Hadiah Misteri Dari McDonald’s

lalat dalam mcdonaldskebersihan di restoran makanan segera

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. jgn sampai wujud produk GFB dah le (Great Flies Burger). huhu
    Jom terjah post menarik dari ekspresiruang ..Alas Kaki Daripada Lumut Hidup Oleh Nguyen La ChanhMy Profile

  2. syafiq_lomotech says:

    penafian: itu bukan saya. walaupun saya dah predict benda ni 😆
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..October’s SkyMy Profile

  3. hahahahaha…dah agak dah akan ada orang tak mendedahkan identiti akan cakap macam ni

    tetapi cuba tengok entri ini…. ada perkataan apa yang ditulis?
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Malu Nak Buat BaikMy Profile

  4. lalat pun nak heboh, aku makan KFc kat The mall (tingkat bawah), Kuala lumpur, siap ada anak lipas lagi dari atas meja. Terus berjalan naik atas pinggan.
    Aku pun panggil staf tu tanya benda nie apa? Dia boleh jadi bisu tak tahu nak cakap apa.

  5. mesti tk jaga kebersihan ni kan…. dh bertahun2 tk pi mkn MCD
    Jom terjah post menarik dari syamila ..Penat la kami nanti…My Profile

  6. hadiah lalat? heee..
    Jom terjah post menarik dari ekmi ..Lantai Makmal BerEpoksiMy Profile

  7. prestasi fast food sekarang memang merosot dah tak ada beza dengan kedai mamak pulak.
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Waktu Solat MalaysiaMy Profile

  8. Tahu saja nie lalat kalau ada makanan enak..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Memasang Contact Form di Blog | Halaman KontakMy Profile

  9. Pacifista says:

    saya pernah dengar citer pasal kentang McD ni.katanya kentang diorang ni tak boleh dihadam dalam perut.ntah betul atau tak…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista ..Hasil Backlink Dari Kak KujieMy Profile

  10. Memang lawak la tengok post ni.Gelak sorang2 haha
    Jom terjah post menarik dari Tungku moden ..Perhatian!Stok tungku moden @ Bantal Panas tiba lagi!My Profile

  11. Lalat bandar tu suka makan kentang goreng….
    Jom terjah post menarik dari sensasi2020 ..Restoran Rakyat 1 MalaysiaMy Profile

  12. rasanya kalau di snap dekat-dekat depan muka si lalat tu pun maunya tak terbang dah tuh. Degil!
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Tips Diet – Makanan yang dihadam dengan pantasMy Profile

  13. muhammad fakhruddin says:

    Hmmm… tak pasang alat perangkap lalat ke dalam McD tu?
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Wordless Wednesday #9My Profile

  14. hehe..skrg ni lalat cam normal kalau kat kg2..penternakan ayam secara besar2an di kawasan kebun getah/sawit punca pembiakan lalat2 ni.kg gua antara mangsa..2kali kes aduan rakyat pun masih camtu gak..glamerkan lalat masuk tv je.. :mrgreen:**ek..wordless eh?maaf.gua ter’emo.haha
    Jom terjah post menarik dari robotkuning ..WORDLESS RABU | BACKLINKMy Profile

  15. nampaknya, kalau lalat byk…tndanya kedai tu tak bersih betul2…

    kak jie, besornya lalat….isk3

  16. Malu ah restorante besor ada lalat hehehe..very bad housekeping 🙁
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Sikap buruk pemandu kitaMy Profile

  17. kak jie mmintak set mana? special tuuuuuuuuu :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Rabu Tanpa Kata- Salah Satu Hobi DarwisyMy Profile

  18. lalat sekarang pun dah syok makan McD 😀
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..Sesame Street Pun Ada PornoMy Profile

  19. bagilah secubit 🙂

  20. ala kak jie… 😳

  21. Lalat???? haha.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Lawak cinta elisa minggu depan… apa yg bakal terjadi.My Profile

  22. syafiq_lomotech says:

    perghh.. sikit pun tak terpikir nak perli 😎

    ah! dah tahu nak makan apa lunch ni. nasik! (tak de kaitan dengan mekdi)
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Comment on Wordless Wednesday #24 by syafiqMy Profile

  23. hahaha..class lalat skrg..siap mkn mcd..
    sy ni pun dh lme xmkn mcd…
    Jom terjah post menarik dari sha-hir@meng ..2011/2012 Season Top Football/Soccer Player Summer Transfer – BPLMy Profile

  24. ini bukan kali pertama – dah banyak kali ada lalat
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Hadiah Misteri Dari McDonald’sMy Profile

  25. dok menghalau pun dia tak pergi jauh….. 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ayam PiruMy Profile

  26. kita main teka teki nak?

    makluk tersebut boleh terbang 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ayam PiruMy Profile

  27. mana ada bising………tgok entri ni tak de sepatah kata pun…hahaha

    kalau kak jie bising, mesti buat entri 1500 patah perkataan macam bertih jagung 😆

    bab gemok tu mcm perliiiiiiiiiii je…hehehe
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Ayam PiruMy Profile

  28. boleh caya tak bila orang tua cakap kalau ada lalat besar tu sesat ada petanda tak elok? errm..

    lama tak makan mcd.. huhu
    Jom terjah post menarik dari Amni ..Pengaruh Itu Perlu!My Profile

  29. syafiq_lomotech says:

    sat g ada reply “alah kak jie ni itu pun nak bising” 😆

    tapi… kenapa saya nampak frend prize tu macam gemuk2 belaka? bukan slim melim? ke saiz hidangan kanak2?
    Jom terjah post menarik dari syafiq_lomotech ..Wordless Wednesday #24My Profile

  30. beli fries free lalat 😆
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Lebai Malang kah??My Profile

  31. mcd rawang ni bersepah lalat..dah mcm psar borong plak

  32. Fakarepain says:

    lalat pon nk mkn gak dgn kak jie tu..
    Jom terjah post menarik dari Fakarepain ..( VIDEO ) SEPARUH AKHIR PERTAMA PIALA MALAYSIA 2011 : 18/ 10/ 2011My Profile

  33. Mahkluk Allah SWT yang dibenci manusia tetapi tidak lari dari naluri hukum alam
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday #14 – I Need A BreakMy Profile

  34. lalat makan McD? Niceeeeeee
    Jom terjah post menarik dari arena84 ..Wordless Wednesday #15 – Bola Sepak Ayam (Menarik!)My Profile

  35. lalat besar nih ..yang hurung ****
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Ke Genting Kita : Main Indoor Je !My Profile

  36. Tu lalat ke langau … hu33

    smile. you’re on kujie blog … ha33

  37. lalat ke kak jie…
    Jom terjah post menarik dari azura ..Drama korea Jewel in the palaceMy Profile