Banyak Udang Banyak Garam, Banyak Orang Banyak Ragam

asam garam kehidupan

Lokasi : Alor Setar

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. setiap orang sangat spesial dan memiliki pemikiran serta selera yang beragam, kalau tidak begitu hidup tidak akan bervariasi 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Membuat Sabun Mandi Padat NaturalMy Profile

  2. kalau tak pilih perisa bagaimana gamaknya?

    Kena bawa garam sendiri kot?
    Jom terjah post menarik dari saljuhumairah ..E-Book Tatacara Mencalit Dakwat Kekal Untuk PRU 13My Profile

  3. kalau nak ikutkan harga tu, silap2 ramai pilih perisa garam tu.. hihi..

    boleh cepat masuk hospital.. makanan jenis apa ni kak jie?
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Wordless Wednesday – Lihatlah DuniaMy Profile

  4. perisa ni saje nak suruh pelanggan cepat masuk hospital…hehehee

    macam2 ragam
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Siri 2: 5 Petua Tingkatkan Mood Diri & PasanganMy Profile

  5. wah! istimewa sungguh perisa garam tu.. waakakaka

    macam manalah rupanya ek?
    Jom terjah post menarik dari maza ..Rusuh itu berlaku lagiMy Profile

  6. wahh perasa garam pun 2 ringgit lebih..ni mau darah tinggi ni berapa kilo garam dia guna..

  7. nie mesti utk orang kencing masin
    Jom terjah post menarik dari Jawatan Kosong Kerajaan ..Jawatan Kosong Di Majlis Perbandaran Temerloh (MPT)My Profile

  8. Menu apa ni kak jie?
    Jom terjah post menarik dari Amirul Aslam ..Beli Power Bank Dapat PasirMy Profile

  9. Perisa Madu takde kak jie? Hik3..
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Jangan Join Seminar Buat Duit dengan BlogMy Profile

  10. peh..ada perasa garam lagi tu..
    Jom terjah post menarik dari titan ..IRIS 2 – Sudah tamat.My Profile

  11. Gudang garam, jenama rokok terkenal. Hehe.
    Jom terjah post menarik dari amirulfaiz ..2 tahun dah nak menulis?My Profile

  12. Ini tentu untuk warga emas yang suka makan garam lebih.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Jemput naikMy Profile

  13. mau kene darah tinggi kalau selalu2 amik perisa garam ni.. huhu

  14. menu apakah itu ? ni mesti bukan sebarang garam..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Santai sampai meniarapMy Profile

  15. hahaha..perisa garam pun boleyy..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Keputusan Calon yang Berjaya ke Program Matrikulasi KPM Sesi 2013/2014My Profile

  16. patotnya perisa garam 2 ringgit je.. mahai benor..
    Jom terjah post menarik dari Norfanil ..Bahaya Pukau, Elakkan Berjalan Seorang DiriMy Profile

  17. garam pun sedap….
    Jom terjah post menarik dari Hanif Menhad ..MANIFESTO PAKATAN RAKYAT NEGERI JOHOR (download softcopy .pub untuk .jpeg)My Profile

  18. hahahahahaha

    nasib baik takde perisa ajinomoto
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Wondershare Panorama Untuk AndroidMy Profile

  19. Tapi yang perisa garam harga paling murah tu..dua ringgit lapan kupang ja..promosi..promosi..
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Terkini Mengenai Seminar Buat Duit Dengan BlogMy Profile

  20. macam nie pun ada ker…perisa garam lagi…darah tinggi nie kalau terlebih makan…

  21. aiyo perisa garam pun ada juga, org skrg kena kurangkan garam makanan dia bleh pula buat menu tambahan..hehe
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Sayang Nak Lepas Kenapa.My Profile

  22. aik perisa garam pun ada ka..hehe
    Jom terjah post menarik dari afif ..Cara Tingkatkan Traffik Blog Ke 10000 guna FanpageMy Profile

  23. Perisa garam?Hahaha pelik tu.
    Jom terjah post menarik dari azman ..Makan-Makan Dan Shopping Tudung @ Little Scarf CollectionsMy Profile

  24. perisa garam belum cuba lagi.
    Jom terjah post menarik dari Man ..40+ Inspirasi Poster PengiklananMy Profile