Amaran : Virus Facebook Sudah Ditemui

EDIT : saya dah dapat email virus tersebut. Sila lihat garisan merah  – itu bukan email saya yang betul. ( tetapi boleh sampai juga ke alamat saya )

Amaran dari McAfee Inc bahawa ada pengodam internet sedang dibangunkan dengan tujuan khusus iaitu mencuri kata laluan perbankan dan mengumpul maklumat sensitif pelanggan.

Amaran awal di [sini]

28 Replies to “Amaran : Virus Facebook Sudah Ditemui”

  1. saya cume nak tau… macam mane kak jie buat gambar macam kene gigit dengan tikus tuh? semart la kak jie. nanti share ok. thanks~
    .-= kreuger´s last blog ..Mencita aplikasi baru hasil daripada pengubahsuaian mIRC Script. =-.

  2. nampak seperti lebih kepada scam dan phishing.. hurmm
    .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Membina ChatRoom IRC =-.

      1. pesal plak kak kujie? saya bukan famous pun
        .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Membina ChatRoom IRC =-.

          1. mcm mne kak jie nilai orang? 😐
            .-= Frantz-Senpai´s last blog ..Membina ChatRoom IRC =-.

  3. penah dapat gak. tp gelak je kak jie. haha. sbb cam lawak pon ade. request new pasword, sdgkan, paswrod igt lg. hahaha!
    .-= ayong.qiela´s last blog ..the lovely bones =-.

      1. tp kak jie, yg slalu dpt dr fb la. n mybnk gak. haha. gelakkan je. 😛
        .-= ayong.qiela´s last blog ..the lovely bones =-.

Comments are closed.