Maharaja Lawak Astro Terbaru

Sedang mengcustomize theme twenty eleven blog encik suami ( blog dulu saya terhilangkan atas sebab² kecuaian diri sendiri ) saya terima panggilan dari Astro.

Suara awek merdu mengofferkan saya pakej Astro Super Packs.

” Sekarang ni pakej Astro encik RM 94 ( tak berapa ingat secara tepat ) , kami tawarkan Super Pack bernilai RM 125 …bla…bla..bla…”

Ya… dia ada rekod terbaru akaun saya iaitu RM94 tetapi beliau terlupa untuk melihat rekod itu baru dikemaskini pada 19hb Julai 2011.

Saya memotong pakej Super Pack  baharu 4 hari kerana kenaikan harga pakej  dikuatkuasa walaupun tidak diluluskan oleh SKMM.

Thank you Astro … This really made my day.

notakaki :  Semua harga pakej tertera tidak termasuk cukai perkhidmatan 6%.

48 Replies to “Maharaja Lawak Astro Terbaru”

  1. maknanya..tak ke mmg ‘lawak’ astro skrg memperkotak-katikkan pengguna…selain maharaja lawak, astro juga merukan maharaja cekik darah yang amat..haha
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Selamat Hari AhadMy Profile

  2. Jangan minta maaf, tak de sapa yang betul dan salah…semua orang boleh membaca mengikut pemahaman sendiridan kemahiran seseorang ‘melihat’ maksud sesebuah entri berbeza…hihi
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Unsubscribe Package AstroMy Profile

  3. mungkin department terminate dan subscribe dorg lain2.. kot yer pun camtu takkan takde rekod terkini pelanggan kan.. astrok loser.. :mrgreen:

  4. Rasanya maksud kak jie,kakitangan astro tu yang buat lawak..
    Kak Jie baru potong 4 hari dulu lepas tu kol kak jie pulak & tawarkan pakej yang sama..

    Macam itulah kot..Kalau salah,ampun & maaf dipinta.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Wordless Wednesday #3My Profile

  5. itulah..
    still maintain dengan yg lama.
    super package tu lagi byk yg kurang dari yg kiat mahu sebenarnya..
    ditambah plak dgn keselindungan cukai 6% tu..
    huhuuh..
    bila lah malaysia nak bebas riba nih?!
    Jom terjah post menarik dari sidratul muntaha ..Macam Possing Porn Je?!My Profile

Comments are closed.