Email kena spam

Saya mohon maaf kepada sesiapa yang telah menerima email dari saya Subject: Hello see this now. Tolong delete dan jangan buka email tersebut.
p/s – saya bukan ejen jual ubat kuat!:lol:

***********************************************

Ingat lagi entri saya yang ini > klik .

Saya terima email dari tuan punya diri, bukan email untuk saya tetapi untuk semua yang memberi sokongan kepada beliau.

salam kak jie. lama dah ain cari masa tu k menulis. padat sungguh jadual harian ain. kak, terima kasih atas nasihat yg akak berikan. actually ain cuma nak dptkan buah fikiran dari org2 luar untuk menilai apa yang telah ain buat tu adalah cara yang betul. Alhamdulillah… nampaknya apa yang ain fikirkan dan lakukan untuk menyelesaikan masalah tersebut hampir sama dengan pendapat akak dan followers akak. Kehidupan saya dah stabil seperti biasa. walaupun suami tidak berterus terang dan meminta maaf tapi cukup lah ungkapan dari dia.. “ayah sayangkan ibu”. Terima kasih ye kak. ain mmg tidak sangka yang akak akan beri perhatian tentang masalah ain ni. walaupun akak tidak kenal ain. ain tak tau macam mana nak balas budi baik akak. cuma ain lupa mention nama tu tak nak publish sbb ada seorang di antara followers akak adalah orang yang saya kenal. kalau akak ada jalan2 ke XX ( sy edit yg ni ), bagi tau la… bleh la ain jemput akak dtg rumah. sekarang ni klu satu hari tak baca blog akak macam tidak complete la.. hehehe! Semoga akak akan terus menulis. wassalam

Terimakasih kepada anda semua kerana telah membantu Ain.

ยฉKujie – saya kena ‘bersihkan pc’ – rasanya dah kena parasit. Saya masih guna AVG 8.5 – itulah masalahnya. Sekarang sedang download new vision AVG 9.0 .

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

29 thoughts on “Email kena spam”

  1. kakjie dah sesuai jadi pakar motivasi ni..hehe bile nak bukak woksyop motivasi kak..leh cuz dtg beramai-ramai..hehe
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..LEVEL 1 CABARAN MASTER KAMIBLOGGER =-.

  2. patutlah income lebat, kak jie dah jual ubat kuat!? (kah3) gurau je kak ๐Ÿ˜›

    alhamdulillah, mudah-mudahan ain dapat seimbang hidupnya dan dapat buat keputusan yang terbaik dalam hidupnya. ingat satu perkara, apa-apa keputusan yang dibuat biarlah ain sendiri yang buat kerana ain sahajalah tahu akan perihal hidup dirinya.

    kami pula hanya memberi tunjuk jalan dan pengalaman masing-masing yang hadapi masalah yang mungkin hampir sama.
    .-= megat´s last blog ..Kisah KB Mall Runtuh, Trajedi Yang Boleh Dielak! =-.

  3. …Orang lelaki egonya tinggi ,biarpun tahu perbuatan mereka salah…

    ayat nasihat ni pocket terima utk pocket sndiri…
    hope i can be less egoist if ever confronted on any of my wrong doing.

    alhamdulillah, problem diorang settle:D
    .-= Pocket´s last blog ..238. Ah Fatt… =-.

  4. pstt: kujie.. next pit stop kita hujung minggu ini kat ner lak ek?

    minggu lepas dah ke Bukit… mungkinkah ke lurah pula?

    hehehehe

  5. Sapa dia la yg duk buat lagu tuh?? Huhu..
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..PERGI BERAMBUS LAH! FAHAM TAK?? =-.

    1. @iza~de~bintang, sbb ini bukan kali pertama dpt , kan…

      tapi rasanya lama dah tak dpt spam yg YM, dulu2 kerap juga

      tapi rasanya kalau bisness ubat kuat tu, cepat kaya kak jie…

      permintaan tinggi ๐Ÿ˜†

  6. Pelik juga mula-mula dapat email tu.. cam tak percaya jee kak jie jual ubat pulak.. heh
    .-= nuaeman´s last blog ..Saya kini โ€˜expert authorโ€™ di Ezinearticles.com =-.

  7. alhamdullilah kan..dah bc dh link akk bg tu…

    p/s: kena viruskah?? ๐Ÿ™‚
    .-= zati´s last blog ..Robert Muraine popper dancer =-.

    1. @zati, dpt 2-3 email dri kawan2 nak order ‘ubat kuat’

      hehehe..harulah pula, bila ada yg siap suruh carikan calon isteri nak test ubat kuat

      lawak2lah kawan2 kak jie nie ๐Ÿ˜†

  8. Pingback: Kenapa membaca blog ligakampung.com
    1. @cheryna, apa yg kak jie tuliskan apa yang berlaku disekitar hidup kita
      msti ramai org bertemu. alami benda2 yg sama ๐Ÿ˜†
      bila berkongsi, kita saling tukar pendapat – cari jalan penyelesaian yg lebih baik

  9. guna kasperski,terbukti. sampai jackie chan pun pakai. hahahahah
    .-= blowie´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal =-.

Comments are closed.