Tarikh Keputusan SPM 2010 – Rabu 23/3/2011

Keputusan SPM  2010 Diumumkan Rabu  23 / 03 /2011

Calon – calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2010 boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas 10 pagi  23/3/2011. sumber : Bernama Online

Kementerian turut memperkenalkan perkhidmatan semakan keputusan SPM melalui SMS di  mySMS di talian 15888, mulai tahun ini.

Cara semak SPM melalui SMS: SPM SEMAK [noKP] [AngkaGiliran] & hantar ke 15888.

Keputusan melalui SMS hanya keputusan ringkas sahaja.  Contoh – 2A, 3B, 8A. Calon masih perlu ke sekolah untuk mendapatkan keputusan penuh.

Perkhidmatan itu akan diaktifkan mulai 10 pagi Rabu ini dan ditamatkan pada 12 tengah malam hari yang sama.

Semoga berjaya ye anak-anak. Doakan anak Makcik Jie untuk SPM 2011.

Entri lain untuk rujukan anak-anak:

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

34 thoughts on “Tarikh Keputusan SPM 2010 – Rabu 23/3/2011”

  1. result trial lagi bagus, terkilan juga..
    yg paling byk target, subjek sejarah.. nasib baik lulus pun dah ok.

    pengajaran: jangan terlalu “target”, baca semua, pastu kalu nak target takpe..
    Jom terjah post menarik dari sufian ..Cara Baiki CD RosakMy Profile

  2. tapi sms tu bg tau berapa berapa ..contoh 5A3B bukan keputusan lengkap setiap matapelajaran.

    Kumpul kat sekolah dengan kawan2 lagi best! 😆 sebab dah kaki kepoh…nak juga tau kawan2 tu dapat berapa

  3. berdebor ye semua calon2 spm 😀

    dulu paling risaukan subjek sejarah dengan english! sebab selalu atas pagar

    add math tak risau sebab memang selalu fail! wakaka
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..kucing bertinjuMy Profile

Comments are closed.