Katak Oh Katak


… hari tu ada keluar kt The Star

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. Mungkin ini menulis begini agaknya

    Katak jual
    Jual Ikan

    Aduhai tonggang terbalik dah

  2. haha..perniaga apa la macam tu…
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Beli Jersi Bola Di JersiBola.myMy Profile

  3. Mr Rileks says:

    mst kaya katak nie… hahaha…
    Jom terjah post menarik dari Mr Rileks ..Gambar Lukisan Pensil Yang Awesome!!! Part 1My Profile

  4. macam pernah terserempak je iklan ni…. kat rawang kot… erm lupa laa..
    Jom terjah post menarik dari mancai ..memasang Drupal 7My Profile

  5. katak jual ikAN?hak3…camne la agaknya tu ya?
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Bolehke Buat Duit dengan Blog?My Profile

  6. anastasyea says:

    mcm mana tu .. katak jual ikan. confius ! :D

  7. ada ada….kt kedai pet tepi kubur sg choh tu..ade ayam sunat

    pergilah tgok
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Kujie2.com Mohon MaafMy Profile

  8. ade nampak tak dekat2 situ ada petshop letak sign

    “ayam sunat ada dijual disini”

    sampai skang masih tertanya2 camne rupa ayam sunat??
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..konvoi keluarga ke MersingMy Profile

  9. gobblogz says:

    ni kedai pancing .. ada gak tangkap gambo ni masuk dlm fb dulu.
    Jom terjah post menarik dari gobblogz ..Letupan Bom Di Ulu Yam (21 Gambar)My Profile

  10. juanita says:

    katak tu nama orang or kampeni ke kak ?
    Jom terjah post menarik dari juanita ..Contest : Aku Mahu Jadi RatuMy Profile

  11. Sup ikan…ok masih…sup katak… :???: Teringat masa kat Indonesia, sup katak, sup buaya, sup ular mcm2 ada dijual kat gerai tepi jalan… :idea:
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..100% Authentic Coach PoppyMy Profile

  12. erkkk.. speechless ! >.<
    Jom terjah post menarik dari Sengalman ..3 Tips Luahkan Cinta !My Profile

  13. ahahaha. aritu ada terbaca masa otw gi rawang. tak sangka ada orang lain pon notice jugak. huhuhuh.

  14. pandainya katak tu.. maju laa.. :lol:
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Wordy Wednesday, Ruang Diri SendiriMy Profile

  15. Kadang-kadang bloglist blogger tu memang gila sikit, memang biasa kalau baru keluar walaupun dah berjam kita update blog.
    Jom terjah post menarik dari cenangau ..Kalau YDP Agong benar-benar laksanakan tugas digariskan Perlembagaan..My Profile

  16. katak pun boleh jual ikan..canggih beb… :lol:

  17. Kempen berjimat-cermat ruang namanya tu. Lepas ni,bolehlah kita tanya katak dan ikan.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Umpama burung : Tumpang beramai kawan yang banyakMy Profile

  18. x cukup ruang nk tulis tu. perkataan jual tu konsi dengan katak dan ikan.
    Jom terjah post menarik dari wachak ..Wordless Wednesday – Habis DahMy Profile

  19. huhu pening kepala katak jual ikan. parah.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Sakit KepalaMy Profile

  20. agak2 tulisan cina tu sama maksud tak dengan yang bahasa melayu tu?ada orang tau tentang tulisan cina tu? :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Sikap Seorang SuamiMy Profile

  21. “…macam mana aku tak panggil,ular nak makan aku…”
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

  22. atau dalam bahasa melayunya p_l_c_r… :twisted:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Sikap Seorang SuamiMy Profile

  23. wrizuan[dot]net says:

    hahaha katak jual ikan……pandai katak bniagakan…:)
    Jom terjah post menarik dari wrizuan[dot]net ..wordless wednesday #2 : inikah budaya kita ?My Profile

  24. setakat ni ok je feed kak kujie kat blog aku… ;-)
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Jom Hafal Makna Surah al-FatihahMy Profile

  25. Uiks.. hebat katak ni..
    boleh lak dia jual ikan.. heheheh
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Cinta Kulapuk dan sahabat handainya…My Profile

  26. Denaihati says:

    Katak oh katak kenapa kau panggil ikan…
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Wordless Wednesday #7 : Syukur dilahirkan di MalaysiaMy Profile

  27. muhammad fakhruddin says:

    Err…yang tulisan Cina tu apa ya? Tak tanya Intan?
    Jom terjah post menarik dari muhammad fakhruddin ..Derma dan Baca @ RamadanMy Profile

  28. mungkin dia nak tulis – Jual Ikan & Katak
    tapi bila dah tulis…..tak cukup ruang…so tulis je lah kat atas..hehe

    entah… Kak Jie tak dpt nak fikir :grin:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Larian Serentak 1Sukan 1Murid 1MalaysiaMy Profile

  29. dah cuba pusingkan ayat tu tiap kali tengok……cuba membaca apa yg dlm fikiran org yg tulis tu… :lol:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Larian Serentak 1Sukan 1Murid 1MalaysiaMy Profile

  30. Memang katak jual ikan pun.Boleh?
    Jom terjah post menarik dari haiqal ..Muzik MingguanMy Profile

  31. pengubat stres orang yg memandu…lalu lalang…kebetulan area tu selalu sesak :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Larian Serentak 1Sukan 1Murid 1MalaysiaMy Profile

  32. ‘anak ikan’ :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Untuk Mamat Pacifista -XMy Profile

  33. haha..buka-buka je dah tergelak…mcam mna tu?katak jual ikan..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Tahniah Bro Framestone dan Penulis SenjaMy Profile

  34. mamat punya feed pun selalu problem…orang yang letak dalam bloglist..selalu tak nampak bila kita update
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Tahniah Bro Framestone dan Penulis SenjaMy Profile

  35. Kamarul Azriā„¢ says:

    fuhh…
    kak jie..

    katak jual ikan, terkedu sejenak.. :)

  36. Woo hoo!
    Tajuk dia sangat catchy :) ;-)
    Jom terjah post menarik dari Lord Zara ..#WW #2 : Bukan Untuk AkuMy Profile

  37. haha ikan apalah si katak tu jual agaknya :grin:
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..235000 bayi luar nikahMy Profile

  38. Ini gambar ori, petang tadi snap dalam perjalanan balik dari Rawang- Serendah.

    Dah lama dah ada, penghadang panas kat kedai tu…kadang2 dia gulung….. bila dah panas dia turunkan.

    Lokasi simpang Bukit Rawang Perdana.

    Tentang feed, tengok kat blog orang lain, ada.

    cuba delete dulu, kemudian letak baru
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Wordless Wednesday – Katak Oh KatakMy Profile

  39. Salam Kak Jie….
    Hihi Macam TeLah di Edit Je Pic Tu Kan Kak…

    P/S : Kak Nak TNya Lah NaPe FEED akak ada Masalah…Syaf Tak TeriMa Pun Entry TerBaru Akak…. SYaf Dah LeTak Akak Kat Bloglist Syaf Tapi upDate Akak Tak Kuar Pun…. NaPe Akak >. HuhUhU…
    Jom terjah post menarik dari SYAF ..#3 Wordless Wednesday – Pokok PelikMy Profile