Maharaja Lawak Astro Terbaru

Sedang mengcustomize theme twenty eleven blog encik suami ( blog dulu saya terhilangkan atas sebab² kecuaian diri sendiri ) saya terima panggilan dari Astro.

Suara awek merdu mengofferkan saya pakej Astro Super Packs.

” Sekarang ni pakej Astro encik RM 94 ( tak berapa ingat secara tepat ) , kami tawarkan Super Pack bernilai RM 125 …bla…bla..bla…”

Ya… dia ada rekod terbaru akaun saya iaitu RM94 tetapi beliau terlupa untuk melihat rekod itu baru dikemaskini pada 19hb Julai 2011.

Saya memotong pakej Super Pack  baharu 4 hari kerana kenaikan harga pakej  dikuatkuasa walaupun tidak diluluskan oleh SKMM.

Thank you Astro … This really made my day.

notakaki :  Semua harga pakej tertera tidak termasuk cukai perkhidmatan 6%.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. tu la kan…kita mcm takde pilihan…
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Selamat Hari AhadMy Profile

  2. maknanya..tak ke mmg ‘lawak’ astro skrg memperkotak-katikkan pengguna…selain maharaja lawak, astro juga merukan maharaja cekik darah yang amat..haha
    Jom terjah post menarik dari Kimmy ..Selamat Hari AhadMy Profile

  3. tak lama lg sampai la ke hulu selangor tu.. 😀

    nanti unifi dah berkembang kita tengok la astro nak buat ape plak…hehe..
    Jom terjah post menarik dari farrah ..Tudung Lycra Tona dengan Corak BungaMy Profile

  4. dibayar kepada kerajaan
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mengidam Masa MengandungMy Profile

  5. lum baca info pasal package ni….dengar2 je isu indopack ni
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mengidam Masa MengandungMy Profile

  6. terkecuali dari apa2 bebanan… 😆
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Mengidam Masa MengandungMy Profile

  7. Rumah kak jie di luar bandar…..Hulu Selangor, tak ada coverage semua tu
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Putih Hitam Kelabu – Mereka Tak Pernah PeduliMy Profile

  8. Mmg ada Byond
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Putih Hitam Kelabu – Mereka Tak Pernah PeduliMy Profile

  9. kami memutuskan untuk tidak meneruskan astro..langgan unifi je.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari farrah ..Tudung Lycra dengan Renda dan Bunga ChiffonMy Profile

  10. hoho..sekolah yang bayar. haha.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari ohcikgu ..Debaran Perlawanan pertama antara Malaysia vs Singapura 2011My Profile

  11. Tidak salah saya pakej SuperPack untuk pelanggan menaik taraf pakej Astro Byond dan Byond PVR

  12. deria ke 6 takde lettewwwwwww 😆
    Jom terjah post menarik dari Affan ..Bagaimana menulis TIP BLOGGING TERBAIK?My Profile

  13. tapi kualiti tak memuaskan..betul x?
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Jom Review Alexa Cara Mudah Untuk Tingkatkan Alexa RankingMy Profile

  14. haha..budak sekolah lagi la..taip pun sampai salah..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Jom Review Alexa Cara Mudah Untuk Tingkatkan Alexa RankingMy Profile

  15. haha..hanya pembaca setia yang selalu lepas sini baru boleh faham..he3
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Jom Review Alexa Cara Mudah Untuk Tingkatkan Alexa RankingMy Profile

  16. uih?sampai 3???
    dahsyat2… 😈
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Astro: Lawak Minggu Ini. Perlukah Kita Boikot?My Profile

  17. haha…betul2.kekadang yang kita nak cuma 1 channel je tapi kena jugak amik channel lain.membazir je,takde sape yang tengok kat rumah ni.huhu…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Astro: Lawak Minggu Ini. Perlukah Kita Boikot?My Profile

  18. indopack. ngarut 😐

  19. kt rumah ade 3 astro.. yg bayar bapak.. tak penah amek tahu bil..
    adeh.. bila tanye rupenye mahal.. iskh iskh..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Duit Ni Untuk Bayar Yuran , Bukan Beli Rokok !My Profile

  20. cukai perkhidmatan 6% tu untuk apa sebenarnya? 😆
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..SPM this year!!!! Check out #TutorTVSPM community who shares the same jitters as youMy Profile

  21. aimannajmy says:

    Rasa macam nak potong je astro ni huhu… kalo tak kerana Sports dah lama potong, nk tgk online tersekat-sekat ish ish..
    Jom terjah post menarik dari aimannajmy ..Jalan-jalan Padang Besar Part 1My Profile

  22. haha diorang nak tukar jadi GST.goods & service tax..lagi masyukk :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..ben-ashaari-cari-blogger-baru-jerMy Profile

  23. nak boikot tak mampu kalau sorang2.so ikutkan je la…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Astro: Lawak Minggu Ini. Perlukah Kita Boikot?My Profile

  24. hhmmpphhh 🙁
    Jom terjah post menarik dari mak su ..MakanMy Profile

  25. puas jugak bila cuba faham tajuk entri kak jie ni.haha… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  26. takkan punya.mana ada negara yang takde riba’ sekarang?
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  27. rasanya dia buat2 tak tau je tu.nak jugak offer pakej yang dah dibuang hanya baru 4 hari…
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  28. service tax tu naik lagi la nanti.bila la nak turun service tax tu?ke taknak turun2?
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  29. beyonce yek mamat?haha…beyond la 😈
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Bayangkan Kalau Trafik 4.2 Juta…My Profile

  30. aik?sempat lagi nak offer2 orang pakej tu, pakej ni.harga dah naik pun nak promote lagi ke pakej2 lain?alahai astro.tamaknya ko… 👿
    Jom terjah post menarik dari Pacifista – X ..Astro: Lawak Minggu Ini. Perlukah Kita Boikot?My Profile

  31. maka kalau diteliti jawapan akak jie pastinya x utk super pack!

    nota kaki: manyak jimat luwit lorr.. hehehee
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Pantai Air Papan, MersingMy Profile

  32. haha…tajuk cerita dalam blog kak jie ni kena berfikiran luas baru boleh faham 😀
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Jom Review Alexa Cara Mudah Untuk Tingkatkan Alexa RankingMy Profile

  33. astro2….mahal…mamat guna beyonce lgi dia cas mahal..
    Jom terjah post menarik dari mamat ..Jom Review Alexa Cara Mudah Untuk Tingkatkan Alexa RankingMy Profile

  34. hoho..selagi bawah seratus..masih mampu lagi. Jadi, tak perlu nak stop guna astro. hehe..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Komisen pertama dari TipsPTD.comMy Profile

  35. yup traverlog tu macam aneh tapi mana saya ambik tau. dah kak jie yang taruk.. saya anggap betul saja :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Google Tak Perlukan Google LabsMy Profile

  36. Nampak title blog salah tu….

    😳 malas nak edit image ni…
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Blogger Patriotik Vs Blogger Tak Berapa PatriotikMy Profile

  37. mari kita menari meraikan cukai 6%…jeng jeng
    Jom terjah post menarik dari gobblogz ..Kemalangan : Sudah Jatuh Di Langgar Pula (Video)My Profile

  38. Jangan minta maaf, tak de sapa yang betul dan salah…semua orang boleh membaca mengikut pemahaman sendiridan kemahiran seseorang ‘melihat’ maksud sesebuah entri berbeza…hihi
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Unsubscribe Package AstroMy Profile

  39. itu baru service tax 6 %..2012 ke atas , ada cadangan pelaksanaan GST.lagi seronok astro berlawak 🙂
    Jom terjah post menarik dari izwannizam ..ben-ashaari-cari-blogger-baru-jerMy Profile

  40. eh saiz banner pun sama 😆

    p.s astro ni memang lawak la
    Jom terjah post menarik dari syafiq ..Google Tak Perlukan Google LabsMy Profile

  41. mungkin department terminate dan subscribe dorg lain2.. kot yer pun camtu takkan takde rekod terkini pelanggan kan.. astrok loser.. :mrgreen:

  42. Rasanya maksud kak jie,kakitangan astro tu yang buat lawak..
    Kak Jie baru potong 4 hari dulu lepas tu kol kak jie pulak & tawarkan pakej yang sama..

    Macam itulah kot..Kalau salah,ampun & maaf dipinta.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Wordless Wednesday #3My Profile

  43. Hihihih..camne kakitangan astro buat kerja ni.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Nadya ..Wordless Wednesday #3My Profile

  44. erm..mungkin deria saya semakin menumpul ni..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..betulkah tak pakai tudung dijamin neraka?My Profile

  45. nampak macam tak cukup deria untuk baca blog kujie2.com 😉
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Blogger Patriotik Vs Blogger Tak Berapa PatriotikMy Profile

  46. tercari-cari di manakah yang dikatakan maharajanya..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..betulkah tak pakai tudung dijamin neraka?My Profile

  47. tercari-cari di manakah maharajanya..
    Jom terjah post menarik dari naimulfirdaus ..betulkah tak pakai tudung dijamin neraka?My Profile

  48. itulah..
    still maintain dengan yg lama.
    super package tu lagi byk yg kurang dari yg kiat mahu sebenarnya..
    ditambah plak dgn keselindungan cukai 6% tu..
    huhuuh..
    bila lah malaysia nak bebas riba nih?!
    Jom terjah post menarik dari sidratul muntaha ..Macam Possing Porn Je?!My Profile