Selamat Kembali

Posted with WordPress for BlackBerry.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. boleh makan belacan banyak dah heheh ..
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Kami Tak Perlukan Taman TemaMy Profile

  2. wahh.alhamdulillah..welcome back!
    hehehe..berseri2 muka semua kak.=)have a nice honeymoon..hihi
    Jom terjah post menarik dari Nabiel ..SIAPA DIA BOS KITA YANG SEBENAR?My Profile

  3. hakimfaridzul says:

    selamat pulang! 🙂
    alhamdulillah….
    Jom terjah post menarik dari hakimfaridzul ..ADV : Homestay Mesra | Telok Panglima Garang, Selangor.My Profile

  4. Wuuu… ini baru betul-betul “WORDLESS”…

    Selamat kembali ke Tanahair Tercinta, En. Ann…
    Jom terjah post menarik dari Abang Zul ..BILA PEMANDU LORI MARAH !My Profile

  5. selamat kembali dari mana nih
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Penceramah Penceramah Agama di MalaysiaMy Profile

  6. wahh…masing2 senyum sampai ke telinga…hehe… =)
    Jom terjah post menarik dari bardboo ..Mereka Rajin Komen: Januari 2012My Profile

  7. Salam perkenalan pada kunjungan pertama untuk sahabat baru.

    Sukses selalu
    Salam
    Eawantah’s Blog

  8. Sobri Mansor says:

    Honeymoon kali ke berapa nih? hehehehe
    Jom terjah post menarik dari Sobri Mansor ..Fenomena batu sungai tegak berdiriMy Profile

  9. Cepat kak jie carik buku resepi yang lama-lama tuh@!~
    Jom terjah post menarik dari Jiji ..Perkahwinan, satu hubungan yang terlalu kompleks dan cerita bawah selimutMy Profile

  10. fulamak. berseri2 macam pengantin baru. hehe.

    *selalu sangat kena sakat dengan kak jie. ini time nak sakat kak jie balik. kena sakat cukup2. takleh bg peluang. haha*
    Jom terjah post menarik dari mrkay ..Wordless Wednesday – Remote Control A BossMy Profile

  11. alhamdulillah anda selamat sampai!!
    mesti best kan?
    TJ yg duk cuti sem pun xpge mane2 lagii…
    Jom terjah post menarik dari TopiJerami90 ..Senarai Calon ABPBH 2012 Anugerah Bintang Popular Berita HarianMy Profile

  12. Wah..seronoklah Kak Jie. Saya pulak yang sedang menghitung hari.. Rupanya berjauhan memang mengundang kekuatan yang bukan sedikit..

  13. Salam,

    ehemmm…ehemmmm….awat tetiba kakjie nampak berseri-seri ni hehehe 😀
    Jom terjah post menarik dari yanmie ..Harga Barang Semakin NaikMy Profile

  14. Alhamdulillah.. akhirnya yang sidia yang dinanti sekian lama selamat kembali!
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..Pindah RumahMy Profile

  15. Bulan Cinta 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Kontest Panggilan Kedua Blog (www.azmanisma.com)My Profile

  16. selamat kembali =)

    moga terus kekal bahagia selamanya
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Oh! Pengalaman Kena Denda di Sekolah Rendah Memang BestMy Profile

  17. semoga hati kujie terusan berbunga 🙂
    Jom terjah post menarik dari klcitizen ..struggling to be a better muslimahMy Profile

  18. sentuhan letrik yg berpanjangan … welcome back lepas ni boleh lah join aktiviti blogger
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Bertemu teman lama di Intel MalaysiaMy Profile

  19. waahh…. mlm ni bercerita sampai pagi. hehehe
    Jom terjah post menarik dari rumah kuning ..Nasib BadanMy Profile

  20. Wah..manis senyuman kakjie n intan..

  21. Assalamualaikum,
    saja singgah
    bersedia untuk kembali yang satu lagi…
    Jom terjah post menarik dari Bumi serta isinya ..Syaitan gemuk dan syaitan kurusMy Profile

  22. senyum tak perlu kata apa-apa
    Jom terjah post menarik dari Fazreen ..Saya AkuMy Profile

  23. kembali ke sisi…gembira rasa hati
    Jom terjah post menarik dari azura ..Hening subuh di Surau IJN (Institut Jantung Negara)My Profile

  24. waaaahhhh.. syukur… take your time kak kujie… 😀
    Jom terjah post menarik dari Rozeman Bin Hassan ..Novel – 7 Hari MencintaikuMy Profile

  25. selamat kembali.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari CMRatu ..Wordless Wednesday # Jurugambar PANAS!!My Profile

  26. senyum ada makna.
    Jom terjah post menarik dari titan ..Laptop masuk wad kecemasan..My Profile

  27. bole nampak hati sedang berbunga-bunga .. pasni dating sakan ye kak jie.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari marvic ..Soulie Won Marvic Christmas GiveawayMy Profile

  28. Memang bahagia bila room mate sudah kembali.
    Banyak buah tangan dalam troli tu…. 😉

  29. senyum sampai ke telinga,
    hati riang berbunga-bunga,
    kekasih yang ditunggu telah tiba,
    apa lagi outing berdua tinggalkan anak2 dirumah saja.

    *zalim cadangan aku tu, anak2 kak jie pun rindu kat ayah dia gak…haha
    Jom terjah post menarik dari ejam ..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

  30. alhamdullilah…selamat sampai…back for good ye akak

  31. mesti gembira tak terkata
    Jom terjah post menarik dari ariff ..Majlis GraduasiMy Profile

  32. Sudah sampai. Patutlah berseri-seri. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – #Pujukan ombak rindu di Zoo MelakaMy Profile