Tanya Sama Pokok

image

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Biasanya tanya pada rumput yang bergoyang tapi ini pada pokok pohon ..
    Ada2 saja …
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Tips Memilih Keramik Untuk Kamar Mandi dan ToiletMy Profile

  2. sekali pokok tu menjawab, lintang pukang lari tak cukup tanah..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Kalau tak puas hati …..My Profile

  3. pokok jugak jadi mangsa..sesuai sangatlah tempat tampal ni..hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..PRU13:Masanya Kerajaan & Rakyat Kerja Kuat BUKAN Buat Orang Meluat!My Profile

  4. Jenuh pokok tu nak menjawab,
    Jom terjah post menarik dari MindaKini ..Adab-Adab Ketika Berada Di Pasar Dalam IslamMy Profile

  5. tanya sama pokok apa sebab goyang .. undilah pokok .. inikalilah ..heheheh
    Jom terjah post menarik dari BeritaKaki ..Kelainan Nasi Lemak UjangMy Profile

  6. sape la punya keje nih…

  7. ni calon bebas ni…
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Menjahit Baju Melayu JohorMy Profile

  8. Mari kita tanya sama pokok …
    Jom terjah post menarik dari Rina ..List of Best Free Email Service ProvidersMy Profile

  9. pokok pun pokoklahh..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Gadis bertudung hijau tak terkalah.My Profile

  10. Saya rasa Pandan KL, ada cap gajah jugak area citu.
    Jom terjah post menarik dari Aina ..Blue Coral AquariumMy Profile

  11. calon kawasan mana ni?hee
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Bersyukurlah Dengan Pekerjaan KitaMy Profile

    • Hulu Selangor..biasa nampak gambar /lambang calon bebas gajah, atam, payung dll tp jarang yg buat poster gantinama lambang dgn tulusan

  12. terbaik la..undi pokok..hehe..pangkah banyak-banyak..lama-lama tumbang pokok tu..hehe
    Jom terjah post menarik dari blackrosehunter ..Projek Tazkirah JumaatMy Profile

  13. apa salah pokok?haha
    Jom terjah post menarik dari afif ..Kelebihan Tambah Like Di Fanpage dan CaranyaMy Profile

  14. agaknya ni calon bebas yang takde bajet buat banner. cukuplah print atas kertas, fotostat dan tampal kat pokok. kesian kat pokok, digunakan oleh orang yang takde pendirian.
    Jom terjah post menarik dari Cikgu Hairul ..Asal kita hina, tetapi kenapa kita suka menghina?My Profile

  15. kesian pokok ni baqhanggg…. 😀
    Jom terjah post menarik dari kreuger ..#WW: Kedai ditutup. Sila cari kami lusaMy Profile

  16. Pokok jawab….APA SALAH AKU?? ….:)
    Jom terjah post menarik dari Syarih ..Blog Terkena Dakwat Kekal.My Profile

  17. Sampai macam tu sekali. Ni kerja orang yang dah meluat dengan politik tanah air la ni.
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Selamat Hari Pekerja 2013My Profile

  18. Haha kat mana laa ni? Mungkin ada maksud tersirat ni
    Jom terjah post menarik dari Khairul Zamri ..Wordless Wednesday: Selamat Hari Pekerja 2013My Profile

  19. Jom tanya sama pokok….ini mesti parti bebas…
    Jom terjah post menarik dari sukma ..SELAMAT HARI BURUHMy Profile

  20. Pokok juga bisa berpolitik sekarang…

    Masuk calon kita undi ramai-ramai…
    Jom terjah post menarik dari saljuhumairah ..Lagi Komisyen JobdirumahMy Profile

  21. hehe pokok pulak jd mangsa keadaan
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Kalau loya boleh cuba Anmum Materna perisa vanilla mangoMy Profile

  22. assalamualaikum kujie….hehehee pokok tu tetap mcm tu juga x akan berubah… yg berubahnya nanti adalah orangnya….nak undi siapa ni?…:)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Wordless Wednesday # 231…Apa Kenalah Jadi Macam Ni…My Profile

  23. “Tanya sama pokok apa sebab bergoyang”
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Filem Iron Man 3 sekuel terakhirMy Profile

  24. Jika tidak kerana pokok, masakan kita tahu angin yang goyang…
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Wordless W#17 – Sahabat SejatiMy Profile

  25. “Apa khabarmu wahai si pokok yang mulia?” tanya sama pokok. 🙂
    Jom terjah post menarik dari amirulfaiz ..Obses terhadap stering.My Profile