Stesen Minyak Untuk Kapal Laut

pam minyak kapal laut

Lokasi : Tanjung Sedili, Kota Tinggi

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. kalau tidak ada bahan bakar kapal pun tidak akan dapat dipakai ya dan untunglah tu ada stesen minyak

  2. oh macam tu ke, stesen minyak. untuk kapal laut.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Lagu & Lirik : Masih Aku Cinta Oleh Shila AmzahMy Profile

  3. Terima kasih Kak jie. Pertama kali saya tengok stesen minyak kapal laut
    Jom terjah post menarik dari faizal ..Semakan Daftar PemilihMy Profile

  4. agaknya boleh isi minyak motor kot kat sini. terdesak2 ke. hehe
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..JodohMy Profile

  5. hadoi..ingatkan kapal beso mana la yang nak isi minyak tadi..ada stesen minyak jugak rupenye untuk bot ni..ingat tuang pakai tong minyak je..
    Jom terjah post menarik dari Sharafie ..Kisah Seram Gangguan Cermin MisteriMy Profile

  6. Woah! dah majulah.
    Jom terjah post menarik dari Man ..3 Langkah Mudah Buat Duit Dengan FacebookMy Profile

  7. Tu dia punya hos…panjang yg amat..macam hos pili bomba =)

    1st time tgk gambar ni…terima kasih kak jie brkongsi
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Andai Dapat Kukucup Tanganmu…My Profile

  8. Semasa bertugas di Sarawak biasa naik bot ekpress tetapi tidak perasan pula stesen minyak dan bagaimana pengusaha mengisi minyak ke bot mereka.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Pelamin nikahMy Profile

  9. kaya tul pemilik stesen minyak ni..mana mau datang kapal nak isi RM10 je..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Jangan marah, jangan denda, jangan rotanMy Profile

  10. ni saya penah tengok dokumentari dekat sabah sarawak kot cam gini
    Jom terjah post menarik dari azura ..Besarnya Burger YazidMy Profile

  11. Bagus ada stesen sebegini, tidak perlu angkut jauh2 dari stesen darat…
    Jom terjah post menarik dari donnyien ..Sahabat facebook backlink berkualitiMy Profile

  12. 1st time tengok stesen minyak untuk kapal laut.. Biasa tengok dalam movie omputih je..
    Jom terjah post menarik dari Anarm ..Isteri Tak Sihat, Suami Masuk DapurMy Profile

  13. ada juga perasan kat jeti2 ni…
    Jom terjah post menarik dari hairulafiz ..Wordless Wednesday #17 : Sabar menungguMy Profile

  14. Asyrof Asri says:

    Kebanyakan filem-filem inggeris saja ada stesen minyak kapal.

    Di Malaysia ada juga ya? ..

    Ermm al-maklum la kita tak selalu merayau seluruh tanah air kita.

    Tup-tup dah ke luar negara.

  15. Emm ni kali pertama tengok stesen minyak untuk kapal laut..hehe
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Stroke – Ya Allah Aku RedhaMy Profile

  16. buat drive-thru ayam goreng/burger tepi laut ada tak..hehe..
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Belajar Bahasa AsingMy Profile

  17. Tak pernah tgk..macam tu rupanya sempoi betul lah.
    Jom terjah post menarik dari azman ..Ada Makhluk Hendak BergurauMy Profile

  18. kapal pun nk minum jugak… 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Dunia tanpa kaca mataMy Profile

  19. kapal laut pun kene diisi juga..hehe..kat tepi2 tu je stesennya rupanya..
    Jom terjah post menarik dari afif ..MP3 Bacaan Alquran 30 Juzuk Dari Sheikh Misyari RasyidMy Profile

  20. Kalau xde minyak boleh datang singgah isi kat sini..hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Wordless Wednesday : Percubaan MenggodamMy Profile

  21. woo.. kat pinggiran laut itew dikuasakan oleh shell..hehhee

    kerang yg ada minyak ialah SHELL.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Asal Usul Kampung Sri Lukut, Kahang, JohorMy Profile

  22. selalu tengok dalam filem je Kak Jie..kalau real punya belum pernah berpeluang lagi..
    Jom terjah post menarik dari Melastik Bintang ..Mr Ray Dijangkiti BronkitisMy Profile

  23. Perlu untuk mengisi bahan bakar kapal laut ini
    Jom terjah post menarik dari Blog Keperawatan ..Akreditasi Rumah SakitMy Profile

Trackbacks

  1. […] Stesen Minyak Kapal Laut […]