83 Replies to “Abang, I know what you did last night!”

  1. tpi camner nak tau dye wat per…tu tengok dalam google earth je…x nampak dalam rumah….hhmmm…..bleh tanye skit x…camner nak jadi friends dalam blog ni….
    .-= haziq´s last blog ..to know me??? =-.

  2. Naluri seorang isteri selalunya tepat, apatah lagi dalam soal bermadu, alahai..!! :mrgreen:
    .-= haritz´s last blog ..Kenapa aku jadi perokok haa..!! =-.

    1. @Kak Long, hehehehe…. kalau kt sini jarang dia ada masa nk belek blog sy…kadang2 anak2 yg tolong bacakan utk dia ๐Ÿ˜†

  3. Cik abang tu dah mula rindu. Tak dapat jumpa, tengok blog pun jadi laa…hi hi… ๐Ÿ˜†
    .-= Tie´s last blog ..Rahsiaku terbongkar =-.

      1. @maza,

        Ye laaa… pokcik dulu selalu rindu jugak kan ? Tapi sekarang dah tak perlu rindu2. Dah duduk depan mata, hehe….
        .-= Tie´s last blog ..Rahsiaku terbongkar =-.

        1. @Tie, tu yg dia asik menyakat org je keje…dulu time dia berulang alik berpanas bontot kt highway…..diam jeeeeeeee ๐Ÿ˜†

  4. assalamualaikum

    hebat! dari jauh pun boleh gurau-gurau dengan suami..memanfaatkan teknologi, jauh tapi dekat :mrgreen:
    .-= waka´s last blog ..Panduan asas mencari ilmu percuma di internet =-.

  5. seronok pula tengok gelagat romantik si isteri dan sisuami he3
    .-= megat´s last blog ..Proaktif Dan Produktif, Perlu Sedar Dan Sudah Sampai Masanya =-.

    1. @megat, sebelum ni dia tau tapi tak pernah ada ruang dan waktu untuk membaca blog kak jie…tgok tu semua entri lama2 dia baca.. ๐Ÿ˜†

  6. Inilah isteri yang prihatin…heheheheh ๐Ÿ˜‰
    .-= Shaffik´s last blog ..Riang Ria di A Famosa Melaka Water World. =-.

    1. @Shaffik, hehehehe… tiap pagi mmg tgok trafik, regular visitors tu dah kenal, kadang2 ada pengunjung yg perlu diraikan….kene bentang karpet merah ๐Ÿ˜†

  7. Wah, romantiknya perasaan itu.
    Tingin nk kawen gak. :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Harga Rokok Makin Menokok =-.

  8. alolololo…sewiitnye cik abang tu…
    sangat chomel okey perbuatan tu..
    saye jeles sbb xde suami, saye nak kawen!!
    (hahaha, promote diri dalam blog kak kujie)

    1. @chentatiku, wah..iklan di sini percuma, tak pe ๐Ÿ˜†

      semua benda akan jadi manis kalau kita yg ingin dia jadi manis…

      kalau asik nampak salah itu salah ini , perbezaan akan makin meluas ๐Ÿ˜†

      1. @Kujie,

        Budak bertuah ni pemalas la Jie. Blog Tie pun gitu. Nanti Tie pulas telinga dia, waakakaaa…..
        .-= Tie´s last blog ..Rahsiaku terbongkar =-.

Comments are closed.