Geek Chic – Kuih Google Chrome

Google Chrome

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Wah banyak variasi warna pada kek google chrome kak jie nie.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Daftar Astro e-Billing dan menang iPadMy Profile

  2. yaaaa tu dia google chrome versi kak jie..memang layan lah..haha
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Bungkusan Apa Ni? Cam Pelik JerMy Profile

  3. Sepertinya sangat lezat, pasti Intan suka banget ni
    Mari coba bikin Kak Jie πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Beberapa Situs Penyedia layanan Statistik dan Analisa Trafik BlogMy Profile

  4. Minta resepnya Kak Jie.. πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Mendaftar dan Memasang Widget Histats di BlogMy Profile

  5. yang ni memang nampak sedap kak, seksi lak tu… apa kata share sekali macam mana nak bagi colourful macam kuih kat atas tu..
    Jom terjah post menarik dari Mama Murai ..Wordless Wednesday #17 | Rendang daging segeraMy Profile

  6. Kuih Raya Firefox tak ada?

  7. kalau dekat tempat saya panggil biskut arab.. senang je nak buat ni saya selalu kena paksa tolong buat kuih ni masa nak raya haha
    Jom terjah post menarik dari topo ..Pengalaman Mengeluarkan Wang Adsense Menggunakan Western UnionMy Profile

  8. bila nak ade kek google chrome plak?baru puas makan.
    Jom terjah post menarik dari qadar ..Kata-Kata Motivasi: 5/9/12My Profile

  9. kalau firefox lak camner?
    Jom terjah post menarik dari zack ..September – Jadual PenuhMy Profile

  10. Perempuan biasanya suka sekali memasak, semoga bisa menemukan resepnya bu biar bisa membuatnya sendiri πŸ™‚

  11. terbaekkk.. tak terfikir pulak..agaknya ada tak kuih ‘apple’ ?
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Ada kaitannyaMy Profile

  12. comel plak.. tak pernah jumpa lagi.. mcm kuih suji ka?
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Pemenang Top Link Referral Ogos 2012 Raya kongsibersamanoraMy Profile

  13. Bila agaknya blogger nak buat kuih ikut trademark blog sendiri?.. πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..1st Giveaways BudakFelda.Com : Felda Hanya 1 Di Dunia.My Profile

  14. Assalamualaikum Kak Jie….
    Macam best jer kuih ni… Yang menarik… warna dia adalah warna lampu traffik…
    Jom terjah post menarik dari AmiRini ..Satu Minggu Satu Doa – Doa bangun dari tidurMy Profile

  15. cantik kuih nya…
    Jom terjah post menarik dari daddydee ..1ST Giveaways BudakFelda.Com : Siapakah beliau?My Profile

  16. IE dah laku ke kak jie?hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW- Anak Kehilangan IbuMy Profile

  17. Tak pernah jumpa lagi kuih ni walaupun kak jie kata beberapa tahun dahulu pun dah ada kuih ni… πŸ˜€
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Peluang untuk memenangi pelbagai hadiah?My Profile

  18. nice! comel je
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..dah makan tu pandai pandailala bersihkanMy Profile

  19. haha, ade juga eh kuih google chrome.

    kuih mozilla firefox ade tak ?
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Tarikh Cuti Ganti Hari Raya Haji 2012My Profile

  20. Ni latest stable version ke? Ke ada bug? πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Beraya dan Jalan-Jalan di Ottawa, KanadaMy Profile