Abang, I know what you did last night!

dia intai kita, kita intai dia balik.. :p

dia intai kita, kita intai dia balik.. :p

Hai cik abang, jangan nak menyorok.. i can see youuuuuuuuuuu…cak!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. ni kak jie pakai plug in ape?google analytics ke?

  2. mrs jamal says:

    he..he..seronok tengok..mcm zaman bercinta yer kak jie
    Jom terjah post menarik dari mrs jamal ..Sebelum Pergi PerangMy Profile

  3. :mrgreen:
    main skodeng2 lak abang yee.huahaha

  4. Jadi spy 007 ekkk ๐Ÿ˜Ž
    .-= samdaddycool´s last blog ..Klik jer.. duit masuk mencurah-curah. =-.

  5. Arab Alger says:

    ingat kan diam diam yang tak di ketahui.
    kuang….kuang…kuang

  6. Arab Alger says:

    Tak sangka ye.org skodeng kena skodeng
    ๐Ÿ˜ณ

  7. tpi camner nak tau dye wat per…tu tengok dalam google earth je…x nampak dalam rumah….hhmmm…..bleh tanye skit x…camner nak jadi friends dalam blog ni….
    .-= haziq´s last blog ..to know me??? =-.

    • @haziq, nak jadi friends . bookmark this page

      semua kawan..dia add ke tidak….

      tak payah tgok…gunakan kejujuran :mrgreen:

  8. hahhaa.mama ni siap pasang penggera alarm :p
    .-= yonna´s last blog ..Y550 : Jamuan Raya BPMKPT 2009 =-.

  9. main cak-cak je la ye.. ๐Ÿ˜†
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Langkah bendul =-.

  10. hahahah,cik abang kantoi skodeng bini ๐Ÿ˜›
    rindu kee? hehehehe

  11. Naluri seorang isteri selalunya tepat, apatah lagi dalam soal bermadu, alahai..!! :mrgreen:
    .-= haritz´s last blog ..Kenapa aku jadi perokok haa..!! =-.

  12. nak blaja boleh tak kak jie?
    sha pon nak skodeng nieh…bestnye…. ๐Ÿ’ก
    .-= cheryna´s last blog ..gossip girl: aubergine is blue? =-.

  13. Main cak-cak ye? ๐Ÿ™‚
    .-= Kak Long´s last blog ..Kurik kundi =-.

    • @Kak Long, hehehehe…. kalau kt sini jarang dia ada masa nk belek blog sy…kadang2 anak2 yg tolong bacakan utk dia ๐Ÿ˜†

  14. Intai… Jgn tak intai…
    He he he.. kelako dok ada ye
    .-= zool´s last blog ..Maut dan Mati ? =-.

  15. what is this?happy hour?hahah.
    .-= naz´s last blog ..Chillaxing with Yoga! =-.

  16. Leh buat tajuk drama ni Kak Jie. Berbelas kali klik, lama lak tu…waaaa mesti abang tak ingat windu giler kat kak jie ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜€

  17. best aa boleh main nyuruk-nyuruk…

  18. hahahaha…walau jauh, sentiasa di hati tuuu… ๐Ÿ˜€
    .-= jun´s last blog ..Cream cheese pound cake =-.

  19. mazuki blog says:

    hahaha….bahaya jugak dapat isteri berteknologi ni kan :mrgreen:

  20. kata worang kalu, malam kasi dengar2.. siang kasi pandang2 lorr…

    hehehehhe
    .-= maza´s last blog ..Taubatku Diterima.. =-.

  21. Dari kejauhan pun blh skodeng. Ni lah namanya jauh di mata tp dekat di hati..
    .-= fazemy´s last blog ..Klw Kita Susah..Ada Orang Lagi Susah… =-.

  22. Cik abang tu dah mula rindu. Tak dapat jumpa, tengok blog pun jadi laa…hi hi… ๐Ÿ˜†
    .-= Tie´s last blog ..Rahsiaku terbongkar =-.

  23. hahaha.. dunia tanpa sempadan!
    .-= zuls´s last blog ..Jom Join Mangga Social Advertising Network =-.

  24. assalamualaikum

    hebat! dari jauh pun boleh gurau-gurau dengan suami..memanfaatkan teknologi, jauh tapi dekat :mrgreen:
    .-= waka´s last blog ..Panduan asas mencari ilmu percuma di internet =-.

  25. rindu-rinduan

  26. aku rasa tak lama lagi abg jadi blogger la…
    .-= kuina´s last blog ..Pulangkanโ€ฆ =-.

  27. seronok pula tengok gelagat romantik si isteri dan sisuami he3
    .-= megat´s last blog ..Proaktif Dan Produktif, Perlu Sedar Dan Sudah Sampai Masanya =-.

    • @megat, sebelum ni dia tau tapi tak pernah ada ruang dan waktu untuk membaca blog kak jie…tgok tu semua entri lama2 dia baca.. ๐Ÿ˜†

  28. sweet je ek abang kak jie ๐Ÿ˜›
    sudah rindu2anla tu.. ๐Ÿ˜†
    .-= mrs azmi´s last blog ..Newborn baby =-.

  29. ๐Ÿ˜› spy abang kao… ๐Ÿ˜†
    Btw…nanged your post on innit and clicked on your ads…^^
    .-= Kennee´s last blog ..Batman got OWNED by Superman!!! =-.

  30. wah… rindu-rinduan

  31. Inilah isteri yang prihatin…heheheheh ๐Ÿ˜‰
    .-= Shaffik´s last blog ..Riang Ria di A Famosa Melaka Water World. =-.

    • @Shaffik, hehehehe… tiap pagi mmg tgok trafik, regular visitors tu dah kenal, kadang2 ada pengunjung yg perlu diraikan….kene bentang karpet merah ๐Ÿ˜†

  32. Wah, romantiknya perasaan itu.
    Tingin nk kawen gak. :mrgreen:
    .-= Eriyza´s last blog ..Harga Rokok Makin Menokok =-.

  33. Itu tandanya dia prihatin dengan isterinya. ๐Ÿ˜€
    Lama lagi ke kat sana?
    .-= TokNabe´s last blog ..Penutup Syawal, Barangkali.. =-.

  34. Gitu lah bila dekat tak rasa apa tapi bila jauh baru ada rasa kerinduan… dikejauhan baru terasa nilai kasih dan sayang bila dekat2 tak rasa apa sehingga kadang2 ambil sambil lewa jeee…
    .-= denaihati´s last blog ..Contest Weblog Popular 1Malaysia : Hadiah Tambahan =-.

  35. Itu kat mana kak? :p Guna google maps heh? Canggih betul!
    .-= tekkaus´s last blog ..The Climb By Miley Cyrus =-.

  36. bila jauh baru terasa rindu agaknya tu hehe

    • @zino, life kat sana, kerja – makan – kadang2 nak YM kami kat sini kena set alarm…time dia kul 10 malam, kita baru 5 pagi

  37. rindu kat kak jie sangat la tu.. ๐Ÿ˜‰
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Keranji =-.

  38. chentatiku says:

    alolololo…sewiitnye cik abang tu…
    sangat chomel okey perbuatan tu..
    saye jeles sbb xde suami, saye nak kawen!!
    (hahaha, promote diri dalam blog kak kujie)

    • @chentatiku, wah..iklan di sini percuma, tak pe ๐Ÿ˜†

      semua benda akan jadi manis kalau kita yg ingin dia jadi manis…

      kalau asik nampak salah itu salah ini , perbezaan akan makin meluas ๐Ÿ˜†

    • @chentatiku,

      Den ado!!!! (Dengan muka serius sambil mengangkat tangan dengan jari telunjuk tegak terpacak, tancap ke langit)

      hehehehhe…. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      .-= maza´s last blog ..Taubatku Diterima.. =-.

  39. kutaksempurna says:

    hihihi… jadi anonymous plak…
    terlupa masuk id td

  40. Anonymous says:

    nak tgk isteri dia nakal ke tak…

    hihihihi…. tiada rahsia antara kita.. ๐Ÿ˜€

Trackbacks

  1. […] i feel sooooo good! tapi tetaplah air mata menitis dapat email seperti di bawah selepas saya cakap Abang,I know what you did last night! he…he…he ingat kan tak tau.bukan ape ,boring tak ada ape nak buat . Sambil tu nak jugak […]