kampung buku langkawi kedah

Saya Tak Pasti Dulu Bagaimana, Tetapi Beginilah Rupanya Sekarang…

kampung buku langkawi

kampung buku langkawi kedah

 

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

31 thoughts on “Saya Tak Pasti Dulu Bagaimana, Tetapi Beginilah Rupanya Sekarang…”

  1. Kali terakhir pergi sana 2007 tapi tak singgah sebab masa tu dah macam tutup jer…. sempat singgah masa gi sana 2003…

    bagi kita yg duduk di area KL mudah mendapatkan buku2 terkini & banyak tawaran potongan harga…pameran buku pun banyak ….. jadi kalau ke sana pun macam buat berat beg jer nak beli buku…baik beli pinggan mangkuk hehe….

    lagipun kebanyakan buku2 di sana dulu pun macam dah ketinggalan sket… macam buku2 lama yg dah tak berapa nak laku jer….

    kalau macam ni lah keadaannya sekarang memang sangat membazirlah…..
    Jom terjah post menarik dari kakza ..ZARIYA koleksi terkiniMy Profile

  2. Sama macam kes Pulau Bidong, Terengganu.
    Pulau tempat penempatan pelarian Vietnam tahun 1975-1990 dulu.
    Kalau jaga elok, mesti sekarang ni femes sebagai tempat tarikan pelancong.

  3. last saya gi langkawi sekitar 2-3 tahun lepas…masa study dulu…rajn benar ke sana…sebab dekat…tapi indah khabar dari rupa…banyak kemudahan.kawasan rekreasi tak terjaga dengan baik…

    1. orang setempat bercerita … semua buku yang ada dah rosak
      dimakan anai-anai atau rosak/hilang

      tak dapat nak snap gambar sampai ke dalam sebab laluan tu dah reput dan merbahaya untuk dilalui.

Comments are closed.