Kesan PRU 13 Ke Atas Earning Blog

kesan pendapatan blog sewaktu pru 13

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. saat hari2 mengundi banyak orang yang tidak online sehingga mempengaruhi trafik blog kujie2.com nie…
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Cek dan Pembayaran Tagihan Air PDAM Secara OnlineMy Profile

  2. terus turun gile2 tu mase hari mengundi. blog mana main isu blackout ke bangla ke mungkin dapat trafik tinggi huhu
    Jom terjah post menarik dari Bidadari ..Telatah : Disebalik MimpiMy Profile

  3. setelah jatuh trafiknya kini melonjk tajam.. bagus sekali yaw..
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Create 8 Simple CSS Image Button With Box Shadows EffectsMy Profile

  4. semua orang busy mengundi time tu.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari HafizAmri ..Kelebihan MaafMy Profile

  5. hari mengundi semua pakat balik kampung, takde line nak online. huhu leka tggu keputusan PRU dr tv
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Resepi Bahulu Tradisional Warisan Turun TemurunMy Profile

  6. Berombak-ombak trafik kak Jie. Hari mengundi sosial media paling hot adalah FB, Intagram, Tweeter dan Keek kerana masing-masing ini tunjukkan calitan dakwat kekal dijari masing-masing.:-)
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Sudah terlambat untuk mengundi PRU13My Profile

  7. yey,kak jie nak belanja saya cendol banting dengan satay hut tanjung karang….
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Trafik atau Ketulenan Penulisan?My Profile

  8. hari tu semua sibuk keluar mengundi, post jari kena calit dan tunggu keputusan
    Jom terjah post menarik dari Khairul Zamri ..Wordless Wednesday 73 : Plan data UmobileMy Profile

  9. biasalah tu. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Awek Petronas Baju terbalik.My Profile

  10. hari yang sibuk untuk mengundi….hehe
    Jom terjah post menarik dari sukma ..WORDLESS WEDNESDAY #10My Profile

  11. tak kisah kalau menjunam pun. Ini adalah ‘the calm before the storm’ 🙂
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Siap 1 Jam Selepas BayaranMy Profile

  12. kegawatan melanda time tu….
    Jom terjah post menarik dari staibaqhang ..Air Itam DamMy Profile

  13. Ramai yg pakat tumpu kat blog politik tulen kot..tu yg earning menjunam sikit…

    ataupun pengiklan tunggu apa keputusan PRU sebelum buat apa2 keputusan lanjut =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..BAM Sasar Malaysia Layak Ke Separuh Akhir, Tewas Lawan Jerman!My Profile

  14. time tue 2 minggu fyna tak update blog. penat dengan kerja.
    Jom terjah post menarik dari fyna ..Suamiku Mengaku BujangMy Profile

  15. Selamat blog saya masih steady, steady tak update la tapi… 😆 haha
    Jom terjah post menarik dari Affan ..#WW – Sila Tunggu 9999 saat Untuk Teruskan MembacaMy Profile

  16. Agaknya semua penat berkempen kot.
    Jom terjah post menarik dari Aina ..Ibu Zaman SekarangMy Profile

  17. hari mengundi ramai dok sibuk pasal mengundi..malam keputusan semua fokus di kaca tv kot..tak online..
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Kesan Asap Rokok Kepada Kanak-kanakMy Profile

    • seminggu sebelum hari mengundi – masih ada iklan sebab pengiklan lancarkan kempen 2-3 minggu sebelum tu.

      Bila diumumkan tarikh piliha raya, pengiklan stop dulu kempen, nak kena tengok cuaca politik. Jadi kesan dia seminggu sebelum hari mengundi dan seminggu selepas.

      Bila dah stabil, baru pengiklan menyusun kempen masing²
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kesan PRU 13 Ke Atas Earning BlogMy Profile

  18. graf blog Denaihati lain patern naik masa PRU13.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Seminar Buat Duit dengan Blog penuh InspirasiMy Profile

  19. tapi next day semakin kencang…hehe
    Jom terjah post menarik dari fendy ..Rahsia Kenapa Lelaki Lama Di Dalam ToiletMy Profile

  20. Semua sibuk baca blog politik… hahaha…
    Jom terjah post menarik dari Cenangau ..Bunyi ayat Seksyen 124B Kanun Keseksaan dan Seksyen 4 Akta Hasutan – Kompom Adam Adli salah?My Profile

  21. wa tahniah…makin kencang..hehe
    Jom terjah post menarik dari afif ..Permohonan Rayuan Upu 2013My Profile

    • cuba tengok graf tu.. kak jie membincangkan topik sewaktu musim pilihan raya…….. nampak menjunam. bukan kencang tu….:)