Cara-cara nak mimpi basah

Memandangkan pengunjung blog saya lebih ramai lelaki dari perempuan, apa kata kita tunggu mereka tolong jawapkan.

Mungkin macam cara-cara memasak – sediakan bahan dan langkah-langkah untuk merealisasikan impian…ha ha :lol:

Perlu sediakan sebandil air sewaktu tidur?

Hendak gugur gugurlah nangka,
Jangan menimpa rumah nenek,
hendak tidur tidurlah mata,
Jangan mimpi lagi yang pelik-pelik

©Kujie – rasanya ramai yang salah faham mengenai klik nuffhang. Klik iklan nuffnang tidak salah tetapi menubuhkan group atau team berdaftar semata-mata untuk klik dan tinggalkan spam komen di chatbox blog orang lain adalah cara yang tidak bermoral. Dalam hidup ini, bukan saja ada hitam dan putih tetapi ada beberapa warna kehidupan lain yang perlu kita ketahui.

EDIT:

Ehem…. selain dari Eddie dan Syam, siapa lagi yang mencari doktor perempuan bujang yang cun melecun?

Apesal Tak Klik?

Comments

  1. mesticun says

    buat apa cari katakunci ni.cari sajalah benda yang lain.
    .-= mesticun´s last blog ..Sebab apa anda mahu berblog =-.

  2. says

    lepas ni, lagi banyak la yg nak tahu cara nak mimpi basah. Title ni je dah cukup bagus untuk main kat search engine. Mesti dapat SERP bagus punyala.. :mrgreen:
    .-= earnword´s last blog ..Make Money with Infolinks =-.

  3. Melayu says

    Cara-caranya korang kene mengidam dulu sebelum tido..hehe.. mintak doa byk2..nnti dapat la tu..
    .-= Melayu´s last blog ..Contest Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  4. naz says

    wahaha.nak mimpi basah.hrp2 budak yg search tu tak ended up kat site lain yg bleyh buat die trus basah di dpan komputer. :mrgreen:

  5. Mr. Cuz says

    tengok tajuk entri mmg ramai la yang nak baca..huhu
    nak tolong jawapkan cara² mimpi basah ni yang susah..hehe
    biarlah diorg yang kat atas dh bercerita..
    .-= Mr. Cuz´s last blog ..Alam Kerjaya Ku Hampir Bermula =-.

  6. says

    Soalan untuk blogger lelaki..
    Blogger wanita kena baca komen ajelah. :grin:
    .-= Kak Long´s last blog ..Pulai berpangkat naik, manusia berpangkat turun =-.

    • says

      @~mrs azmi~, budak tu lagi suci murni tulus mulus
      nak tanya dgn ustaz bile bab ustaz ckp ‘ mimpi basah’
      dia malu dpn kawan2…blk je on pc tanya Pakcik Google

      Pakcik Google bawa dtg ke rumah Makcik Jie :lol:

  7. blowie says

    hahahahhaahah,saye dah expert dh dlm bab ni.
    ade PhD lg :P
    .-= blowie´s last blog ..GadisComel.Com – Hey si gadis yang ayu! =-.

  8. jiji says

    Kak Jie kita tau cara -cara nya!!!!

    Tido dalam bathtub sambil pasang shower!!!!!!!!!!!!!

    (ntah ntah dia betul betul nak tau , kak ji ni.. helpful la sikit!)

    *wink-wink*

    MUAHAHAHAHAH@!~
    .-= jiji´s last blog ..It’s my Birthday Month wooottt!~ (and tomorrow is my Birthday!!!) =-.

  9. Active Blogger says

    Hehe keyword yang agak menarik :-) Blog sy selalunya dpt visitor yg cari info tentang kayap yg pernah sy kongsikan dulu waktu sy pun terkena :-)
    .-= Active Blogger´s last blog ..Hujan Yang Turun Bagaikan Air Mata…. =-.

  10. says

    ahahahah! make u think,
    si pencari nya perlu google utk dapatkan jawapan.
    eh tak mimpi lg ker?
    muda yang meningkat dewasa,
    tp tak mimpi lg…
    panic panic.. mari google hahahahahahah

    oooi!!
    go balik ngaji tgk upin n ipin tu dulu..
    ngabih kan bogheh mak ko jer bayorkan net
    n ko gi cari bebenda gini heheheheh:)

    (Kata kata diatas bukan utk penulis cerita,
    tp utk pengoogle itu, harap jangan amik ati ^^)
    .-= Pocket´s last blog ..236. If U Know That… =-.

    • says

      @Pocket, aippp…. kena pantau apa keyword anak2 cari

      tapi kalau bapa dia pun lebih kurang je
      yg di google pun menjurus ke aarah itu
      jgnlah nak ajar anak berjalan betul

      kan..kan… :lol:

  11. says

    erk! tak pernah rasanya mimpi2 itew.. hehehhehe

    den innocent orangnya.. hehehe

    psst: “org pompuan pun ado yo yg mimpi..”, kato uwan den kek Rombau itew.. hehee

  12. says

    adeh,seramnye tajuk..hehe
    mm,mmg kadang2 macam2 benda aneh yg orang search..tp terpulangla,mungkin diorang banyak sgt mase lapang kot.. :P
    ntah2 bile diorang masuk blog kak jie,terus insaf dan jd pengikut setia kak jie plak..ekeke
    .-= nadinezuharra´s last blog ..:: Kataku pada Malam =-.

    • says

      @nadinezuharra, sebenarnya kan………ini bukanlah keyword paling seram yang pernah dtg ke blog ni….ada lagi yg lebih 18sx tak sanggup nak tunjuk kat orang… :lol:

  13. mario says

    mimpi basah ea?
    menurut kamasutra ver.7.0,kalau nak sangat mimpi basah,jangan mintak mimpi tu..
    kalau mintak jugak x jadi..kalau x mintak laju je die datang..(mesti ramai cube mlm ni.hahah)
    .-= mario´s last blog ..Adobe Photoshop Tutorial : Bad Tutorial For Bad Doers =-.

  14. nuaeman says

    Teringat zaman duduk asrama dulu.. sorang kawan ni memang betul-betul mimpi basah. Dia tidur mati sampai org kejut solat subuh pun susah nak bangun. Bila warden buat spotcheck.. KANTOI!! tapi warden tak suruh kejut.. dia suruh ambil sebaldi air.. lepas tu.. tau ajelah ape jadi.. memang basah sebasah basahnya.. hehehe

  15. says

    Salam hormat wahai kujie.

    Bila disebut mimpi. Ini bukan kita yang merancang. Ini ketentuan Allah. Menariknya ialah, remaja lelaki telah ‘diajar’ cara hubungan seksual atau hubungan intim sejak dari alam remaja melalui kaedah bermimpi.

    Adakah mimpi basah ini dialami oleh remaja lelaki SAHAJA ? Jawapannya ialah – TIDAK !

    Malahan, ada juga lelaki yang sudah lama berumahtangga juga akan turut mengalami perkara yang sama. Jangan malu. Ini realiti.

    Dari ‘risikan’ dengan begitu ramai lelaki. Dan apabila bertemu dengan lelaki lain. Satu perkara yang hampir ialah:

    Sewaktu bermimpi itu, tidak ada gambaran atau bayangan bagaimana HUBUNGAN KELAMIN itu dilakukan. Maksudnya ialah TIDAK ADA gambaran bagaimana ‘pen dimasukkan kedalam penutup.’ Yang ada kebanyakannya ialah:

    1 – Berpeluk dengan perempuan.
    2 – Bercium bibir.
    3 – Adegan ringan tetapi menaikkan syahwat.

    Tetapi, ada juga mimpi yang sama, tetapi tidak menyebabkan air mani keluar. Maka mengikut hukum, kita tidak wajib mandi.

    Satu perkara yang menarik ialah. Ketika tempoh sedang bermimpi itu. Zakar tidak menunjukkan eraksi yang lama. Dan ada ketikanya dalam keadaan yang biasa sahaja, tetapi sperma tetap terpancut.

    Maaf, huraian terlalu panjang dan saya tidak pasti adakah ianya lari dari konteks soalan.

    Apapun, InsyaAllah saya sedang usahakan untuk menyiarkan kisah tentang topik yang sama dengan cara paling terbuka untuk pelajaran semua.

    Wallahuaklam
    .-= Abang Long´s last blog ..BOMOH. Bijak Wang. =-.

  16. Roslan Nazri says

    kenape kak jie ade stok ker nak cari doc pompuan ni? ade nak juga…hahaha :mrgreen:
    .-= Roslan Nazri´s last blog ..Jerebu Merah, Tanda-Tanda Kiamat Di Sydney =-.

      • Roslan Nazri says

        @Kujie, eddie 1st kak jie..syam second..haha..saye third la ek? uhuhu..tibe2 topik mimpi basah lak jadi isu ek? kih3… :mrgreen:
        .-= Roslan Nazri´s last blog ..Jerebu Merah, Tanda-Tanda Kiamat Di Sydney =-.

  17. says

    hahaha.. ada jugak orang search ni ek? skang ni timbul persoalan.. yg search ni budak laki ke budak pompuan? curious sgt neh.. hahaha..

    • says

      @mrkay, mimpi basah selalu dikaitkan dengan budak lelaki dan ‘datang bulan’ akan dikatikan dgn proses akil baligh budak perempuan

      mgkn anak budak lelaki yang risau dia lambat dewasa :mrgreen:

  18. megat says

    aduh lagilah dah lupa pasal dah lama (kah3). rakan-rakan lain yang masih bujang boleh lah bagi idea kesian kat penjejak tersebut. mungkin tak pernah miimpi basah kot!?

    la makin ramai yang mencari doktor eh? senang hidup (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Amukan Power Ranger, Sikit Lagi Nak Jadi Kesatria Perkasa Hitam! =-.

    • says

      @megat, mimpi basah tu tak semesti kali pertama dulu tu je……….. lelaki dewasa pun mimpi basah juga tapi tak de la pula tukar suara lagi… :lol:

      budak2 geek suka cari doktor, nak ubat jiwa yg dah parah… :lol:

      • megat says

        @Kujie, tapi kak, yang dekat kali pertamalah yang senang ingat. yang dah lama ni susah sikit nak ingat, lagi pun tak sempat nak mimpi dan basah dulu (kah3)

        yang dewasa terutama yang dah berkahwin susah dah nak ingat mimpi basah sebab dah merasa, tak caya tanya azman! lalalalala
        .-= megat´s last blog ..Amukan Power Ranger, Sikit Lagi Nak Jadi Kesatria Perkasa Hitam! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge