tiada yang tercalar tiada yang terluka

kesesakan lalulintas
nak main teka teki pun boleh – berapa buah kereta di dalam gambar ini?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. gambar anda saat memotret terabadikan di foto itu 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot WC Jakarta Timur Telp. 021-9466-8989 | Sedot WC Jakarta DepokMy Profile

  2. ada 4 buah kereta.. dekat betul tu kereta yg sisi tu.. haha..
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Hadiah Untuk SuamiMy Profile

  3. kalau saya, mau nebes peluh2 dahsyat dah keluar kalau jadi macam ni -_-
    Jom terjah post menarik dari nazra ..Manfaat Omega-3 dalam Omega Guard Shaklee untuk wanita.My Profile

  4. syaifuddin alias says:

    mujur tiada yang tercalar..calar dihati nanti susah..hihi.. saya teka ada 3 kereta 😛
    Jom terjah post menarik dari syaifuddin alias ..Contest Destinasi Percutian Melastik BintangMy Profile

  5. lahamdulillah selamat.. teka-teki tu saya rasa ada 4 kereta kak dlm gambar tu..
    Jom terjah post menarik dari Wan Fauzi ..Definisi Akhlak dan Tabiat ManusiaMy Profile

  6. Perkara sebegini sering berlaku. Cuma yang berbeza bagaimana orang yang berdepan dengan situasi ini mengengalikannya.
    Jom terjah post menarik dari faizal ..Maulidur Rasul SAW: Kelebihan BerselawatMy Profile

  7. Alhamdulillah semuanya selamat.
    Jom terjah post menarik dari Bang Iwan ..TRUE HEARTMy Profile

  8. 4 buah kereta.
    Jom terjah post menarik dari Arrazi ..Teknik Menulis Artikel TutorialMy Profile

  9. hati-hati memandu, semoga selamat sampai…
    Jom terjah post menarik dari donnyien ..Pantun Sempena Tahun Baru CinaMy Profile

  10. dah dekat betul tuh…sempat pulak mengambil gambar yer…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Wordless Wednesday – Pemakaian Cermin Mata Hitam Yang Tidak BetulMy Profile

  11. pilihan tu..antara nak kasi ‘kiss’ ke tak..hehehe..win-win situation..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Untuk yang sudah halalMy Profile

  12. Kena tarik nafas panjang-panjang dengan keadaan kereta yang tersangat rapat.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – Jom menonton wayangMy Profile

  13. Bahayanya… nasib baik tak apa-apa..
    Jom terjah post menarik dari Aya ..115 Tahun Penjara, 50 Sebatan untuk Perogol BersiriMy Profile

  14. pilihan raya dah dekat ni. Mohon buat surat minta besarkan sekolah pada dato-dato berkenaan..hehe
    Jom terjah post menarik dari titan ..PR3 tak terkalah.My Profile

  15. Rapat abis tu kak jie..harus pejam je mata time gerakkan kereta! Serammmm takut terguris!

  16. kak jie hebat!
    Mujur semuanya selamat.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Tanpa kata: Dewasa ini nilai budi bahasa di balik pintu di rumah usang . . ?My Profile

  17. 4 kereta tu nasib tak calar apa2..
    Jom terjah post menarik dari hairulafiz ..Wordless Wednesday #15 : Pizza Golden Crab ClawMy Profile

  18. rapat habis..sakitnye hati kalau dah nampak kereta bercium dengan kerete lain..
    Jom terjah post menarik dari Sharafie ..Kawasaki ER6N 2012 Kisah Gadis CunMy Profile

  19. oo ade cite disebaliknya.. ingatkan semalam mmg sesaje amek nak buat teka teki.. hehe
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Lewis Hamilton Pandu Mercedes Galas Cabaran F1 2013My Profile

  20. 16 wa teka..
    kahkah
    Jom terjah post menarik dari Katak Comel ..CITA-CITA NAJWA LATIFFMy Profile

  21. perghh sempit betul ni..
    Jom terjah post menarik dari azrijohan ..‘Quran Pen Digital Reader’ Memudahkan Pembelajaran Al Quran AndaMy Profile

  22. pro pro. haha
    Jom terjah post menarik dari Man ..Ini Bukan Penipuan Mat Bangla Penjual KainMy Profile

  23. takut yer nak gerakkan keta.. kalu gini mmg tak masuk sampai sudah dah mama nih.. penakut wei.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari mama maman aka yana ..Mai.. mai.. nak tunjuk nih.. 🙂My Profile

  24. Semasa balik sekolah ye kak jie? Alhamdulillah semuanya selamat. Tetapi dalam situasi ni kebiasaanya semua pakat main redah sahaja. Asal lepas semua okey.
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Hidup Perlu Belajar Dari Kekecewaan Baru Berjaya ?My Profile

    • nak pergi sekolah hantar intan
      sekolah dia pelik sikit, jalan masuk kecik, tak ada akses yang sesuai..itulah jalan masuk, itulah jalan keluar. tak ada tempat letak kereta depan gate sekolah, semua kena buat pusingan U di depan gate.

      hari biasa pun bas sekolah susah nak masuk…

      so semalam kat sekolah ada mesyuarat guru² daerah kot…ramai yg park tepi jalan kiri dan kanan
      so….time puncak

      sesi petang nak dtg, sesi pagi nak balik…semua tersangkut. sampai rapat mc m tu kak jie gerak nak bagi laluan…diri sendiri terhalang
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..tiada yang tercalar tiada yang terlukaMy Profile

  25. Kalau kena tercalar juga hati pemilik kenderaan tu hehehe…
    Jom terjah post menarik dari azman ..Sulah Mau LayeMy Profile