Barang Dulu Memang Tahan Lama

paip bomba zaman dulu

Petang tadi ternampak WW kat blog orang dewasa bapa 2 anak tu, tergerak idea nak share gambar ni. Kira macam entri berbalas pantun. Entri ini edisi Wordless Wednesday, jadi saya tak akan bercakap banyak.

Rabu tanpa kata!

paip bomba

Lokasinya di [ sini ]

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. says

    tengok saiz pili bomba tu, zaman dulu walaupun letrik belum berleluasa tapi jarang sangat berlaku kebakaran..

    p/s : sy tak pasti kalau sekarang ni masih ada baldi merah berisi pasir diletakkan dimana mana premis..hehehe..sejarah tu..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Bakor Yeop Bakor !!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.