Anda Tidak Keseorangan Lagi Apabila Ke Tandas

tandas awam

Lokasi : Tandas Muzium Sultan Abu Bakar, Pekan Pahang

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. bagus sekali ya desainnya, hmm.. apa ini menggunakana photoshop ya
    nice share
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Air PDAM Secara OnlineMy Profile

  2. simbol tandas yang unik.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Aya ..115 Tahun Penjara, 50 Sebatan untuk Perogol BersiriMy Profile

  3. ohh..bukan selalu memang tidak keseorangan ke? hehe..
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Alexa rank terkini blog Ohcikgu.comMy Profile

  4. maksud papan tanda yang kurang pasti. mungkin pereka cuba menerapkan nilai kebudayaan.
    Jom terjah post menarik dari faizal ..Kebijaksanaan Bawa Bahagia atau MeranaMy Profile

  5. syaifuddin alias says:

    apa bende ni ..lagilah seram macam ni
    Jom terjah post menarik dari syaifuddin alias ..Cara Buat Duit Dengan BlogMy Profile

  6. seram plak tengok tanda macam tu.

  7. Macam nak bersilat je lelaki dengan perempuan tu. Hehe..
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Statistik hazminhamudin.com Bulan Disember 2012My Profile

  8. nampak unik dan menarik, tapi macam tak ada motif je rasenye. hmm..
    Jom terjah post menarik dari khairil ..Suasana Pertembungan 3 Agama Di Baitul Maqdis Palestin (20 Gambar)My Profile

  9. Masuk tanda kena bersilat. haha
    Jom terjah post menarik dari Izzat Aziz ..2012 : Pemerhatian SemulaMy Profile

  10. idea kreatif ni .. peninggalan SUKMA ni
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..EnSurvey income online yang bergandaMy Profile

  11. pasti terasa selamat berada dalam tandas tuh kan…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Selamat Harijadi AyahMy Profile

  12. sejak bila ada gambar pendekar nih..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Lelaki ni kekadang banyak bangangnya..My Profile

  13. tak paham apa motif dia buat simbul cenggitu.. ngeh
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Kita Tetap Menang – Lagu Rasmi Pasukan Johor dan Johor Darul TakzimMy Profile

  14. Assalammualaikum ..salam perkenalan.

    Kreatif betul…suka,suka. Tapi yang gambar perempuan tu seram sikit.
    Jom terjah post menarik dari Azian ..Kuey Teow Goreng Black BeanMy Profile

  15. simbol tandas pun klasik… 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Berkenalan dengan ayah Emma MaembongMy Profile

  16. wahh..bersilat masuk ke tandas..hehehe..tapi kalau nak kena Q lama dengan perasaan menahan yang tak tahan memang bersilat jugak dibuatnya..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Kembali ke sekolah 2013My Profile

  17. Kalau betul2 macam tu seriau jap..haha
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Wordless Wednesday : Private NetworkMy Profile

  18. lau macam ni, nak masuk tandas perempuan ah. ada teman menari. =)
    Jom terjah post menarik dari Man ..Pengotor : Sejak Bila McDonald’s Hidang Kepala Ayam?My Profile

  19. Unik sgt. Comel. Tapi kalo sorang2, seram jua
    Jom terjah post menarik dari mama adam ..Menikmati Percikan Bunga Api Sambutan Tahun BaruMy Profile

  20. Ingatkan kes budak umur 12tahun tu yang tut heh
    Jom terjah post menarik dari onlajer ..Wordless Wednesday : Laban bukan GabanMy Profile

  21. Let say ler kalau betul2 kena teman dgn gambar tuh
    alamat.. gigit jari ler.. har3
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Happy new year 2013 guysMy Profile

  22. aduh.. ini amat merbahaya..
    bisa terbantut urusan alam ni.. hahaha
    Jom terjah post menarik dari maza ..Cara Berjimak Menurut IslamMy Profile

  23. Ada khadam yang ikut 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Sembang tahun baru 2013My Profile

  24. wah, very creative! sepatutnya semua restroom kat malaysia kena pakai simbol ni…
    Jom terjah post menarik dari Farid Adam ..Wordless Wednesday – Jadual Puasa Tahun 2013 Masihi @ 1434/1435 HijrahMy Profile

  25. kalau bayang² tu besar serrrram jugak..hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Sudah Pandai Ber’posing’My Profile

  26. Ibu Mifzal Arsyad says:

    ngeri lak kalu betul “berteman”,..huhu
    Jom terjah post menarik dari Ibu Mifzal Arsyad ..Wordless Wednesday : Ini Saya Punya!My Profile

  27. Unik logo tandas lelaki dan wanita.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Tahun 2012 tinggal kenangan 2013 buka lembaran baru.My Profile

  28. salam kak jie, tapi ngeri la kalu di temani dgn figura yg mcm ni.

  29. mohd firhan jasni says:

    papantanda yang agak pelik, tapi unik.