Toyota Tipu Pengguna : Jangan Cari Saya, Hubungi Pemilik Kereta!

Lokasi : Dihadapan Stesen Keretapi Gua Musang, Kelantan

Tarikh : 6/6/2012

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Hazmin Hamudin says:

    Dulu ada yang tak puas hati dengan kereta honda sampai ada yang tampal dekat kereta, ni kereta toyota pulak. Hehe.. Terlebih kreatif rakyat malaysia ni.
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Kembali Pulang Ke TeratakMy Profile

  2. Macam2 cara manusia nak luas rasa tak puas hati…
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #18 hari-hari mau….My Profile

  3. hahahahaha duk gua musang tp otak orang london hahha
    Jom terjah post menarik dari mijae ..FAM Bangsat !My Profile

  4. Ummi Hanie says:

    apakah ??

    kami peminat besar toyota… hmmm…
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Ulangtahun SEDEKAD perkahwinan dan hari lahir suami (belated entry)My Profile

  5. kena lebih berhati-hati la lepas nih..huh.
    Jom terjah post menarik dari titan ..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  6. ada juga macam ni ek.. antara 2 la, sama ada betl tak puas hati atau saja nak org tertanya2 dan pergi cari toyota.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Wordless Wednesday 18 – BungaMy Profile

  7. mak aih, ganasnya…ada ke toyota tipu pengguna? apa yang ditipunya?
    Jom terjah post menarik dari Mohd Isa ..Jadual Suku Akhir Euro 2012My Profile

  8. Susah nak agak apa yang toyota tipu – kalau khir toyo dah tau la he3..
    Jom terjah post menarik dari azman ..Hari Bapa – Ada Yang TiadaMy Profile

  9. Lebih detailnya penipuan yang seperti apa, sampe segitunya..

  10. aimannajmy says:

    wah sampai begitu marahnye huhu.. aritu ingat lagi ada kes keta honda, siap parking depan pusat servis honda lagi huhu

  11. mesti ada sesuatau
    Jom terjah post menarik dari ilasaleh/baby/mama amana&arief ..Sungguh cemburu melihat pregnant lady yang presentable!My Profile

  12. HasrulHassan says:

    Uishh … mesti Toyota akan tertanya-tanya .. berani betul ehh pemilik kereta ni …
    Jom terjah post menarik dari HasrulHassan ..Entri Terbaik Mendapat Lebih 40,000 Google+1My Profile

  13. Assalam..
    Hanya dia (pemilik kereta) dan keluarganya sahaja yang tahu..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Pageviews 200,000My Profile

  14. Mesti sebab banyak kali rosak.. tu yang siap tulis tu
    Jom terjah post menarik dari zool ..Motosikal dari kayuMy Profile

  15. Ini betul punya tak puas hati ni. Toyota boleh saman kot pemilik toyota ni.

  16. wandisini says:

    apa tujuan owner kereta tu buat camtu eh? ni pengiklanan ke memang toyoto tipu pengguna…erm…misteri
    Jom terjah post menarik dari wandisini ..Ada Orang Nak Bagi Galaxy NoteMy Profile

  17. Cara pengiklanan yang menarik. Pendekatan reverse psychology.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – # Uncle Gedek ProtegeMy Profile

  18. dulu keter honda… la ni toyota pulok… bila proton???
    Jom terjah post menarik dari zack ..Focus on Problems vs Focus on SolutionsMy Profile

  19. kalau baca dekat blog kereta, semua kata toyota overpice
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Burger Sedap, Besar dan MahalMy Profile

  20. ahaks…sanggup kelua duit buat huruf2 tuh.
    Jom terjah post menarik dari encikarman ..Misteri! Tangan Raksasa Di AwanMy Profile

  21. Pulak.. hehehe

    gimik iklan kot..
    wink! wink! wink!..

    hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Worldless Wednessday: Kasih sayang itu umpama tumpang menumpangMy Profile

  22. wah macam ni pun ada juga ye..
    Jom terjah post menarik dari myvitrd ..Wordless Wednesday #21 | AlhamdulillahMy Profile

  23. macam2 lah
    Jom terjah post menarik dari KesumaAngsana ..WW 1 – Queen Rania Of Jordan – Luv Her Smile!My Profile

  24. emm menarik. toyota tipu pengguna. tapi toyota hilux. macam ada bau bau tayar bakar

  25. ada la yg tak kena tu. Nak luahkan kat blog takut kena saman. Nak tampal iklan kat tiang lampu, kos mahal. Tempek kat keta je laa..

Trackbacks

  1. […] Gambar WW lain yang berkaitan – Toyota Tipu Pengguna […]