Adakah Kita Serupa?

image

Angah cakap…” Macam mama je….”

Posted from WordPress for Android

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bedanya mungkin kalau laki lebih to the poin saja 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Jakarta Pusat Telp. 021-9466-8989 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. I try it in my chrome, but nothing appeal. looks like google has changed it.

  3. haha serupa .. lawak pulak ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..#WW :Foto Nissan Almera 1.5LMy Profile

  4. memang macam itulah selalunya. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Gua – 3 tahun lagi.My Profile

  5. hihi.. teringat pulak baru-baru ni search kat google “anak sembelit nak buat macam mana”.. haha..

    pernah skali search “anak sembelit umur 1 tahun 7 bulan sustagen 1+ soy milk murah” .. ahahaha 😛
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..Mia Sembelit LagiMy Profile

  6. Ada banyak hal yang unik ya di google seach engine ??
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Membuat / Memasang Rating Bintang Rich Snippet Google di BloggerMy Profile

  7. hahaha…panjangnye ppuan tulih. Kelakar!

  8. Agak-agaknya jawapan yang bakal diberikan oleh Google sama atau tidak? 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Kusyuk bacaMy Profile

  9. hehe…setuju sangat2..
    Jom terjah post menarik dari Puan Bardboo ..Perkhidmatan dari Eizil.comMy Profile

  10. Lelaki biasalah tak ada jiwang-jiwang lansung je tulis apa yg nak dicari
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Seni penulisan komenMy Profile

  11. kadang2 modal nak membahan kawan2 perempuan. hik3
    Jom terjah post menarik dari Izwanyusof ..Pondok-Pondok Kecil KehidupanMy Profile

  12. betullah.. kadang2 memang tulis macam tu.. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Suraya ..Kereta Pertama – Wordless WednesdayMy Profile

  13. agak² kena kat blog sapa la yang girls tu..haha
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Mendaki Bukit BrogaMy Profile

  14. haha… tak sume kot macam tu
    Jom terjah post menarik dari Azah ..Wordless Wednesday #10My Profile

  15. hahaha..
    complicated sungguh.. hahaha

  16. selalu sangat buat macam tu..

    “how to….bla..bla…bla…” or “macamana nak…bla..bla..bla..”

    hehe..

    🙂
    Jom terjah post menarik dari izzah ..Sensorang ???My Profile

  17. dengan harapan ada penyelesaian sebijik-sebijik macam kehendak hati kan kak jie? Ni mesti kes malas nak belek satu-satu entri kalau cari guna keyword je. Heheh
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Sedekah 50% dari duit poketMy Profile

  18. hehe… girls kan memang suka fikir detail2 sampai ayat pun jadi complicated ^_^
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Mimpi jadi realitiMy Profile