Kebiasaan Yang Diwarisi

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the β€˜wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

28 Replies to “Kebiasaan Yang Diwarisi”

  1. adush..terhantar la pulok..

    sy xpnh la xingt mna park keta..biasa p ngn kwn2,masing2 ingt la..tp mna tau kn,bila usia semakin meningkat ni……bleh gak apply kaedah ni nnt..hehe

  2. Pernah tak jumpa keta masa parking kat Alam Sentral(S.ALAM)…sejak dari tu ambil gambar,kalau parking kat shopping complex. πŸ˜†

  3. dari kecik dah biasa – turun je dari kereta kat tempat parking, mesti cakap dgn anak-anak.

    Kita park kt level sekian sekian, catit no petak dan level.

    Sekarang ni dah ada kamera kt hp, dia sendiri shap.

    Cik abang tu pernah lupa park kereta dia kat KLIA, cari berejam tak jumpa sedangkan flight dari KT 45 minit je, cari kereta lebih lama. hehehehehe :mrgreen: πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Hamba Lahirkan TuanMy Profile

  4. siap capture gambar tiang tu. hehehe.
    sebenarnya bagus juga buat macam ni, sebab kadang2 kita bukannya ingat sangat kedudukan kereta kita kat mana.

    psst : terfikir2 juga tadi apa motif gambar ni :p

Comments are closed.