Lelaki Kacak Bersama Holiday On Ice

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Siapa Kak Jie pria yang ada dalam salin diatas ?? kerabat ya..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Google Update Algoritma Baru, Google PenguinMy Profile

  2. ada jual kat mane eh bedak ni?
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..6 Kegunaan Air Mani LelakiMy Profile

  3. John Johny says:

    Ini iklan bedak ker…Lawa jugak poster awek di belakang tu..

  4. sedap bau bedak tu..awalskolah menengah taun 1980an dulu dah ada
    Jom terjah post menarik dari dang ..Gambar Sekitar Pesta Kaul Oya 2012My Profile

  5. hehe. best apa guna bedak tu..
    terasa kacak dibuatnya..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Komisen ke 5 dari TipsPTD.comMy Profile

  6. pernah nampak bedak nih kat kedai.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Tips Tambah Pahala Ketika HaidMy Profile

  7. tibe nampak gambar siti je.. hehe
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Lyssa Faizureen sudah ada 50000 FollowersMy Profile

  8. Hairan juga, memang bedak ni feveret kat kedai gunting india ni kan. Memana tempat saya pegi gunting biasanya memang inilah bedaknya.

    Ade chemistry rasanya diorang ni.
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Wordless Wednesday – Penghuni Pusat Pemulihan NarkotikMy Profile

  9. cam dah biasa je bila meneman anak mengunting huhuhu.. famous nyer bedak tu
    Jom terjah post menarik dari KesumaAngsana ..Macam mana nak buang Timeline FacebookMy Profile

  10. mcm pernah nampak :p

  11. Ikhtiar Shah says:

    haha..nama bedak rupanya.hak3

  12. Rasanya memang pernah nampak bedak Holiday On Ice tu. Tapi lupa di mana. Kedai mamak Kak Long tak pernah pergi. Kedai nyonya ada tak bedak ni, ya?
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Wordless Wednesday #Nasib baik setahun sekaliMy Profile

  13. ada sentimental value bila melihatnya
    Jom terjah post menarik dari jemarioren / ciknor ..WW #10 : HadiahMy Profile

  14. Kedai kat sini tak pasti pulak pakai bedak cap apa, tapi yg saya pasti harganya sejak dulu sampailah sekrang masih lagi RM5 =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #16 Kini KuningMy Profile

  15. Assalam…
    Confirm kacak.
    Jom terjah post menarik dari iza ..Doktor SEO: Wordless WednesdayMy Profile

  16. lepas gunting memang syok sapu bedak tuh..

  17. sejak dari zaman sy bersekolah awal 80-an dulu sampai la sekarang ni, memang dah macam jadi trademark kedai gunting mamak bedak holiday on ice ni..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Wordless Wednesday – Dirimu AmanahkuMy Profile

  18. natsukashii nya tengok bedak tu..hahaha..

    teringat anak anak sedara pegi kedai gunting rambut kat mamak..diorang dok chanted “hindu hindu..” nak tergelak pun ada..tapi tak sopan la..haihh..berani betul bebudak tu..
    Jom terjah post menarik dari kesoma.rai ..Dahla tua, gemuk..bodo pulak tu!My Profile

  19. ila tak tau pun ada bedak tue.. kena balik tanya hubby dia selalu pg kedai mama gunting rambut
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..Berbaloikah membayar maintanance fee?My Profile

  20. Kedai gunting rambut india ditempat saya masih lagi mengunakan bedak Holiday on ice. Dahulu bedak ini adalah bedak kegemaran keluarga saya. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # AkuBiomed vs Abang Long trademark Fatin LiyanaMy Profile

  21. kasi potong cantik2…kasi kacak…

  22. Bedak untuk muka yg selalu dipakai oleh kaum india.. Bedak tu sejuk. Sedap pakai. Harga pun murah tak silap RM5.