Menjejak 15,000

Saya menunggu yang ke 15,000

Saya menunggu yang ke 15,000

Hadiah?
Belum difikirkan lagi tapi Insyaallah ada.  Kemungkinan hujung minggu ini dapat dicapai.

Spammer sama aktif!

Spammer sama aktif!

Blog ini belum pun berusia 10 bulan,  spam  hampir 1k.  Nasib baik Akismet bertugas dengan cemerlang.

Some people cannot understand, a friend you’ve never met. But then I guess they’ve never had a friendship on the net.

Some people cannot understand, a friend you’ve never met. But then I guess they’ve never had a friendship on the net.

Terima kasih teman, kerana sudi tinggalkan coretan²mu  di blog ini hingga membuatkan saya makin berghairah….untuk update setiap hari!

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. nikillas says:

    KAK JIE…!! mana post pasal comment love tu..?? kak jie..?? oooooo… unpublish ye…

    nikillass last blog post..Antara Akademi Fantasia dan American Idol

  2. banyak komen tu..kalau dapat duit everytime orang komen..dah kaya dah ni..hehe

    TipsGodas last blog post..Who Do You Think Make The First Move? Men or Women?

  3. mak ai 15000??
    ish mantap betul blog mcik2 ni.. 😛

    Callisters last blog post..Koala bushfire survivor wins hearts

    • sebenarnya 15,500 lebih….. maksudnya lebih 500 juga yang kakjie delete…komen yg hantar icon saja…komen yg merapu meraban….:)

  4. Blog ni memang femes sangat!!!

    Adrys last blog post..Ya Rasulullah…

  5. menjejaki 15000..
    aci tak aci.hehehe..

    mama, bagi idea nak wat entry baru…hehe.. 😆

    fiezabaiduris last blog post..Lahirlah Seorang yang Terpuji

  6. hadiah.. errr .. malu ler nak minta… 😛

    samdaddycools last blog post..Maybank2u last warning : I’ve been warned by Maybank!

  7. uiks…

    Ghairahhhhh

    den pun kekadan ghairah gak datang ke sini…..

    wakakakaak

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  8. Anonymous says:

    teruskan keghairahan anda…..demi cita2 yg satu..

    cewahhh over lak saya… 😆

    • cita-cita mender….baru nk capai 15k
      ada request hadiah Ezora lah
      ada request duit hantaran lah…. 😆

      cik anon kenapa tak tinggalkan nama, kalau menang kan susah posmen nak jejak IP g hantar hadiah…. :mrgreen:

      edit : huhuhu…dah tau dah sapa
      erk..blk jauh2…nak jajan jugak 😆

      snow sekepal ke

  9. Wah ada peng-komen bertuah ya… adeh macam nak terlepas peluang ja ni sebab semenjak dua menjak ni sibuk sikit dan stremix pulak buat hal huhuhu 🙁

  10. mana kak jie punya counter? tak nampak pun.. ke sorok.. hehehe…

    Neezas last blog post..Tabah bila di tegur

  11. pergh… banyak benor komen yang kak jie dapat. memang kompom kak jie adalah makcik cleaner paling pemes di alam maya. caya ah

    ps: saya baru cecah 7k. tak sampai separuh dari komen kak jie. wuhuhuhu

    Syams last blog post..Mencari Cinta Dalam Fotografi

    • sebenarnya mcm eddie ckp tu..dah lebih 15k
      tapi kat dashboard belum, mungkin sbb ada komen yg kak jie delete
      kalau mcm tu dah dekat 15.5 k tu :mrgreen:

      makcik cleaner paling pemes….komen tak bleh blah…haha 😆

  12. wah..pejam celik udah dekat 15k komen ek..

  13. waa…terima kasih sebab nak bagi hadiah tu kat saya..
    ehh..terlebih sudah… :mrgreen:

    Lan Bingkas last blog post..Tungau tu apa?

  14. twenty-six says:

    woo tengok tu..tahniah..

    saya datang sini dan langgan rss kujie2.com sebab rasa tuan punya laman web ini pun rajin tinggalkan komen di laman saya 😀

    twenty-sixs last blog post..Domain malaysia.com dijual pada harga USD400K sahaja

    • ooo sebab itu ke?

      kak jie selalunya jadi silent reader dulu, baca gerak dan personaliti tuan blog
      baru tinggalkan komen…kadang2 malu nak mencelah
      sbb kak jie ni bukan muda remaja mcm org lain
      dah hujung2 remaje
      takut tak masuk…. 😆

  15. Wohaaaaaa byk betul komen!

    NoktahHitams last blog post..Utusan Does It Again, Twist-Twist-Twist

  16. wooo..untung sabut timbul, untung bai kalau dapat hadiah.hehe..

    kita tengok siapa yang kena.. 😆

    fiezabaiduris last blog post..Lahirlah Seorang yang Terpuji

  17. Hadiah untuk Teman Terhangat tak ada ke Jie? Aisey… penat tu ketuk kibod ni nak bagi komen utk menghangatkan lagi blog Jie yang dah panas ni. Keh keh keh. Tahniah. Harap-harap, teman ler yang jadi pengomen ke 15, 000. Fuiyooo… terbayang-bayang sebijik EZora kat depan pintu. Teman salah eja, Jie bagi in Cap! Sabo aje aku… keh keh keh.
    Some people cannot understand, a friend you’ve never met. But then I guess they’ve never had a friendship on the net.
    Soooo true. 😉

    ODs last blog post..Di Mana Dia Anak Kambing Saya…

    • he eh he…ezora!
      glup…glup…nnt sy download citer drama ezora tu pos ke Oz ye :mrgreen: leh arr Opah nengok dgn Anney :mrgreen:

      Teman Terhangat tu takut ada yang hangus 😆

  18. Wow..8000 spam comment is scary man..i would suggest you to use WP-Ban plugin to ban the spammer ip from accessing your site..

    I have 5000 spam after i launched my blog for 3 months and using WP-Ban now..it will help you

    Cupid Bloggers last blog post..The Art Of Pick-Up

    • thanks..

      I’m certain that I will be able to use your method some how and again, I really appreciate you sharing with me.

  19. Muahahah..dasat ni …mmg rajin update blog..791 post..pergh..mantap gile..aku br nak reach 300 posts kot..kena belajar ni camne passion nak berblog hari2 dengan Kujie.. :mrgreen:

    catzers last blog post..Bengkel WordPress Bersama Catzer

    • nak tau cara..bila free….ada idea…ada isu, buat dulu simpan dlm draft…make up bila nak publish.

      bila masa down…tak de mood….cari saja entri kat draft… :mrgreen:

  20. Salam hormat wahai Kujie2.

    Yang penting mesej kujie2 sampai.

    Bak kata seorang teman, blog kujie2 banyak entri ilmiah. Alhamdulillah. Yang penting dapat PAHALA.

    Abang Longs last blog post..NIKMAT SIHAT & SEGAR.

    • Salam Abang Long…

      Malu saya….blog saya bermacam²
      saya bukan penulis blog yang baik, cuma walaupun ini blog peribadi, saya berkongsi kisah2 peribadi tetapi setiapnya sedaya upaya saya selitkan perkara2 yang berfaedah untuk kita semua…saya tidak mahu saya habiskan masa sia2….memgupdate blog tetapi tiada pengisian.

      tiap org berbeza cara…

  21. tak lama lagi dah tuh kak jie..tuh kira sekali ngan spam ke ape tuh?

    |1f34|-|1r3s last blog post..Free report on CPA marketing for my readers!

  22. pcuserz says:

    tahniah untuk (bakal) comment yang ke 15,000!

  23. Ooo…..nak hadiah gak ! Hi hi…..nanti post tau ! :mrgreen:

    Ties last blog post..6th Sense ?

  24. Ni lah yang Gwen Stefani nyanyi masa dengan No Doubt dulu tentang Spider Web… I am not right now, I hanging on my spider web (as in the net, as in the internet) 😆

    kruel74s last blog post..How stuffed can one be?

  25. tugas berat ni kakjie…

    chekguBHs last blog post..Pak cik Suko, Pak cik Suko!

  26. Nak hadiah
    nak hadiah …

    dpt jemputan makan tengahari umah kak jie pun ok gak ….

Trackbacks

  1. […] Jadi siapakah yang ke 15,000? […]