Cara-cara nak mimpi basah

Memandangkan pengunjung blog saya lebih ramai lelaki dari perempuan, apa kata kita tunggu mereka tolong jawapkan.

Mungkin macam cara-cara memasak – sediakan bahan dan langkah-langkah untuk merealisasikan impian…ha ha :lol:

Perlu sediakan sebandil air sewaktu tidur?

Hendak gugur gugurlah nangka,
Jangan menimpa rumah nenek,
hendak tidur tidurlah mata,
Jangan mimpi lagi yang pelik-pelik

©Kujie – rasanya ramai yang salah faham mengenai klik nuffhang. Klik iklan nuffnang tidak salah tetapi menubuhkan group atau team berdaftar semata-mata untuk klik dan tinggalkan spam komen di chatbox blog orang lain adalah cara yang tidak bermoral. Dalam hidup ini, bukan saja ada hitam dan putih tetapi ada beberapa warna kehidupan lain yang perlu kita ketahui.

EDIT:

Ehem…. selain dari Eddie dan Syam, siapa lagi yang mencari doktor perempuan bujang yang cun melecun?

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. mimpi jin selalu sgt
    Jom terjah post menarik dari nasrul987 ..Ipoh Mali Talak Sombong Maaa….My Profile

  2. ermmm akk bkn nk kmbli pada zaman budk2…tp nk mngelakkn dosa la akk..biasa la sebilngn lelaki nafsunye berbuak2.. :grin:

  3. ;-) salam perkenalan……….

  4. buat apa cari katakunci ni.cari sajalah benda yang lain.
    .-= mesticun´s last blog ..Sebab apa anda mahu berblog =-.

    • @mesticun, awak boleh halang org taip keyboard dia org ke? :lol:

      • @Kujie, saya mengaku memang tak boleh.seperti tutup mulut orang lain.
        mulut orang siapa boleh tutup.
        .-= mesticun´s last blog ..Sebab apa anda mahu berblog =-.

  5. ok gak kan bile topik nie dapat dibicarakan secara terbuka…..

  6. lepas ni, lagi banyak la yg nak tahu cara nak mimpi basah. Title ni je dah cukup bagus untuk main kat search engine. Mesti dapat SERP bagus punyala.. :mrgreen:
    .-= earnword´s last blog ..Make Money with Infolinks =-.

  7. Cara-caranya korang kene mengidam dulu sebelum tido..hehe.. mintak doa byk2..nnti dapat la tu..
    .-= Melayu´s last blog ..Contest Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  8. wahaha.nak mimpi basah.hrp2 budak yg search tu tak ended up kat site lain yg bleyh buat die trus basah di dpan komputer. :mrgreen:

  9. tengok tajuk entri mmg ramai la yang nak baca..huhu
    nak tolong jawapkan cara² mimpi basah ni yang susah..hehe
    biarlah diorg yang kat atas dh bercerita..
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..Alam Kerjaya Ku Hampir Bermula =-.

  10. Soalan untuk blogger lelaki..
    Blogger wanita kena baca komen ajelah. :grin:
    .-= Kak Long´s last blog ..Pulai berpangkat naik, manusia berpangkat turun =-.

  11. tau2 dah basah… :mrgreen:
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Berkenalan dengan bius =-.

  12. anak bongsu kami selalu mimpi basah…kihkihkih…
    .-= familyria92´s last blog ..tiada lagi tempat berteduh…. =-.

  13. :shock: tercemar pemikikiran ku yang suci murni ini!! :lol: :lol: :lol: sucila sangat!! :mrgreen:
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..piknik aidiladha @ Teluk Batik =-.

    • @~mrs azmi~, budak tu lagi suci murni tulus mulus
      nak tanya dgn ustaz bile bab ustaz ckp ‘ mimpi basah’
      dia malu dpn kawan2…blk je on pc tanya Pakcik Google

      Pakcik Google bawa dtg ke rumah Makcik Jie :lol:

  14. hahahahhaahah,saye dah expert dh dlm bab ni.
    ade PhD lg :P
    .-= blowie´s last blog ..GadisComel.Com – Hey si gadis yang ayu! =-.

  15. Kak Jie kita tau cara -cara nya!!!!

    Tido dalam bathtub sambil pasang shower!!!!!!!!!!!!!

    (ntah ntah dia betul betul nak tau , kak ji ni.. helpful la sikit!)

    *wink-wink*

    MUAHAHAHAHAH@!~
    .-= jiji´s last blog ..It’s my Birthday Month wooottt!~ (and tomorrow is my Birthday!!!) =-.

  16. Tu lah banyak belajar keywords yg pelik-pelik melalui blog ni.
    .-= denaihati´s last blog ..HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  17. Apa lar. Kenapa nak mimpi mimpi basah ni? :p
    .-= tekkaus´s last blog ..Can You Spot Little Chameleon? =-.

  18. Active Blogger says:

    Hehe keyword yang agak menarik :-) Blog sy selalunya dpt visitor yg cari info tentang kayap yg pernah sy kongsikan dulu waktu sy pun terkena :-)
    .-= Active Blogger´s last blog ..Hujan Yang Turun Bagaikan Air Mata…. =-.

  19. Fahmishah says:

    Budak tu mesti baru belajar nak pakai Google. Atau baru beli iPhone. Akakaka

  20. waahh.. kak kujie.. tajuk tatahan.. ahahah.. :mrgreen:

    u rawkss kak kujie~!!! ;-)
    .-= ikoko´s last blog ..Lupa Alpa =-.

  21. ahahahah! make u think,
    si pencari nya perlu google utk dapatkan jawapan.
    eh tak mimpi lg ker?
    muda yang meningkat dewasa,
    tp tak mimpi lg…
    panic panic.. mari google hahahahahahah

    oooi!!
    go balik ngaji tgk upin n ipin tu dulu..
    ngabih kan bogheh mak ko jer bayorkan net
    n ko gi cari bebenda gini heheheheh:)

    (Kata kata diatas bukan utk penulis cerita,
    tp utk pengoogle itu, harap jangan amik ati ^^)
    .-= Pocket´s last blog ..236. If U Know That… =-.

    • @Pocket, aippp…. kena pantau apa keyword anak2 cari

      tapi kalau bapa dia pun lebih kurang je
      yg di google pun menjurus ke aarah itu
      jgnlah nak ajar anak berjalan betul

      kan..kan… :lol:

  22. erk! tak pernah rasanya mimpi2 itew.. hehehhehe

    den innocent orangnya.. hehehe

    psst: “org pompuan pun ado yo yg mimpi..”, kato uwan den kek Rombau itew.. hehee

    • @maza, mimpi basah perempuan tak de nilai komersial

      kita cite bab lelaki le…hahaha

      maza – telefon nk dgr suara, masih sunti ke? :lol:

  23. adeh,seramnye tajuk..hehe
    mm,mmg kadang2 macam2 benda aneh yg orang search..tp terpulangla,mungkin diorang banyak sgt mase lapang kot.. :P
    ntah2 bile diorang masuk blog kak jie,terus insaf dan jd pengikut setia kak jie plak..ekeke
    .-= nadinezuharra´s last blog ..:: Kataku pada Malam =-.

    • @nadinezuharra, sebenarnya kan………ini bukanlah keyword paling seram yang pernah dtg ke blog ni….ada lagi yg lebih 18sx tak sanggup nak tunjuk kat orang… :lol:

  24. mimpi basah ea?
    menurut kamasutra ver.7.0,kalau nak sangat mimpi basah,jangan mintak mimpi tu..
    kalau mintak jugak x jadi..kalau x mintak laju je die datang..(mesti ramai cube mlm ni.hahah)
    .-= mario´s last blog ..Adobe Photoshop Tutorial : Bad Tutorial For Bad Doers =-.

  25. Salam kak,

    Mimpi basah eek?
    Ha’aa laa. Betul apa yang ditulis oleh abang long tu.

    Psst.. lelaki yang macam mana agaknya personaliti dia yang google “mencari doktor perempuan bujang” tu eek. ker pompuan yang google.
    .-= mazudi´s last blog ..Resepi tapai pulut bungkus daun getah untuk desert selepas hari raya =-.

  26. Teringat zaman duduk asrama dulu.. sorang kawan ni memang betul-betul mimpi basah. Dia tidur mati sampai org kejut solat subuh pun susah nak bangun. Bila warden buat spotcheck.. KANTOI!! tapi warden tak suruh kejut.. dia suruh ambil sebaldi air.. lepas tu.. tau ajelah ape jadi.. memang basah sebasah basahnya.. hehehe

  27. terima kasih abnglong~
    .-= Hafizd´s last blog ..Makan makan|Birthday celebration =-.

  28. Salam hormat wahai kujie.

    Bila disebut mimpi. Ini bukan kita yang merancang. Ini ketentuan Allah. Menariknya ialah, remaja lelaki telah ‘diajar’ cara hubungan seksual atau hubungan intim sejak dari alam remaja melalui kaedah bermimpi.

    Adakah mimpi basah ini dialami oleh remaja lelaki SAHAJA ? Jawapannya ialah – TIDAK !

    Malahan, ada juga lelaki yang sudah lama berumahtangga juga akan turut mengalami perkara yang sama. Jangan malu. Ini realiti.

    Dari ‘risikan’ dengan begitu ramai lelaki. Dan apabila bertemu dengan lelaki lain. Satu perkara yang hampir ialah:

    Sewaktu bermimpi itu, tidak ada gambaran atau bayangan bagaimana HUBUNGAN KELAMIN itu dilakukan. Maksudnya ialah TIDAK ADA gambaran bagaimana ‘pen dimasukkan kedalam penutup.’ Yang ada kebanyakannya ialah:

    1 – Berpeluk dengan perempuan.
    2 – Bercium bibir.
    3 – Adegan ringan tetapi menaikkan syahwat.

    Tetapi, ada juga mimpi yang sama, tetapi tidak menyebabkan air mani keluar. Maka mengikut hukum, kita tidak wajib mandi.

    Satu perkara yang menarik ialah. Ketika tempoh sedang bermimpi itu. Zakar tidak menunjukkan eraksi yang lama. Dan ada ketikanya dalam keadaan yang biasa sahaja, tetapi sperma tetap terpancut.

    Maaf, huraian terlalu panjang dan saya tidak pasti adakah ianya lari dari konteks soalan.

    Apapun, InsyaAllah saya sedang usahakan untuk menyiarkan kisah tentang topik yang sama dengan cara paling terbuka untuk pelajaran semua.

    Wallahuaklam
    .-= Abang Long´s last blog ..BOMOH. Bijak Wang. =-.

  29. Adoi laaa, ada gak keywords camtuh.
    Huhuhu!!!
    .-= Eriyza´s last blog ..Jemputan Google Wave =-.

  30. Fathiha Zainal says:

    Huhu.. Ada jgk yg cari psl tuh. Lucu tul. :o :?:

  31. Mr.Bintang says:

    :lol: siapa la yg search keyword tu? hehehee..

  32. waaaa saya budak bawah umo lagi… larikkkkk :lol:
    .-= yati´s last blog ..Raining or not.. it’s ur day =-.

  33. Tajuk gempak abis lah. Yang best tu bila bagun tido wife marah-marah. Saya tanya kenapa? dia kata mimpi saya ada awek lain. bersilat juga nak menjawap. kalau mimpi basah mesti lagi parah kot.
    .-= denaihati´s last blog ..Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  34. Roslan Nazri says:

    kenape kak jie ade stok ker nak cari doc pompuan ni? ade nak juga…hahaha :mrgreen:
    .-= Roslan Nazri´s last blog ..Jerebu Merah, Tanda-Tanda Kiamat Di Sydney =-.

    • @Roslan Nazri, mengikut pasaran semasa – hiks!

      kena Q dulu, eddie dgn syam tu dah lama lagi

      • Roslan Nazri says:

        @Kujie, eddie 1st kak jie..syam second..haha..saye third la ek? uhuhu..tibe2 topik mimpi basah lak jadi isu ek? kih3… :mrgreen:
        .-= Roslan Nazri´s last blog ..Jerebu Merah, Tanda-Tanda Kiamat Di Sydney =-.

  35. hahaha.. ada jugak orang search ni ek? skang ni timbul persoalan.. yg search ni budak laki ke budak pompuan? curious sgt neh.. hahaha..

    • @mrkay, mimpi basah selalu dikaitkan dengan budak lelaki dan ‘datang bulan’ akan dikatikan dgn proses akil baligh budak perempuan

      mgkn anak budak lelaki yang risau dia lambat dewasa :mrgreen:

  36. ohh… ada orang cari keyword ni ke? hahaha…. memang kelakar…
    .-= zuls´s last blog ..RM10 untuk Jadikan Saya Sebagai Referral =-.

  37. Agak2 orang yang mencari tu dah cukup umur ke belum…
    .-= TokNabe´s last blog ..Ubah dan Mengubah =-.

  38. aduh lagilah dah lupa pasal dah lama (kah3). rakan-rakan lain yang masih bujang boleh lah bagi idea kesian kat penjejak tersebut. mungkin tak pernah miimpi basah kot!?

    la makin ramai yang mencari doktor eh? senang hidup (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Amukan Power Ranger, Sikit Lagi Nak Jadi Kesatria Perkasa Hitam! =-.

    • @megat, mimpi basah tu tak semesti kali pertama dulu tu je……….. lelaki dewasa pun mimpi basah juga tapi tak de la pula tukar suara lagi… :lol:

      budak2 geek suka cari doktor, nak ubat jiwa yg dah parah… :lol:

      • @Kujie, suare lau tukar lgik..xtaula..mybe jdik mcm suare singa yg mengaummm…aummmm :o
        .-= hafizmd´s last blog ..Aku Cukup Pelik! =-.

      • @Kujie, tapi kak, yang dekat kali pertamalah yang senang ingat. yang dah lama ni susah sikit nak ingat, lagi pun tak sempat nak mimpi dan basah dulu (kah3)

        yang dewasa terutama yang dah berkahwin susah dah nak ingat mimpi basah sebab dah merasa, tak caya tanya azman! lalalalala
        .-= megat´s last blog ..Amukan Power Ranger, Sikit Lagi Nak Jadi Kesatria Perkasa Hitam! =-.

  39. caranya, rahsia.. hikhik… :lol:

  40. Jie, ada manual ker bab tu? ahaks

  41. LOL…maybe budak2 kot? ROFLMFAO! :shock:
    .-= Azfarul´s last blog ..Habbo,Sebuah game yang addicting =-.

  42. macam mane nak mimpi eh? dah lupe ar :mrgreen:
    .-= Kreuger´s last blog ..Tak sabar nak jemput Si Dia pulang dari kerja. =-.

  43. eh, ada cara ker nak mimpi? :mrgreen:
    ok, blogger lelaki, sila jawab~
    .-= Akuro San´s last blog ..Dunia Blog Yang Berwarna-warni =-.

  44. Hahahaha ade jugak laa orang nak google mende mcm tu. Adeh. budak bawah 12 tahun kot.