SU-27 RUSSIAN KNIGHTS

LIMA 2013 – Su-27 Russian Knights

SU-27 RUSSIAN KNIGHTS

  • Kali ketiga beraksi di LIMA selepas tahun 1993 dan 1995.
  • Tiga pesawat Russian Knights terhempas di kawasan pergunungan Vietnam dan mengorbankan juruterbangnya sewaktu dalam perjalanan pulang ke Rusia selepas pertunjukan LIMA 1995

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

28 thoughts on “LIMA 2013 – Su-27 Russian Knights”

    1. ehem…ehem… sini blog Kak Jie. datang dari blog Kak Yan ke? hehehe

      beza yang semua orang tau, orang lebih ramai dan sesak di jeti untuk menaiki feri, harga sewa kenderaan lebih mahal dan jalanĀ² disekitar Langkawi lebih sesak.

      Nak beli tiket, kena beratur sejam lebih, nak balik ke feri kena memandu dalam kesesakan, kena luangkan lebih masa utk perjalanan.

      bila dah ramai, feri selalunya akan terlewat dari jadual. kalau beli tiket bas untuk balik ke KL, kena balik awal…takut kita bajet masa perjalanan feri tu tergendala kerana feri lewat.

      kereta sewa – kalau pergi tanpa booking terlebih dahulu, memang payah nak dapat. Kalau ada pun lebih mahal dari kebiasaan.

      Bab makan, tak ada masalah…ada banyak pilihan.
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..LIMA 2013 – Su-27 Russian KnightsMy Profile

        1. ini kali ke-2 Kak Jie pi LIMA, dua tahun lepas pun pi juga
          lagi satu…anakĀ² lelaki tu tau semua jenis pesawat , dengan posisi aerobatic yang dibuat, dia tau
          macamĀ² istilah yang dia orang kongsi…bukan melangut tengok saja
          itu yang best kalau buat aktiviti keluarga yang anakĀ² minat
          Jom terjah post menarik dari Kujie ..LIMA 2013 – Su-27 Russian KnightsMy Profile

    1. Cinemagraphs tu apa?
      gambar ni guna batch editor kat photoscape , edit secara berjemaah kemudian guna animated gif kat photoscape juga

Comments are closed.