Pertama Kali Jumpa Mereka Di….

geng blogger

Petang tadi saya sertai mereka di satu event… kesemuanya saya kenal dan pernah jumpa.ย  Pertama kali jumpa mereka di

Untuk pertama kali, hari ini saya berjumpa @eizil. Dialah yang mengawal selia blog saya dan orang yang mengawal bab keselamatan blog ini.ย  Kalau tiba-tiba ada error atau blog down, dia mesti dapat DM :p

blogger hebat

Terimakasih diatas segala khidmat bakti selama ini. dua blogger kat belakang tu pun saya pernah jumpa

33 Replies to “Pertama Kali Jumpa Mereka Di….”

  1. pertama kali jumpa kak jie dekat event msmsw2012 ..
    mmg seronok sesangat dapat jumpa kak jie walaupun malu sebenar nya
    hehehehehe macam eizil kata suara kak jie mmg comel …
    harap2 dapat jumpa kak jie lagi
    Jom terjah post menarik dari namia ..Jangan Tahan Buang AirMy Profile

  2. Baru sempat nak terjah artikel ni… ๐Ÿ˜€ tak sempat nak berbual lama tempoh hari, tapi seronok gak jumpa kak jie, baru tahu kenapa orang dok komen pasal suara kak jie sebelum ni… hehehe… memang comel… semoga bertemu lagi di lain ketika…
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Proses pembelajaranMy Profile

  3. Punya teman blogger yang selalu ada dan mau tuk membantu kita pasti akan sangat membahagiakan
    nice share ๐Ÿ™‚

  4. Kak Long pernah jumpa Kujie je. Yang lain-lain memang belum pernah. Eizil memang baik hati dan rajin tolong orang. Baru nampak wajah dia kali ni. Hmmm handsome rupanya eizil ni D

    1. masalahnya..tiap kali jumpa, kami tak pernah bercerita pasal blog atau teknikal blog, trafik, duit dan sebagainya yg bersangkut dgn dunia blogging

      semua cerita hal di luar talian – pasal anak pasal keluarga pasal makan pasal benda2 sekeliling sebagai manusia biasa.
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Pertama Kali Jumpa Mereka Di….My Profile

  5. woow! it seems that you all had a great time together. Hope your team grows and have a great success. Happy blogging to all of you. Love the pic very much…all smiley faces. ๐Ÿ™‚

Comments are closed.