Amaran : Virus Facebook Sudah Ditemui

EDIT : saya dah dapat email virus tersebut. Sila lihat garisan merah  – itu bukan email saya yang betul. ( tetapi boleh sampai juga ke alamat saya )

Amaran dari McAfee Inc bahawa ada pengodam internet sedang dibangunkan dengan tujuan khusus iaitu mencuri kata laluan perbankan dan mengumpul maklumat sensitif pelanggan.

Amaran awal di [sini]

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

28 thoughts on “Amaran : Virus Facebook Sudah Ditemui”

  1. saya cume nak tau… macam mane kak jie buat gambar macam kene gigit dengan tikus tuh? semart la kak jie. nanti share ok. thanks~
    .-= kreuger´s last blog ..Mencita aplikasi baru hasil daripada pengubahsuaian mIRC Script. =-.

  2. nampak seperti lebih kepada scam dan phishing.. hurmm
    .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Membina ChatRoom IRC =-.

      1. pesal plak kak kujie? saya bukan famous pun
        .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Membina ChatRoom IRC =-.

          1. mcm mne kak jie nilai orang? 😐
            .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Membina ChatRoom IRC =-.

  3. penah dapat gak. tp gelak je kak jie. haha. sbb cam lawak pon ade. request new pasword, sdgkan, paswrod igt lg. hahaha!
    .-= ayong.qiela´s last blog ..the lovely bones =-.

      1. tp kak jie, yg slalu dpt dr fb la. n mybnk gak. haha. gelakkan je. 😛
        .-= ayong.qiela´s last blog ..the lovely bones =-.

Comments are closed.