Sedapnnnnnnya Kalau Tak Batuk

abc sedap

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kena rasa gak sikit.. siket jer, tak per kot.. hehe
    Jom terjah post menarik dari F@n@ ..Koleksi Biskut Comel – Sedapnya!My Profile

  2. ABC….owh tidak..dahaga plak rasenye…

  3. izwanyusof says:

    kat kampung melayu majidee, JB ada satu yang best. aiskrim,kacang siap sume.. RM 3.
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Kenali Fasa Hidup Pelajar First Year Hingga Final Year Di KampusMy Profile

  4. Agak-agak, kalau kattempat kak Jie, berapa peniaga letak harga untuk satu cawan ni ?
    Jom terjah post menarik dari HAdira Kifly ..TERDAMPAR MATIMy Profile

  5. memang tak best kalau batuk-batuk..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Fanpage Bulu Ketiak Lelaki KacakMy Profile

  6. Dah lama tak pekena ais kacang !

  7. iAwani says:

    owh, kalau yang ini sudah terhindang, pasti licin kurang dari 7 minit sahaja. Boleh pulak order second cup! hehe..
    Jom terjah post menarik dari iAwani ..Google Plus Untuk iOS Dikemaskini Ke Versi TerbaruMy Profile

  8. Kena jamah sikit tu kak. Takut termimpi-mimpi pulak. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Sara ..Seluar Palazzo Kain Lycra Kualiti TinggiMy Profile

  9. AF memang jarang minum ais.. dlm seminggu mungkin sekali… ari tu batuk lama gak, dekat 3 minggu baru baik.. jenuh bertukar doktor dan ubat
    Jom terjah post menarik dari adamfaiz ..WW 34 – Langit Tidak Selalu CerahMy Profile

  10. Salam Kak Jie..

    Tu ubat batuk sebenarnya hehehe..
    Jom terjah post menarik dari azmanisma ..Lelaki Kacak Lelaki Yang Suka BerkongsiMy Profile

  11. Izzuddin Fauzi says:

    Jangan pantang sangat… Makan je… Lepas nie cari ubat batuk… Fuh~~~

    *Masa kecik2 dulu minum ais mesti batuk… Sekarang Alhamdulillah… Pantang jumpa 😀

  12. Boleh pandang-pandang aje. Tegah batuk ni. 🙁
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Wordless Wednesday : Kek dan LebahMy Profile

  13. makan je ais batu cair tu..huhu
    Jom terjah post menarik dari syahrilhafiz ..Google Update Pagerank Kedua 2012My Profile

  14. Rasa takpe, tapi jangan telan 🙂
    Jom terjah post menarik dari GreenLava ..Vote for us at Digi WWWOW AwardsMy Profile

  15. inilah sebenarnya ubat utk org yg tengah batuk…hehe..
    Jom terjah post menarik dari Cool Daddy ..SEPETANG DI RESTORAN HASSAN MOHD ONG, KOTA TINGGIMy Profile

  16. Mujurlah batuk, kalau tak batuk rasanya memang terus lupa nak amik gambar ni kan?
    Jom terjah post menarik dari faizul ..Lelaki bujang lebih ramai rupanyaMy Profile

  17. owh..teringin pulak rasanya tapi apakan daya, isteri di dalam pantang, anak pulak tiba2 dah batuk2 + seperti nak demam..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Ah BeanMy Profile

  18. kak ji try aid kacang dot bukit mertajam yg dlm ladang kambing tu..apa ntah nama..
    itu boleh mkn 4 org..huhu

  19. Assalam..
    Alamak, dah lama tak makan..
    Teringin la pulak. Nak sikit..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Segalanya Ajaib.My Profile

  20. eiela says:

    dah lama tak minum ais, kalau saya minum alamatnya demam tak bangun-bangun dah.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Wordless Wednesday : Voucher BR1MMy Profile

  21. rasa je sesudu dua kak jie… tak pe
    Jom terjah post menarik dari azura ..Give Away Papan Kekunci Dot Com 2012My Profile

  22. Kalau hendak hilangkan rasa kempunan boleh ambil 1-2 sudu. Lebih-lebih tidak boleh. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Pelancaran Kawasaki MX World pertamaMy Profile

  23. Harus bersabar dulu kalau Kak Jie sedang batuk,,, tunggu batuk / flu sembuh baru kita bisa santai menikmati es..
    selalu jaga kesehatan anda Kak Jie..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Update Google Pagerank Bulan Mei 2012My Profile

  24. Inilah ubat batuk yg sebenar kak.

  25. jamahlah sikit..kot² jadi elok batuk tuuuuu
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Penantian Satu PenyeksaanMy Profile