fiezabaiduri´s last blog ..Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak =-.

  3. ha3. blog kakjie ni kan, mcm2 keyword leh smpaii.. friendly sgt ngn SE.. ade jgk org search keyword camtu.. utk ape die search camtu ye?
    .-= JHafiz´s last blog ..Pengalaman Berjumpa Lailatul Qadar =-.

  4. he he..sekurang-kurang nya pengguna dapat tahu tahap kematangan dan kegunaan internet untuk masyarakat Malaysia…
    .-= etomyam´s last blog ..Group Anti Malaysia (Malingsia) Di Facebook =-.

  5. siapa yang malas.tanyalah diri sendiri.katakunci tu sempoi juga.
    .-= safar´s last blog ..Maklumat dahulu duit kemudian =-.

  6. harapnya saya boleh bini yang rajin..kalau tak saya jugak la yg kena kemas rumah…isk..tp tak leh bergantung semata-mata pada bini gak, kena la tolong..baru ada kemanisan berkeluarga..
    .-= wanwma´s last blog ..(Motivasi) Bekerjasama Bukan Bergantung! =-.

  7. pergh…hebat betul keyword yang first tu..nak terguling dah den baco nihl…hahahaa
    .-= Najib Hassan´s last blog ..Download XP Drivers for Dell Adamo =-.

  8. nakal jugak google tu…
    pi crawl kat belog akak time org tanye pasal bini malas kemas umah…
    haha
    .-= ChekguBH´s last blog ..Nak Raya Cepat ke Raya Lambat..? =-.

  9. wahahaha….sian laki tu, bini dia malas…ngeh3…yg kedua tu no komen ler…

    psst! ada masa malas gak tp tetap kena buat kan jie..kan kan kannnnn

    jie, kalau x sempat, nak wish slamat ariraya, maaf byk2 andai ade kesilapan yg sengaja or x sengaja…kalau ade kelapangan, singgahlah kerumah jun beraya ek…berhati2 dijalanraya, jgn tdo kat tgh hi-way lg ye..hehe.
    take care selalu..mmuahhhhhh!
    .-= jun´s last blog ..Fried fish in fragrant ginger sauce =-.

  10. πŸ˜† πŸ˜† search pelik2 selalu ler .. blog gua dicari dgn keyword ‘gambar lelaki bersex’ sedangkan gua bukan penulis material 18SX πŸ˜•
    .-= eldy´s last blog ..Papan jerit + butang sosial ala Iphone 3GS =-.

  11. kesian brader tu, mesti dia tension dengan perangai bini dia… ekk πŸ™
    .-= samdaddycool´s last blog ..Menang hadiah Periuk @ Kujie2 =-.

  12. bab anonymous tu, memang den la tu.. terlupo lak nak lotakkan namo sendiri.. wakakaka

    sorryyy aaa tuan rumah.. heheheh

    πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†
    .-= maza´s last blog ..Ramadhan: Kampung Cacing # 4 =-.

  13. Bab no.2 tu pun utk kepentingan kaum hawa gak..

    katanya utk kepuasan bersama… hmm entahlah..

    kata en_me, gasaklah kanzz.. voleee kanzzz

    wakakakaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  14. Bab no.2 tu pun utk kepentingan kaum hawa gak..

    katanya utk kepuasan bersama… hmm entahlah..

    kata en_me, gasaklah kanzz.. voleee kanzzz

    wakakakaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  15. hehe kadang2 kita tak terfikir perkara2 mcm ni boleh membawa search engine ke blog kita kan. hehe πŸ™‚
    .-= KNizam´s last blog ..Blog Review : Hasrimy.com – β€œGood Morning Designers” & Lawa Siot Website Dia Ni OK ! =-.

  16. salam..

    hehhehe…tersenyum saya tgk screen shot tu..

    :mrgreen: :mrgreen:
    .-= syukran´s last blog ..Lembu Kitar Semula =-.

  17. Pernah alami balik dari Semenyih naik motor, tiba2 tersedar dah sampai rumah. Perjalan pulang? Entah tak ingat nasib baik tak ekseden huhu :roll:
    .-= haritz´s last blog ..Happy – Talk Is Cheap Campaign =-.

  18. Ehh kakjie ape plak nama saya naik nie? hahahahaha
    Nasib baik takde keyword ‘shopping’ masuk blog kakjie πŸ˜›

    ps : Banyak keyword lucah masuk blog saya minggu ni,hahaha
    .-= blowie´s last blog ..Perbezaan otak lelaki dan perempuan~~ =-.

  19. huhu macam-macam perangai dok ada… 😈

    p/s: iza dah sampai umah..alhamdulillah..semua ok. ada 2 eksiden.. lori terbarai tengah jalan..melintang elok ja, sampai petugas plus kena lencongkan jalan ke sebelah, kongsi ngan pengguna dari arah utara. 1 lagi keta..terpeleot dan remuk tepi jalan..tatau sebab apa… sekian maklumat jalan raya. roger and out :mrgreen:
    .-= iza´s last blog ..Dera Diri (*_*)… =-.

  20. weh,kemas2 rumah nih bkan tugas bini jer tau…suami pon perlu gak kemas umah.. 😯
    .-= carmeala´s last blog ..gloomy day =-.

  21. bini malas kemas rumah eikk? macamlah dia rajin sangat… hahaha.. takleh wat sesama ke? mana tau kot dia pun penat pasai ramai yang pandai bikin sepah tapi tak pandai kemas balik πŸ˜›
    .-= suealeen´s last blog ..Iktibar di sebalik kejadian.. =-.

    • @suealeen, bab ramai yg sepah tapi kemas sorang2 tu rasanya hampir semua rumah mcm tu…ada juga suami yg rajin…contoh : biras kak jie kat Meru tu

  22. APa dia nak buat serach bini malas mengemas tu. haha. kelakar gila.
    .-= fazemy´s last blog ..PUASA BOLEH MENGURUSKAN BADAN?!! =-.

  23. Ni cari kat mana ni kak jie.. Tak tau le..
    .-= zool´s last blog ..Car-seh, perkhidmatan mencuci kenderaan =-.

  24. Malangnya suami itu.
    Hehehe!!!
    .-= Eriyza´s last blog ..Laluan Pejalan Kaki Jadi Tempat Judi =-.

  25. Lelaki memang itu je ingatnya… :mrgreen:
    .-= kruel74´s last blog ..Marketing through presence at events =-.

  26. dia cari bini ke cari orang kemas rumah ke cari ubat untuk kuatkan semangat kemas rumah?

    siapalah mereka2 ni yek, semoga mereka lebih disibukkan dgn perkara lebih baik
    .-= Aykay´s last blog ..Dedahan hari Jumaat =-.

  27. pasal kepala agung mana boleh lupa… πŸ˜†
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Cuti 6 hari =-.

  28. aduh macam-macam keyword pelik jumpa ha3. apa agaknya si suami tu fikir sampai terpaksa cari topik sama kat internet.
    .-= megat´s last blog ..Lailatur Qadar, Peluang Merebut Malam 1000 Bulan =-.

    • @megat, kadang-kadang dia malas pun bersebab juga… sorang saja yang suka kemas yang menyepahkan ramai….lama-lama jemu juga…tiada kerjasama.

      Biasalah tip rumahtangga perlu kedua belah pihak yang mempunyai keinginan dan hala tuju yang sama..kalau seorang je…memang bermasalah lah

      nak-nak jenis suami yang amalkan sikap ‘ Tanggal Dan Tinggal ‘ – selalunya stokin dan tuala mandi + kain pelikat…heheheh πŸ˜†

  29. Uikkssss….
    Laki siapa la tu ekkkk…..siap citer kemalasan si isteri sampai ke dlm tenet nihhh. Ishhh….ishhhhh.
    Mmg nak kene lastik dgn buah ciku nihhh….

    **Akak Jie sihat ke? Semoga Akak sihat di samping family ye.
    Take care. πŸ™‚

    • @Zymazara, dia cari tips untuk mengubah sikap isteri kot… tgh rindukan isteri kot masa tu..tgok keyword tu jam 3 pagi tu…hehehehe πŸ˜†