Ulangtahun Perkahwinan Ke 20

18hb September 1991 – Persetujuan Ijap dan Qabul


21 September 1991 – Majlis Menyambut Menantu

26 September 1991 – Bulan madu di awan biru…ops… ladang teh saja!

Kisah ini bermula pada suatu hari, dua puluh tahun dahulu ….. macam mana mama jumpa abah?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tahniah kak jie. smoga berbahagia hingga ke akhir hayat. harini pon anny wed parents saya. dah 27 tahun dh diorang. hehe
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Felt And Gravity: Meja Dengan Rak Fleksibel Yang UnikMy Profile

  2. dah 20 thn kawen…lama tu…tahniah dr saya…selamat ulang tahun…mesti tak sabar nak sambut ulangtahun yg ke 30 :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari atieyy ..Cara Mengasah Gunting Yang TumpulMy Profile

  3. perghh, 20 tahun sudah, saya br masuk 5 bulan 6 ni. apapun congrats

  4. selamat ulangtahun .semoga bahagia slalu.
    Jom terjah post menarik dari saifulhamdan ..CARA MENGATASI CAJ PERKHIDMATAN TOPUP ANDAMy Profile

  5. Tahniah. semoga bahagia dunia akhirat
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Sedih….KehilangannyaMy Profile

  6. ..gambar no. 2 dan last sekali.. ouchhhh. bikin dada ada debarlah.. tetiba teringat kat darling.. ada lagi 6 jam utk pulang rumah ni..

    uhuk!.. hehhehe

    apa2 hal pun happy anniversary kak jie & abg an..
    Jom terjah post menarik dari maza ..Rumah usang di kaki gunungMy Profile

  7. 🙂 tahniah kak jie.. selamat ulang tahun.. semoga sentiasa bahagia dalam lindunganNya.. amin..
    Jom terjah post menarik dari laily ..Pemeriksaan Kandungan Kali PertamaMy Profile

  8. moga terus dilimpahi rahmat dan keberkatan Allah

    selamat ulangtahun perkahwinan kak jie!
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..kupu2 menggodak perutMy Profile

  9. Faaein Talip Roy says:

    Selamat ulangtahun perkahwinan kak… semoga berbahagia hingga ke syurga.. Aminn.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Faaein Talip Roy ..Bicara Lensa # 43: Senyum Seindah SuriaMy Profile

  10. Selamat ulangtahun perkahwinan ke 20 tahun k.jie..semoga kekal bahagia selagi hayat dikandung badan… 🙂
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Kalau biskut dah lemau dahMy Profile

  11. 20 tahun..tahniah kujie….
    InsyaAllah akan kekal hingga ke Syurga
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..Perodua Myvi Extreme dan SE dari RM50,900-RM61,700My Profile

  12. haha…suka gambar kaki tu.macam bagi signal je :p
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Highlight Bonus PacifistaMy Profile

  13. belum terlambat kot nak wish , selamat ulangtahun perkahwinan, moga2 semakin hampir ke jannah Allah, semakin bahagia dan gembira dengan ahli keluarga 🙂
    Jom terjah post menarik dari myilham ..Virus Halaqah KetupatMy Profile

  14. tahniah kak…moga2 terus bahagia akhir hayat

  15. pergh!! kak jie!
    retro nya 😀

    somehow teringat gambar mak ayah pocket 😀
    Jom terjah post menarik dari pocket ..394. Monday Blues JokeMy Profile

  16. makin berusia ni..rumah kata pergi kubur kata mari..semoga bahagia sebagai suami isteri di dunia dan akhirat
    Jom terjah post menarik dari ROJAK ..Ramlah Ram is John Cena ?My Profile

  17. Selamat menyambut hari ulang tahun perkahwinan..moga bahagia selalu
    Jom terjah post menarik dari ozzy ..PELUANG PELABURAN DALAM KOPERASI PERMODALAN FELDA (KPF)My Profile

  18. Tanniah kepada Kak Jie dan Hubby untuk ulang tahun yang ke 20. Sayangnya cik abang jauh di perantauan.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Bakar Satay di Hari Raya ke 5My Profile

  19. Wah..kak kujie syg, semoga terus berbahagia dipermudahkan dan kekal hingga akhirat sana 😀

    <3

  20. Alamdulillah k.Jie, moga berkekalan hingga akhir hayat, amin.

    Sy gelak terbahak2 baca kisah pertemuan akak n suami. Yang part tolak kereta tu memang klaka habis! 😆
    Jom terjah post menarik dari fana164 ..~Why and Why?~My Profile

  21. Asalam..tahniah…semoga berkekalan dan berbahgia..
    Jom terjah post menarik dari joev ..Atasi Masalah Berat BadanMy Profile

  22. Happy Anniversary Kak Jie.. 😉
    Jom terjah post menarik dari Bb Hussain ..Ramadhan Kareem | Koran by HeartMy Profile

  23. Salam,

    selamat menyambut ulang tahun ke 20, gambar tu xyah sensor pun takpe kot hihihi, mesti comel 😆
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Gambar Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad JazminMy Profile

  24. Salam..

    Tahniah, semoga berkekalan shingga akhir hayat..
    Jom terjah post menarik dari Arm ..Korang selalu Terlupa atau Kehilangan Kunci?Ini Cara mengatasinya..My Profile

  25. moga Allah limpahkan mawaddah dan rahmat yang berkekalan. ameen
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..belajar mementingkan diri sendiriMy Profile

  26. tahniah kak. semoga kasih sayang makin dalam..
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Cari-cariMy Profile

  27. selamat ulang tahun perkahwinan buat kak jie dan suami. semoga bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Taktik Licik Pencuri Masa KiniMy Profile

  28. 20 tahun lama tu , selamat menyambut ulangtahun ke 20 ye kak jie.. moga berbahagialah ke akhir hayat 💡
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Contoh Gambar Perkahwinan Exclusive Norman Hakim & MemeyMy Profile

  29. Selamat Ulang Tahun Pekahwinan Ke-20. Semoga terus berbahagia bersama menjalani kehidupan bersama keluarga selagi hayat dikandung badan. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Kalau satu hari enamMy Profile

  30. Baru jer rasa cium tangan cik abang sebagai suami kan kak jie?
    Kini.. anak-anak pun dah besar2 belaka..
    harapnya berkekalan hingga ke syurga..
    moga ianya terus kekal bahagaia tanpa sengketa..
    Jom terjah post menarik dari isza ..Tak usahlah letak bedak kat *****My Profile

  31. Assalamualaikum K.Jie,
    selamat menyambut ulangtahun perkahwinan. semoga bahagia & kekal hingga ke akhir hayat.
    Jom terjah post menarik dari Juana ..fuh! lega…My Profile

  32. Semuga bahagia hingga ke syurga.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Malaysia Top 10 Blog September 2011My Profile

  33. Wah wah sudah 20 tahun. Bukan sekejap tu. Anak dah besar remaja dan dah tak lama nak timang cucu dah ni. Anyway, tahniah! Semoga kekal ke syurga. InsyaAllah. 🙂
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Lawak Panda Bersin (video)My Profile

  34. Semoga berbahaia ingga ke akhir hyar.. amin.. =)
    Jom terjah post menarik dari aini ..Pelamin Anganku Lagi…My Profile

  35. waa.. 20 tahun sudah.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat kak jie..

    Tapi apsal muka tu ade emoticon lak.. huhu

    Cover ea..keh3