Tangkap Air

Nana : Julie Remie, panggilan manja Julie
Jantina : Betina
Tarikh Lahir : 4 Julai 2013

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Julie nak test betul ke tak pepatah takkan putus air dicincang hihi.
    Jom terjah post menarik dari Akmal Aizat ..Aprikot: Sel Kanser Mula BerkuranganMy Profile

  2. Dah main air tu julie…kang selsema nanti..p tutup air yer… =)

    p/s-biasa kucing takut air, terbalik plak dah..kak jie bagi makan ape jadi berani camni…hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Cerita Hoki Remaja Dunia, Bola Sepak dan Blogrrr…My Profile

  3. Emm tak leh tngok ehh kak jie..pc ni tak ad aflash..nak download sayang..kot kouta BB cepat habis..hahaha
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Tips Untuk Semangat Dalam BloggingMy Profile

  4. hehe saya kira apa begitu baca tangkap air ternyata setelah lihat julie yang sedang main air dari selang…

  5. alahai…comel je…huhuhuhu
    Jom terjah post menarik dari fariha ..SEGMEN SALAM PERKENALANMy Profile

  6. ni mesti tak de kawan tu yg layan air … kalau ada kawan dah guleng-guleng tu
    Jom terjah post menarik dari denaihati ..Pagerank dan Blogrrr Awards kunci rezeki onlineMy Profile

  7. comel jer..jarang leh jumpa kucing yg suka air ni….
    Jom terjah post menarik dari Faizal Fredley ..Review: Grand Sakura Hotel Medan IndonesiaMy Profile

  8. Selalu kucing tidak sukakan air. Ini terbalik pula.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Instagram Beta untuk kaki #Insta di Windows PhoneMy Profile

  9. Suka betul kucing ni bermain dengan air
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Wordless Wednesday #81My Profile

  10. Ini kucing betul ke ni? Konfius.. Makhluk asing kot..
    Jom terjah post menarik dari saljuhumairah ..Proton Perdana Baru, Macam Menarik jer.. Macam Cantik JerMy Profile

  11. Selalunya kucing takut air kan???
    Jom terjah post menarik dari JR ..WW: Beri Belantan Dibalas BantuanMy Profile

  12. comel je kucing tu
    x takut basah
    Jom terjah post menarik dari yumida ..Rozita Che Wan & Zain Saidin malam berinaiMy Profile

  13. lain daripada yang lain kucing Kak jie nih…
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Ramalan Cuaca di Kuala Terengganu ( 10/12/2013 – 16/12/2013 )My Profile

  14. kucing yang tak takut air..
    Jom terjah post menarik dari Bahrain ..Amalan Sebelum TidurMy Profile

  15. Seronoknya si comel ini main air
    Jom terjah post menarik dari Naimah Wahab ..Komunikasi Leptin-Otak untuk KurusMy Profile

  16. dia main tangkap air la plakk..
    Jom terjah post menarik dari encik bakul ..Idea Bisnes Bekerja di Rumah – Khas untuk WanitaMy Profile

  17. Ini barangkali kucing biasa. huhu. kucing lain takut air, julie sangat gembira bermain air.
    Jom terjah post menarik dari Fadhil ..Google Page Rank Update Disember 2013: Belum Ada RezekiMy Profile

  18. bagus kucing kak jie ni tak takut air..
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Contest SEO EridyMy Profile

    • lepas dia main air, dia sejuk sangat kot nak terkencing
      selambar dia masuk dalam bekas pasir..kuis kuis pasar
      aduiiihhh…. terpaksa angkat bawa pergi basuh lagi.. kalau tidak habis satu rumah dia bawa pasir
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Tangkap AirMy Profile

  19. wah ini kucing versi rimau..tak takut air…
    Jom terjah post menarik dari Zufar ..Cara Nak Buat Blog SendiriMy Profile

  20. rindu design blog lama kak jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari Farisya Anastasyia ..Kenali Farisya AnastasyiaMy Profile

  21. Kucing hewan yang sangat aktif dan riang, apapun yang bergerak di dekatnya langsung ditangkap bahkan dikejar.
    Nice share Kak Jie 🙂
    Jom terjah post menarik dari Rina ..Best List To Get Free Stock Photos And Images For Your WebsiteMy Profile

  22. ait? pelik juga. Bukan kucing biasanya tak suka main air ke? Nampak macam dia nak cuba tangkap sesuatu?
    Jom terjah post menarik dari Mohd Shubhi ..Amalan ayat seribu dinar untuk anda berjayaMy Profile

    • BUka air ni nak cuci ruang belakang dapur… tetiba jiran di sebelah tu tegur. kami berbual kejap…dalam 2-3 minit.
      Bila balik semula..tengok dia dah basah main air.
      Teruja tengok benda bergerak.. hihi
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Tangkap AirMy Profile