Kalau Menang Main Free

menang main free

  • Yuran Penyertaan RM 1
  • Johan RM 1001
  • N/Johan RM 501
  • Ketiga RM 251
  • Keempat RM 251
About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Saya belum pernah nonton pertandingan badminton sialnya kurang suka
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot Limbah Industri dan STP Gedung Telp. 021-9311-8787My Profile

  2. sonok juga ni. lama x main badminton
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Bapa saudara kembali ke rahmatullahMy Profile

  3. nak ajak puanbee la.. cari geng kuruskan berat badan
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Khasiat Daun SalamMy Profile

  4. wahahaha..terbaiklahhh hadiahnya. gua suka.
    Jom terjah post menarik dari titan ..Pernah tak? – Part 2My Profile

  5. setiap hadiah hujungnya mesti ada 1. saya main badminton kt rumah je bleh la, leka dok jerit je bulu tangkis ntah ke mana.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Contest Glass Cat & Gift Cahayacinta.ComMy Profile

  6. Yuran menarik.. hadiah mengancam!
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Semak Keputusan STPM 2012My Profile

  7. Is Levis says:

    Kak jie x join ke? Kalu join saya nak sms banyak2. Biar kak jie menang

  8. peh,betul2 semangat 1Malaysia ni.. singgit, setiap hadiah ada lebih singgit.
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Dah Nak Habis Belajar Ke?My Profile

  9. unik hadiah kemenangannya…:)
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..PapaMifz.com Kini Top 1000 in MalaysiaMy Profile

  10. sape v.mugilan tu? wakil rakyat situ kah?? murah yg amat yuran penyertaan
    Jom terjah post menarik dari MK Kimi ..Kenapa Galaxy Note 8.0 Lebih Baik Berbanding iPad MiniMy Profile

  11. menarik. tapi kenapa jauh sangat. kalau ada kereta sendiri, dekat je. ni tak ada kereta tu jadi jauh…
    tunggu rakan denaihati punya event saje la
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Wordless Wednesday #3 2013My Profile

  12. hadiah lumayan nie kalu menang…
    Jom terjah post menarik dari Wan Fauzi™ ..Semoga Esok Lebih Baik Untuk MesirMy Profile

  13. blh belah ka nie
    Jom terjah post menarik dari Jawatan Kosong Kerajaan ..Jawatan Kosong Di Majlis Perbandaran SepangMy Profile

  14. yuran penyertaan yg murah menarik nie…
    Jom terjah post menarik dari sukma ..WORDLESS WEDNESDAY # 02My Profile

  15. saya nak masuk jugak.. tapi jauh la, kat hulu selangor ni.. huhu.. dah terlebih main free dah kalau menang tu.

    kat sini, sekali main rm10-12, boleh main byk kali dah..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Penarikan Novel HijrahMy Profile

  16. 1. Tak pernah tgk pendekatan mcam ni. Bolehlah ambe tumpang idea ni utk aktiviti KRT kat taman ambe ni..hehe
    2. Yuran tak mahal, tp hadiah boleh tahan..pasti ramai yg akan sertai
    3. Kak Jie masuk tak?
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #34 Titan Lagi?My Profile

  17. murahnya yuran penyertaan..

  18. rugi kalau tak join yurannya murah…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Wordless Wednesday #20 : Gaya berposingMy Profile

  19. Yuran penyertaan rendah. Hadiah ditawarkan boleh tahan.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Kacang ubat jerawatMy Profile

  20. Salam. kreatif usaha penganjur untuk galak penyertaan kaum wanita. Saya rasa ini bukan profit-oriented punya event, maybe sekadar untuk memeriahkan suasana.

    Good job.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Bukan Instagram untuk Windows PhoneMy Profile

  21. haha..first time tengok jumlah sebegitu
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Bukan Untuk Yang Malas BerblogMy Profile

  22. Hehe.. Boleh pulak terfikir buat hadiah macam tu ye. Kira kalau menang boleh cover yuran penyertaan balik..
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Wordless Wednesday | Malaya HeroesMy Profile

  23. Dengar cite ada Rakan Denaihati nak organise main badminton …
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..iPhone 5 Memudahkan KehidupanMy Profile

  24. fuyoo hadiah dia berbaloi baloi baloi, setakat singgit tu boleh belanja awek2 main kat situ. tapi tukang belanje dapat tgk je la.. heh
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Lamborghini VenenoMy Profile

  25. Alahai. Dah lama dah tak main badminton ni.
    Jom terjah post menarik dari Puan Bardboo ..Tak Stress Ke Jadi Surirumah? | Segmen Aku Seorang SurirumahMy Profile

  26. Hadiahnya memang terbaik. Ada seringgit yang lebih di belakang…
    Jom terjah post menarik dari Arrazi ..Keperluan Penulis Kepada BlogMy Profile

  27. Assalamualaikum,
    Kak Jie ikut tak? Bestnya yuran penyertaan 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Perkhidmatan Jampi Menjampi Bomoh MembomohiMy Profile