Pertama Kali Jumpa Mereka Di….

geng blogger

Petang tadi saya sertai mereka di satu event… kesemuanya saya kenal dan pernah jumpa.  Pertama kali jumpa mereka di

Untuk pertama kali, hari ini saya berjumpa @eizil. Dialah yang mengawal selia blog saya dan orang yang mengawal bab keselamatan blog ini.  Kalau tiba-tiba ada error atau blog down, dia mesti dapat DM :p

blogger hebat

Terimakasih diatas segala khidmat bakti selama ini. dua blogger kat belakang tu pun saya pernah jumpa

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Teringin jugak nak jumpa mama Blogger Kak Kujie2 dot com ni.

    Tapi takpe nanti nanti jumpa jugak. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Asyrof Asri ..Pengalaman Ujibakat Ikon Siarawan RTM 2013My Profile

  2. Kak Jie adalah salah seorang blogger yang masih saya belum kesempatan berjumpa sehingga hari ini…..
    Jom terjah post menarik dari hazman aka species1980 ..Restoran ASAM PEDAS BangiMy Profile

  3. engine says:

    ade juga yang masih malu2…

    :p

  4. pertama kali jumpa kak jie dekat event msmsw2012 ..
    mmg seronok sesangat dapat jumpa kak jie walaupun malu sebenar nya
    hehehehehe macam eizil kata suara kak jie mmg comel …
    harap2 dapat jumpa kak jie lagi
    Jom terjah post menarik dari namia ..Jangan Tahan Buang AirMy Profile

  5. niknormasitah says:

    pertama kali jumpa kak jie, nik malu nak tegur walaupun kenal:)
    blogger semuanya pandai berkawan:)
    Jom terjah post menarik dari niknormasitah ..60 Cara mudah turunkan berat badan | Bahagian 2My Profile

  6. Setakat blogging ni, pernah jumpa blogger lain macam Broframestome, KiD dan Afasz. Kak Jie tak pernah jumpa lagi kan. ^_^

    Kalau Nik tu, memang dah kenal sejak sekolah menengah lagi. Hehe~
    Jom terjah post menarik dari beliamuda ..Mee Sedap dengan Telur Dadar dan KejuMy Profile

  7. Baru sempat nak terjah artikel ni… 😀 tak sempat nak berbual lama tempoh hari, tapi seronok gak jumpa kak jie, baru tahu kenapa orang dok komen pasal suara kak jie sebelum ni… hehehe… memang comel… semoga bertemu lagi di lain ketika…
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Proses pembelajaranMy Profile

  8. Punya teman blogger yang selalu ada dan mau tuk membantu kita pasti akan sangat membahagiakan
    nice share 🙂

  9. Tak ngajak pun….
    Jom terjah post menarik dari Azwan ..10 fakta Itali pilihan juara EURO 2012My Profile

  10. tak penah jumpa. kekangan masa betul.
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Kenapa ramai orang suka tengok animasi BoboiBoy?My Profile

  11. Assalamualaikum,
    Teringin juga nak jumpa2 blogger, tapi…ntahlah!
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Selamat Pengantin Baru Irma Hasmie dan Redza SyahMy Profile

  12. Kak Long pernah jumpa Kujie je. Yang lain-lain memang belum pernah. Eizil memang baik hati dan rajin tolong orang. Baru nampak wajah dia kali ni. Hmmm handsome rupanya eizil ni D

  13. Seronok nampak! hehehehe 😉

  14. Seronok jumpa blogger , entah kenapa , rasa terlepas semua perkara seketika.

    p/s : kenapa tukar theme pulak kak jie ?
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Squad Sunlight Melamar PuanbeeMy Profile

  15. Bestkan kalau dapat join.. Lagi2 jumpa Kak jie.. nak korek
    rahsia awek muda.. hik3…

    akhir2 ni banyak juga dapat jemputan dari nuff, tapi tak
    dapat hadir.. Gd luck to all…
    Jom terjah post menarik dari nurmisnan ..Jangan risau apabila manusia bercakap belakang kitaMy Profile

  16. Assalam..
    Jelesnya..huhu..
    entah bila nak boleh jumpa macam ni,
    kalau la hubby saya spotting dan boleh ajak ke mana-mana, kan senang..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Tiramisu StrawberryMy Profile

  17. sy baru sekali je pernah menyertai acara jumpa2 ni tu pun lama dulu (GengJurnal 2006 Gathering)..

    memang bila blogger berjumpa, takkan pernah nak berborak pasal blog..off topic je..hehehe
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..어깨동무 / Eoggaedongmu / Who’s got the tapeMy Profile

  18. tentu seronok dpt jumpa otai2 nie…nnt leh minta tips…ha3

  19. Semua nama-nama yang makin kukuh dalam dunia blogging Malaysia.. Kenapa saya takde? Sebab tak usaha letakkan diri kat tempat mereka.. dush ketuk kepala sendiri.. :p
    Jom terjah post menarik dari samdaddycool ..Kerja part time di rumah vs Kerja sambilan di rumahMy Profile

  20. Wah…semua otai belaka 🙂
    Jom terjah post menarik dari zack ..Ginilah Rupanya Robot Tu!My Profile

  21. Saya tak pnh jumpa mana2 blogger :p

    Kakjie dpt tak dm saya?
    Rasanya dah reply, bila cek archieve dm (twitter web) takde pape pulak.
    Jom terjah post menarik dari Affan Ruslan ..Tiada Lagi KucingMy Profile

  22. Victoria Battle says:

    woow! it seems that you all had a great time together. Hope your team grows and have a great success. Happy blogging to all of you. Love the pic very much…all smiley faces. 🙂