Nemo Beraksi Mat Rempit Kaki Superman

Edit : Bila Intan tengok gambar ni, dia cakap ” Itu Dori.. bukan Nemo”

Kura-kura sekecil dan sejauh itu pun dia boleh cam!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. W.HabibuRahman says:

    Hak…aksi ala2 mat rempit kot….

  2. Lia Nadia Qistina says:

    waa..kura-kura rupanya .. hehe..
    Jom terjah post menarik dari Lia Nadia Qistina ..Digi Internet – Tawaran Digi Live Zero Untuk Akses Internet Percuma Dari Opera MobileMy Profile

  3. kagum dengan penglihatan tajam intan..
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Wordless Wednesday #05: Hadiah Paling MahalMy Profile

  4. Alah kak Jie. Sekali-sekala meluruskan kaki diatas batu. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – #Warganegara bertanggungjawabMy Profile

  5. kami punya tutle dah mati kak jie , kesian dia mati sebab bawa balik kampung dan dia kepanasan dalam keta 🙁
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Wordless Wednesday : Yanmie & JuanitaMy Profile

  6. hebat intan. tau aje dia ye..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Komisen ke 13 dari InnityMy Profile

    • dia ada 5 ekor kura2 hidup bebas dlm kolam…kecik je besar duit siling 50sen
      tapi dia boleh cam tiap sekor dgn nama masing2…adeih…

  7. Adik angkat Intan mestilah dia tahu he3…
    Jom terjah post menarik dari Azman ..Panggilan Untuk Kontest Pertama Blog http://www.azmanisma.comMy Profile

  8. ingatkan ikan Nemo… hihihii…
    Jom terjah post menarik dari Maria ..Tip Didik Anak Dari WardinaMy Profile

  9. pakai kamera baru ke tu?hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..Ambil Cuti Sebab Muka Menggelupas?My Profile