Menjadi Saksi Gadis Sunti Ditangkap Basah

gambar gadis ditangkap basah

Lokasi : Tanjung Agas, Pekan

mak dia relex je tak marah pun, kalau korang?….. hiks!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Wah anaknya siapa ni yang hujan2an, apa tidak takut kalau nnati bisa flu ataupun demam..
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Air PDAM Secara OnlineMy Profile

  2. Hehe..fikir memang kena tangkap basah..rupanya basah sebab hujan..
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Anugerah Blogger Popular 2013My Profile

  3. siannya balik kena hujan..huhu..
    Jom terjah post menarik dari sharafie ..Blog AutoPilot Punya KisahMy Profile

  4. Saya tertipu dengan tajuk entri ni. Keke 😀
    Jom terjah post menarik dari Farah ..1 Tahun 10 BulanMy Profile

  5. Rindu jugak nak basah macam ni 😀
    Jom terjah post menarik dari Myra Jay ..Pencapaian terbaik sepanjang 2012My Profile

  6. hahahaha..kantoi..
    Jom terjah post menarik dari zuriey ..Tangan di bahu mata ke atasMy Profile

  7. kesian pada gadis sunti ni. kena tangkap basah pastu di publishkan di entri kak Jie.

    anak sapa la ni kan. rasanya dia mungkin keluar bermain ataupun ingin pergi ke kedai, tapi dibasahi hujan pula
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..Kenapa saya ingin tersenarai di dalam bloglist Abang Ensem’s BlogMy Profile

  8. Assalamualaikum,
    Dah lama tak main ujan macam ni ——> rindunya!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Kesian, Otaknya Tak Berfungsi…Sila Bersimpati!My Profile

  9. entah2 mak tak tau pun dia keluar
    Jom terjah post menarik dari hairulafiz ..Keputusan Penuh Kejohanan Jemputan 4 PenjuruMy Profile

  10. haah, kalau saya mak budak tu, memang bisinglah… 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Wordless Wednesday #60 : Bagaikan kembarMy Profile

  11. Tahan lasak betul gadis sunti ni. Kan dah kena tangkap dengan Mak cik Kujie!
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Kasihnya ibu membawa ke syurga, kasih saudara?My Profile

  12. banyak kena keyword nanti ni..hahahahhaa
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..iPhone 5 Gadget ImpianMy Profile

  13. best dpt mandi hujann…orang bandar skang, mana berani nak mandi hujan kan???

  14. mak dia malas nak marah dah tu….
    Jom terjah post menarik dari ieda ..MY BEST EVER BREAKFASTMy Profile

  15. budak kampung ? mungkin tu antara kelebihan budak kampung..sebab masa sy duduk dibandar amat berbeza bila berpindah ke kampung..

    masa kat bandar, jangankan main hujan, main tengah panas pun kena panggil masuk rumah..

    tapi bila berpindah ke kampung, seolah-olah ada imuniti pulak dalam bab main ni..agaknya sebab kat kampung banyak pokok..jadi mak2 akan segar & kool je sepanjang masa..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Aku dan penMy Profile

  16. Ni tajuk yg paling tak sesuai dalam sejarah entri blog ini .. kih 23x
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Top 10 Link Referrer dan Rakan Paling Mesra Julai, Ogos, September, Oktober, November 2012My Profile

  17. Budak kampung tahan lasak…sebab tu mak dia rilek jer dah biasa anak dia main hujan.
    Jom terjah post menarik dari azman ..Sepit BiruMy Profile

  18. buat saspen betul…
    Jom terjah post menarik dari Farid Adam ..Wordless Wednesday – Duit SyilingMy Profile

  19. syaifuddin alias says:

    risau demam je..bukannya apa
    Jom terjah post menarik dari syaifuddin alias ..Satay Hujan, Sate BanjirMy Profile

  20. Seronok kalau dapat main hujan. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Nasib si cawan kopiMy Profile

  21. emmm nmpak kesejukan dara sunti ni, kalau saya mmg hangin dah kak hahaha
    Jom terjah post menarik dari ajumohit ..WW ~ Samsung Galaxy Tab 2 *_*My Profile

  22. Bagus punya mak, biarkan je anak mcm tu hahaha
    Jom terjah post menarik dari Amirul ..Azwan Ali Serang Johan Kerana Isu Maharaja Lawak Di EraMy Profile

  23. Dah basah,ditangkap basah gambarnya pula.

  24. ah tertipu dengan tajuk! tak baik tau kak jie…hehehe.
    Jom terjah post menarik dari Cik Norfa ..WW : My HeroMy Profile

  25. Tajuk baikkk punyeee.. hehehe
    Kalau anak sendiri main hujan gini, saya akan cuba menjadi sporting dan join diorang.. haha
    Jom terjah post menarik dari Nadot ..2012 Tahunku Yang CantikMy Profile

  26. agaknya dia kena hujan masa nak balik dari rumah kawan. sebab tu mak dia tak marah. cuba sesaja main ujan. tak pasal kena piat telinga =)

  27. Double meaning betul ni kak jie. Hehe.. Tak demam ke tu main hujan.
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Worldless Wednesday | Kenapa Lelaki Menipu ?My Profile

  28. haha..tajuk niche panas ni..

    yg penting mak budak tu pun silap2 duk mandi hujan..hehe
    Jom terjah post menarik dari wanmus ..3 Perkara Wajib Anda Tahu Hari Ini!My Profile

  29. penyalahgunaan dalam pemilihan perkataan ni. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Keracunan makanan tak terkalahMy Profile

  30. haha… ape da kak jie ni… terkejut tadi baca sebab gambar keluar lambat
    Jom terjah post menarik dari Azah ..They Were Born That WayMy Profile

  31. aduh! memang basah sungguh… huhuhu

    hebat! hehehe
    kalau sekarang suruh kak jie mandi air hujan seperti itu, alamat tak lama kena selsema agaknya…

    ahaks.. hehehe

  32. orang yang tangkap gambar tak kena tangkap basah ka?hehe
    Jom terjah post menarik dari Joe Kabuna ..Carta Perencanaan Anak SolehMy Profile

  33. nih memang imuniti tinggi takat ujan nih relax je xde seme2 pun 😛

  34. basahnya dia.. gambar tangkap takde pung
    Jom terjah post menarik dari zool ..Wordless Wednesday # Logo Pasukan yang menyertai Liga Malaysia 2013My Profile

Trackbacks

  1. […] , lupakan bab tu. Saya tak mahu bercerita panjang. Apa yang ingin saya terangkan adalah kisah disebalik gadis sunti yang lencun kebasahan […]