Sebab Dipanggil Hantu

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bila buat salah, takdelah orang nak track sebab takde nombor plat. huuu. ntah la wei. dulu asyik terfikir2, ada kaitan dengan hantu ke Lori Hantu ni.. Kak kujie tolong jawab. huu
    Jom terjah post menarik dari ikoko ..Resepi Nasi Ayam SenangMy Profile

  2. Emm lori ni pelik jugak kan..kenapa la dipanggil lori hantu sedangkan ada rupa paras..tengok tak takut..haha..sape ekk yang letak nama begitu rupa..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Pengalaman Membina Pondok KecilMy Profile

  3. Tak pernah terfikir pulak kenapa dipanggil lori hantu 🙂
    Jom terjah post menarik dari azmanisma ..Bila Dah Tua Baru Nak Minum SusuMy Profile

  4. Ini buatan tahun berapa ya, terlihat sudah sangat tua

  5. Rasanya dipanggil lori hantu kerana tidak mempunyai cukai jalan. Tekaan saya.

  6. atau mungkin selalu sangat kena seranah dengan orang..”hantu punya lori !!” hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Kurang ajar. Murid atau guru ?My Profile

  7. macam ada rupa orang
    Jom terjah post menarik dari lewisdotmy ..iPhone 5 Dilancarkan 12 September 2012My Profile

  8. 1896.. emmmm.. mungkinkah ini hantu lori?
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Kurang dan LebihMy Profile

  9. Lori jenis ini selalu bermaharaja lela di kawasan pembinaan.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Pelan YES 4GMy Profile

  10. ok saya nampak apakah maksud nye..
    Jom terjah post menarik dari muazfaris ..Tweet di Twitter pun efek Backlink SEOMy Profile

  11. Dulu pakcik saya dok cerita, lori ni dipanggil lori hantu sebab tiada sebarang pendaftaran cukai jalan dan sebagainya, lori ni hanya boleh digunakan di kawasan-kawasan luar dari jalan utama, seperti lombong…

    Tapi kalau salah pakcik saya cerita, salahlah… 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Pelbagai hadiah untuk dimenangi, contest pertama besar-besaran.My Profile

  12. Assalamualaikum,
    Hu hu hu bila driver bawak kelam kelibut…lagilah nampak hantunya —-> kesian hantu pulak yg dapat nama 😉
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Remy Ishak Sangat Kacak Dalam 29 FebruariMy Profile

  13. seram klu tengik malam2..
    Jom terjah post menarik dari qadar ..Kerjaya di KTMBMy Profile

  14. Dapat mana ni gambar lori ni ? heheeee
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Anak mengigau malamMy Profile

  15. mata ada, mulut ada, gigi pun ada..hehe

    p/s: hari ni kt sekolah lebih 20 org pelajar kena histeria
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Pantang Makan atau Pantang Tengok?My Profile

  16. transfomers zaman 80an..hehehe

  17. Apa sebabnya? Tak nampak driver? Seram jugak dok teliti gambar, tiba-tiba nampak hantu…hehe
    Jom terjah post menarik dari mfadhlan ..Minyak RON97 naik lagi, RM3.00 per literMy Profile