Aktiviti Sedap Waktu Hujan

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. terus rasa lapar bila tgk gmbr sebelum dan selepas tu. sedapnya! πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Mansion in La Finca: Rumah Baru Christiano Ronaldo Rekaan A-CeroMy Profile

  2. Itu masakan kak jie sendiri ya.. Sedapnya…
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Hal Dasar yang Wajib Dipelajari BloggerMy Profile

  3. adussss kak jie… lama sudah tidak pekena kuei teaw goreng.. posto posto
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Air 7 kolah masjid penawar resdungMy Profile

  4. godaan makanan. kena makan lagi la nampaknya nih. huhu

  5. syafiq_lomotech says:

    huyoooooooooo :mrgreen:

    p.s dah lawat blog lens saya? kehkehkeh ok tak modding theme tu? based on 20-11
    lomotech.com/lens
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Rollei 35 S via Tamayura HitotoseMy Profile

  6. baru bangun, bukak blog kak kujie, pastu nmpk koew teaw, terus amik tuala pi mandi pastu terus pi kedai beli makanan sebab lapar secara automatik, hehe

  7. perghhh tiba2 membuatkan perut kelaparan hihhi…:)
    Jom terjah post menarik dari W.R ..Bukan iPhone 5 tapi iPhone 4S dilancarkanMy Profile

  8. aaaaaaa…nak sikit kak kujie ku sayang…
    *tetiba perut terasa lapar~bergegas ke lab untuk lunch~
    Jom terjah post menarik dari geng lepak ..News | Permohonan Online ke UiTM Sesi 2 2011 untuk kemasukan Februari 2012My Profile

  9. Rajinnya…looks nyummy!
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Apakah Hukum Wanita Memakai Loceng Kaki?My Profile

  10. o.. bleh pecah perut kalau makan.. makan.. makan.. hihi
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..WAHAI TUHAN, MENGAPA WANITA SERING MENANGIS ??My Profile

  11. pes time datang sini πŸ˜‰

  12. aduhhhh….ada udang…sotong lagi…hu hu hu.

  13. wow….teringat char koay teow penang waktu belajar dulu…yang bestnya udangnya tu….yumm..yummmm
    Jom terjah post menarik dari LoveHijau ..Give Away Dari Kujie.comMy Profile

  14. jenguk sini malam2.. tetiba rasa krutt2 perut ni..
    Jom terjah post menarik dari isza ..Mendapatkan jawapan sifir 8 dalam tempoh masa tidak sampai seminit – Kongsikan rahsianya bersama anak andaMy Profile

  15. perghh..time ujan mmg layan la kan..perut pastinya berbunyi2 minta di isi

  16. Mohd Firhan Jasni says:

    sedapnya!

  17. Pacifista says:

    kuew tiau goreng! yummy… :mrgreen:
    ada udang tu yang masyuk tu πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Contest Review Alexa Lanjut 7 Hari LagiMy Profile

  18. Bean Moreno says:

    adoi!perut dah bunyi dah ni
    Jom terjah post menarik dari Bean Moreno ..Inilah Sebab Kenapa Tun Mahathir Bertahan Lama Sebagai PMMy Profile

  19. mujur dah makan bila bukak post ni..
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Kanak-Kanak Tak Perlukan PopularitiMy Profile

  20. bab makan ni memang best. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari titan ..Komisen kedua dari PakarCoklat.comMy Profile

  21. sedapnya…. dlm keadaan cuaca yg sejuk begini.
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Jealous Pun Ada BaiknyaMy Profile

  22. telan air liur jela tengok dari jauh ni..
    Jom terjah post menarik dari ariff ..Permohonan Perumahan Rakyat 1 Malaysia (PR1MA) Putrajaya Presint 11 DibukaMy Profile

  23. yang betulnya… makan…makan…makan! πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20My Profile

  24. masak- memasak.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..WAHAI TUHAN, MENGAPA WANITA SERING MENANGIS ??My Profile

  25. Berseleranye sy tengok keow teow tu πŸ˜›
    Rasa lapar balik my perut :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari nizamghazi ..Cara Query Top Commentators Direct Guna phpmyadminMy Profile

  26. dh la belum mkn lagi ni..tergoda tgok gmbr kuew teow yg meletops. tu..
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Giveaway Kujie2.comMy Profile

  27. kalau berjiran dekat2, kak jie sanggup pergi hantar

    tadi lepas masak, panas2 , start kereta pergi hantar kat rumah kakak πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Apa Perlu Buat Jika Isteri …My Profile

  28. tak cakap ape ape…. wordless….hehehe πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Apa Perlu Buat Jika Isteri …My Profile

  29. πŸ™„ terus berbunyi perut sy nampak gambar makanan. koay teow tu nampak sangat menyelerakan
    Jom terjah post menarik dari fara ..Happy World Teachers’ Day 2011My Profile

  30. adessssssssss πŸ˜‰