NatGeo Dalam Tasik Kenyir

image

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. jadi pengen nyebur di sana nie.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Cara Penanganan dan Mengatasi Masalah Limbah SampahMy Profile

  2. Sekali pandang segi empat petak didalam air seperti theme natgeo. Tasik Kenyir ini lubuk untuk kaki memancing.

  3. tak terbayang keadaan kat situ, sbb tak pernah pergi. cuma kalau sebut tasik kenyir, terbayang tasik yg luas yg amat,takut nak pergi.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Awan NanoMy Profile

  4. tak pernah lagi pi tasik kenyir..huhuhu
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Wordless Wednesday #1- Statistik Blog Dahulu Dan SekarangMy Profile

  5. ada alien ek kak jie kat bawah tu? he he
    Jom terjah post menarik dari sha ..Wadihana Islamic Steakhouse BangiMy Profile

  6. tempat yang tenang…
    Jom terjah post menarik dari hairulafiz ..Keputusan penuh Johor Darul Takzim vs T-teamMy Profile

  7. wahh..nak kongsi gambar ni kat NatGeo boleh kak ?
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Perancangan kita vs Perancangan ALLAHMy Profile

  8. ada terowong ke kat bawah tu. heeh
    Jom terjah post menarik dari jobdirumah review ..Bayaran Komisen ke 9,10 dan 11 dari JobdirumahMy Profile

  9. NATGEO tu aper
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Restaurant Qasar Hadramawt – Yemeni & Arabic Cuisine (Bandar Perda Penang)My Profile

  10. Apa pula yang ada diluar Tasik Kenyir? heh 😉
    Jom terjah post menarik dari hafidz ..Casio Watch W-202My Profile

  11. terowong bwh tanah 2..
    ahaha
    Jom terjah post menarik dari Katak Comel ..5 GAMBAR NABILA HUDA BERBI KINI DI PULAU MABULMy Profile

  12. cari barang tersorok ni..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Welcome Sayang…My Profile

  13. jumpa bahan galian tak kak jie
    Jom terjah post menarik dari azura ..Cerita rumputMy Profile

  14. Tak berapa nak faham lagi dengan hanya sekadar gambar.. Pasti ada ceritanya nanti ni.
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Tak Habis-Habis Cerita Pasal Valentine’s DayMy Profile

  15. kita menunggu kisah selanjutnya
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Hotel Singgahsana Petaling Jaya memang istimewaMy Profile

  16. Ni baru intro kan?…nanti citer lah pasal Nat Geo nih hehehhe

  17. gini ropenye tasik kenyir ni..
    Jom terjah post menarik dari Sharafie ..Pakej Maxis Wifi Broadband Harga QuotaMy Profile

  18. Melihat air yang tenang, menenangkan mida.
    Jom terjah post menarik dari faizal ..MALAYSIA INTERNATIONAL TOURISM BLOGGER AWARDS 2013My Profile

  19. lubang tu untuk ape eh?
    Jom terjah post menarik dari Azman Ishak ..REVIEW: Samyang 14mm f2.8 – Ultra Wide Angle LensMy Profile

  20. sangat terawat sekali ya hingga airnya beggitu jernih dan masih natural
    selamat bersenang2 bersama keluarga..
    Jom terjah post menarik dari Jefri ..Kalkulasi Konsumsi Harian Air PutihMy Profile

  21. Air yang begitu jernih, suasana nyaman…. sangat cocok untuk lburan keluarga.
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..JERITAN DANAU TERLARANG – Tragedi Tanggul Situ GintungMy Profile

  22. wah , cantik !
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Gambar Jaulah Matrouh dan Siwa (Musim Sejuk)My Profile

  23. perkhhh… hebat!
    dah sampai tasik kenyir, boleh mengail sama tu.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Kena Qisas Demi Langsai HutangMy Profile

  24. Tempat yang nyaman sepertinya nih Kak Kujie
    Jom terjah post menarik dari Blog Keperawatan ..Pemeriksaan BronkoskopiMy Profile

  25. Haritu masa saya ke Tasik Kenyir airnya surut. Nampak tebingnya.. Bila air penuh macam ni, nampak lawa tapi menyeramkan la pulak.
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Tahun Ular, Bukan Masa MengularMy Profile

  26. Seronoknya berjimba2 dgn famili tersayang =)
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #30 KembaliMy Profile

  27. macam rancangan finding mickey pulak.. ^_^
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..DIY Freak: tshirt Folding toolsMy Profile