Jangan ………?

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. John Johny says:

    Jangan memanjat tak kira panjat kawan, kekasih, isteri anak, abang, adik, kakak, atuk, nenek sebab nanti bergoyang kabel car tu hu hu hu hu

  2. apa ya..nampak macam jangan seluk poket orang pun ada..kena tanya orang buat tanda ni tau..
    Jom terjah post menarik dari Naziman ..Prepaid broadband SKMM Celcom serendah RM25My Profile

  3. jangan …..
    jangan x berdiri kot..

    rugi x tgk view yg cntik

  4. ciksembang says:

    jangan jangan
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Pengomen cun di blog Cik Sembang bulan JanMy Profile

  5. sekali pandang macam.. jangan tekan brake.. 😆
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..5 Pilihan Syarikat Penyedia Hosting MalaysiaMy Profile

  6. Pon tk faham jangan apa ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Kami Tak Perlukan Taman TemaMy Profile

  7. tak pernah lg jumpa gambar mcm tu

  8. tak paham itu untuk jangan apa…
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

  9. jgn tidur… haha
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..PenatMy Profile

  10. Tapi ada gak yang langgar tu…he3
    Jom terjah post menarik dari azman ..Kontest Panggilan Kedua Blog (www.azmanisma.com)My Profile

  11. Agaknya jgn bersandar kat cermin kot? =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Bila suami merajuk…My Profile

  12. hehe.. memang tak tahu jgn apa.. tak jelas.. 🙁
    Jom terjah post menarik dari CMRatu ..Berhati-hati dengan duit syiling baru 50senMy Profile

  13. macam-macam janganya. hehe..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Laptop masuk wad kecemasan..My Profile

  14. Salam, jangan buka baju kot 😛
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Kenduri Kahwin Di N9My Profile

  15. jangan meraba kot…hehehe
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Penambahbaikan BloggerWanita.comMy Profile

  16. adakah itu jangan meraba? atau pon… dengan kata lainnya… “Jangan meraba poket orang lain” – kalau nak meraba.. rabalah poket sendiri. habuk dipoket itu adalah seniii.. ekekeke
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Wordless Wednesday – NVDIA 3D Glasses.My Profile

  17. xprnah nmpk jangan yg lgi satu tu…
    Jom terjah post menarik dari joev ..Cara Mudah Mendidik Remaja Yang DegilMy Profile

  18. Jangan makan, jangan minum, jangan merokok, jangan buang sampah … tak kan pulak satu lagi jangan pakai tudung …
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Top 10 Hotel Kuala Lumpur untuk berliburMy Profile

  19. hehehehe.. jangan apa tuu?
    Jom terjah post menarik dari zuls ..Analisa Tweriod percuma untuk menambah interaksi dan klikMy Profile

  20. logo tak sesuai..mesej tak disampaikan dengan jelas..lama pulak nak kena fikir..jadi org akan abaikan je..

    masa sekolah rendah pernah lukis poster untuk kelas seni..saya buat tulisan bunga-bunga konon dah sehabis kreatif..pastu cikgu seni marah..tulisan bunga-bunga camtu camne nak sampaikan mesej kat orang..nak baca pun susah..(T_________T)

    logo-logo camni patut orang tengok terus tindakan refleks..tak sampai 1 saat dah tau apa maksudnya..berkat kena marah cikgu lekat sampai sekarang =)

  21. Ketika menaiki kereta kabel di Genting tidak perasan pula tanda logo. Kak Jie begitu peka melihat kedaan sekeliling.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Melayan karenah anak dengan membina model 3DMy Profile

  22. saya tahu. jangan snap then post di blog :p

  23. jangan berkelakuan tidak senonoh bersama pasangan..
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Melayan diri di kala cutiMy Profile