Awak Pun Macam Ni, Kan…?

smartphone rm 200

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. hahahaha…masa tgk entry nih hari tu dayah ngan suami gelak kuat tau pasal mmg mcm kena hidung sendiri tepat tepat….
    😀
    Jom terjah post menarik dari hidayah ..Perlis Fun RideMy Profile

  2. Iya, terkadang pada waktu tertentu memang sangat disibukkan dengan aktivitas seperti ini…
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Depok Telp. 021-9311-8787 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  3. Wah lagi sibuk mencet2 hp nie..
    Jom terjah post menarik dari Ramzi ..Cara Membuat / Memasang Menu Navigasi Breadcrumbs Terindex GoogleMy Profile

  4. ketiga-tiganya berkaca mata. Dari kecik ke Kak Kujie?
    Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..IRONmanMy Profile

  5. hmm, mmg org sekarang ramai macam ni.. tepuk dada tanya selera.. tp sy tk mcm ni sbb h/p tak canggih, camera pun tkde..tak tau nak belek ape..hehe

  6. Hmmmm…… biasalah kak…. air zaman
    Jom terjah post menarik dari zack ..Jerat Cinta Pelabur EmasMy Profile

  7. Kekadang rasa seperti sudah hilang satu nikmat kehidupan kerana sibuk dengan gadget
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Emas pelaburan bijak yang perlukan ilmuMy Profile

  8. masing2 dengan gadget sendiri..main game ke tu?
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Dah Guna Thesis 1.8.5My Profile

  9. kusyuknya diorang membaca,..hehe
    Jom terjah post menarik dari Syahera ..Perfume supplier in MalaysiaMy Profile

  10. hahaha…malu betul. malu:)

  11. update blog ikut hp ke tue? he he..
    Jom terjah post menarik dari fazrol ..ww – Antara ustaz kegemaran aku!My Profile

  12. Hahahaha, maybe yes…
    Jom terjah post menarik dari aslam ..Alhamdulillah. Says bagi saya RM60!My Profile

  13. dulu masa sebelum ada anak, terkadang tu gitu jugak..

    tapi sejak dah ada anak yang tak reti duduk diam ni, mata nak kena tumpu pada pergerakan anak je..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Wordless Wednesday – Pandu LaluMy Profile

  14. Ini yang tidak seronok apabila berjumpa semua mengadap gajet masing-masing. Bila masa hendak bersembang dan berborak.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Sumber inspirasiMy Profile

  15. orang2 yang takde smartfon ni melopong jerla takde kawan nak ajak sembang… makan ramai2 tapi sibuk dengan hal sendiri… T_____T
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..surprise!! …………..tapi tak jadi T_____TMy Profile

  16. hehe.. anak2 blom besar lagi kut… lagipun ada satu phone share 3 org jer… yg sorang tu jer sakan main game.. hiks..

  17. Keluarga saya tak 😆
    Jom terjah post menarik dari Affan Ruslan ..#WW : Admin-admin Kacak Busuk.orgMy Profile