Kebiasaan Yang Diwarisi

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. pernah kena gk pengalaman cmni waktu kt uitm dulu. pergi tgk wayang late night di OU. waktu tu new wing tu br je buka. abes je tgk dlm kol1pagi lebih, tercari2 kereta. padahal letak kt level lain, section lain. adeh, pengalaman2
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Bang Boom Lamp Oleh Ingo Maurer: Typography Komik Dalam Bentuk 3DMy Profile

  2. syafiq_lomotech says:

    denied nampak 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Wordless Wednesday #30My Profile

  3. Assalamualaikum,
    Hu hu hu dah pecah rahsia 😛
    Jom terjah post menarik dari anyss ..Intipati Skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA)My Profile

  4. madu sidir says:

    kalau lupa… jenuh tekan tut…tut…tut sampai jumpa …
    Jom terjah post menarik dari madu sidir ..Khasiat Madu Lebah AsliMy Profile

  5. Penggunaan teknologi canggih…untuk kebaikan…
    Jom terjah post menarik dari Hisham ..Perbandingan Tablet PC dengan komputer riba | Kelebihan dan KekuranganMy Profile

  6. kalo bute warne acane?
    Jom terjah post menarik dari mijae ..Kereta yang Sesuai dan Compactible dengan Gadis-gadisMy Profile

  7. hehe..kekadang buat gak macam ni. takut terlupa tempat parking.
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Punca Kegagalan Calon Temuduga KPLI-SR j-QAF dan cara mengatasinya.My Profile

  8. Fakarepain says:

    SPM 17A ke apa??
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..INILAH DIA HANDPHONE BARU AKUMy Profile

  9. hehehe ingtkan sy jer yang mcm tu rupenye kak jie pom same..huhuhu
    Jom terjah post menarik dari Love ..Lirik Cinta Harus Memiliki – Anuar ZainMy Profile

  10. saya pun buat macam ni!! tak nak susah2 cari kat mana kereta nanti…hehe..

  11. wandisini says:

    apsal aku tak nampak gambar kak?
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Banglo ApekMy Profile

  12. eh ..yer ker…tak ingat pulak..he he he.biasa nya pelanduk selalu lupa jerat.
    Jom terjah post menarik dari ann ..Tidak akan ku lupaMy Profile

  13. snap gambar utk ingatkan tingkat berapa parking kereta, hehe

  14. syafiq_lomotech says:

    satu pengalaman menarik tu. cari kereta lama dari naik flight 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Wordless Wednesday #30My Profile

  15. adush..terhantar la pulok..

    sy xpnh la xingt mna park keta..biasa p ngn kwn2,masing2 ingt la..tp mna tau kn,bila usia semakin meningkat ni……bleh gak apply kaedah ni nnt..hehe

  16. salam kak jie..

  17. huhu sama la kita, kes lupa. saya dok salin kat note dlm hp, kalau tak nanti jenuh nak mencari.

  18. Hehe… ni mesti kes senang lupa ni.. (Samalah kak, Nur pun kadang2 buat perkara yg sama.. :mrgreen: )
    Jom terjah post menarik dari Nur ..Trip to Universal Studios Singapore (Part 5)My Profile

  19. haha! sama la aktiviti kita. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari tips ..WW: Ombak Rindu > RM4 jutaMy Profile

  20. rasanya semua orang suka 😆
    masalahnya kita tak dapat semua yang kita suka 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Saya Tak Akan Lupa Sampai Mati!My Profile

  21. saya takat ni suka parking dekat2 dengan lif jadi senang cari kete…
    Jom terjah post menarik dari azura ..Penyerang kontroversi Fakri SaaraniMy Profile

  22. bagus juga… kurang2 tak menyusahkan diri kemudian hari 😉
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..betul2 rezeki turun dari langit nih…My Profile

  23. Pernah tak jumpa keta masa parking kat Alam Sentral(S.ALAM)…sejak dari tu ambil gambar,kalau parking kat shopping complex. 😆

  24. Ini kalau lupa jenuh hendak mencari. Telefon bimbit sekadar komunikasi sahaja. 🙂

  25. dulu catit dlm hp, save as draft
    skrg ni, mudah… dia snap saja

    tapi kebiasaan ni anak2 tu dah nampak sejak dia org kecik.
    Skrg ni tak payah nak suruh…. dia snap tiang, dia snap lantai utk no petak :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kerana Smartphone Touch ScreenMy Profile

  26. dari kecik dah biasa – turun je dari kereta kat tempat parking, mesti cakap dgn anak-anak.

    Kita park kt level sekian sekian, catit no petak dan level.

    Sekarang ni dah ada kamera kt hp, dia sendiri shap.

    Cik abang tu pernah lupa park kereta dia kat KLIA, cari berejam tak jumpa sedangkan flight dari KT 45 minit je, cari kereta lebih lama. hehehehehe :mrgreen: 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Hamba Lahirkan TuanMy Profile

  27. mohd firhan jasni says:

    siap capture gambar tiang tu. hehehe.
    sebenarnya bagus juga buat macam ni, sebab kadang2 kita bukannya ingat sangat kedudukan kereta kita kat mana.

    psst : terfikir2 juga tadi apa motif gambar ni :p

  28. syafiq_lomotech says:

    😆 kalau dulu pergi ke mines, dia guna gambar haiwan. sekarang tak de dah rasanya.
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Wordless WordPress #30My Profile