paip bomba

Barang Dulu Memang Tahan Lama

paip bomba zaman dulu

Petang tadi ternampak WW kat blog orang dewasa bapa 2 anak tu, tergerak idea nak share gambar ni. Kira macam entri berbalas pantun. Entri ini edisi Wordless Wednesday, jadi saya tak akan bercakap banyak.

Rabu tanpa kata!

paip bomba

Lokasinya di [ sini ]

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

29 thoughts on “Barang Dulu Memang Tahan Lama”

  1. tengok saiz pili bomba tu, zaman dulu walaupun letrik belum berleluasa tapi jarang sangat berlaku kebakaran..

    p/s : sy tak pasti kalau sekarang ni masih ada baldi merah berisi pasir diletakkan dimana mana premis..hehehe..sejarah tu..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Bakor Yeop Bakor !!My Profile

Comments are closed.