malaysia planking

Main Main

main tengah jalan

main main

malaysia plankinganak-anak cakap…” ni dipanggil Planking

pokok cantik

kisah jalan raya

nota : antara lokasi yang paling disukai. kedudukan pokok tu sangat cantik dan menjadi ‘landmark’ sempadan negeri.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

30 thoughts on “Main Main”

    1. Trend planking tu dag lama nampak kt internet.. gambar ni saja aksi tengah jalan sebab nak gambarkan betapa sunyi sepinya laluan ini… tak banyak kereta yang lalu.

      Ada beberapa keping aksi lompat dab mcm2 tapi yg tu dah mainstream. .planking ni tak ramai orang share.

    1. bukan…. ini laluan Gua Musang ke Kuala Berang melalui Felda Aring
      ada highway yang tak ramai orang lalu… tepi Tasik Kenyir

  1. Bukan la, itu baring. Planking sebetulnya menggunakan kekuatan perut. Contoh: posisi pumping atau menjadi jambatan bagi dua kerusi.

    Apa-apa pon, cantik pemandangan di situ, ada gaya macam Melbourne. Godddd I miss that place!

    1. lepas baca komen ni kat phone, terus buka pc , kot² kak jie letak salah caption atau salah gambar.

      dia menerap angkat kepala dan kaki..guna perut

      gambar ke 3 ygn dia guna perut tu bukan ye…klik link google image
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Main MainMy Profile

    1. mmg jalan ni tak de kete pun… ada tu ada
      tapi tak banyak…. jalan cantik, highway baru
      bukit, sebelah kiri view tasik….sgt2 cantik
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Main MainMy Profile

Comments are closed.