Fatehah Mustapa – Wanita Malaysia Pertama Acara Trek Berbasikal Olimpik 2012

Fatehah Mustapa  lumba basikal olimpik 2012

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Anonymous says:

    bkn jijoe ke ank terengganu pertama ke olimpik….

  2. dah sampai takat tu dah kira hebat. tp mungkin nasib x menyebelahi dia. x dpt ke final.
    Jom terjah post menarik dari Oh! budu ..(gambar) Irma Hasmie dan Redza bulan madu di Gold Coast AustraliaMy Profile

  3. smoga berjaya buat smo atlit Malaysia di London
    Jom terjah post menarik dari Ekspresi Ruang ..Lotus House: Kediaman Mewah Oleh 29 Design Di KajangMy Profile

  4. memang hebat beliau ni.. mungkin mampu mendapatkan kilauan emas

  5. Semoga sukses buat Fatehah 🙂
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Membuat Internal Redirect Pada Halaman BlogspotMy Profile

  6. hemm..harap dia leh menang emas. lepas tu, takyah dah berbasikal.
    Jom terjah post menarik dari titan ..Berbuka puasa dengan Rojak BuahMy Profile

  7. wandisini says:

    semoga dia akan sukses di london ni
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Jangan Sia-siakan Ramadhan IniMy Profile

  8. Selamat berjaya kepada Fatehah. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # FebrileMy Profile

  9. gud luck untuk fatehah
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Giveaway Kedua Cik TomMy Profile

  10. tu dia, sporting sungguh orang2 Terengganu dlm sukan ya…
    cayalah MB Mohd Said.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Penangan KatiraMy Profile

  11. wish Fatehah all the best.. bukan senang nak jd Olympian … 🙂
    Jom terjah post menarik dari marvicn ..Away from Malaysia againMy Profile

  12. Kalau mak saya, kompom tak bagi jadi atlet berbasikal. Dah lah perempuan, bahaya woo… Silap hari bulan, lepas kahwin tak boleh dapat anak. huu.. Taubat..

    p/s: Kak Jie, Dira dah email Kak Jie feedback tentang perbincangan yang Dira cakap last week tu. Terima kasih ye Kak Jie. (^_^)
    Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..Isue: DivorceMy Profile