Jadual Waktu SPM 2011

Semalam saya salin cetak  ( klik ) Jadual UPSR 2011  Intan, kali ni nak kena hafal Jadual SPM 2011 Angah pula.  Sehingga hujung tahun memang debar tak henti².  Doakan anak² saya ye kawan².

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN BERTULIS SPM 2011

ISNIN 14 November 2011

  • 08:00 pagi — 10:15 pagi – Bahasa Melayu Kertas 1
  • 02:00 petang — 04:30 petang – Bahasa Melayu Kertas 2

SELASA 15 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:45 pagi – Bahasa Inggeris Kertas 1
  • 10:30 pagi — 12:45 tgh hari – Bahasa Inggeris Kertas 2

RABU 16 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:00 pagi – Sejarah (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Sejarah Kertas 2

KHAMIS 17 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Mathematics (Aneka Pilihan)Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Mathematics Kertas 2

ISNIN 21 November 2011

  • 08:00 pagi — 10:00 pagi – Pendidikan Islam Kertas 1
  • 11:15 pagi — 12:55 tgh hari – Pendidikan Islam Kertas 2

HARI KEPUTERAAN DYMM SULTAN JOHOR 22 NOVEMBER 2011 (SELASA )

RABU 23 November 2011

  • 08:00 pagi — 10:00 pagi – Additional Mathematics Kertas 1
  • 02:00 petang — 04:30 petang – Additional Mathematics Kertas 2

KHAMIS 24 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Physics (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Physics Kertas 2
  • 02:00 petang — 03:30 petang – Physics (Amali Bertulis) Kertas 3

AWAL MUHARRAM 27 NOVEMBER 2011 (AHAD). CUTI SEMPENA AWAL MUHARRAM 28 NOVEMBER 2011 (ISNIN)

SELASA 29 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Chemistry (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Chemistry Kertas 2
  • 02:00 petang — 03:30 petang – Chemistry (Amali Bertulis) Kertas 3

RABU 30 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Biology (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Biology Kertas 2
  • 02:00 petang — 03:30 petang – Biology (Amali Bertulis) Kertas 3

Semak matapelajaran lain di dalam jadual di bawah.


 

 

 

 

 

 

Info : Permohonan Mengikuti Program Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia Sesi 2012/2013 (01 July 2011 – 09 October 2011 30 November 2011) Klik sini > http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/permohonan/

nota : sila gunakan Microsoft Internet Explorer untuk menggunakan sistem ini.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. imaaselama says:

    Terima kasih kujie berkongsi jadual SPM 2011. Anak ke 2 akak pun duduki SPM tahun ni. semoga dapat mengulangi kejayaan spt PMR 2 thn lalu…. sebagai ibu pastinya cukup berdebar menanti 14 nov…solat hajat serta bacaan yasin penenang jiwa. 😛

  2. ciksembang says:

    anak sulong saya pun akan ambil SPM tahun ini. semoga anak2 kita berjaya dengan cemerlang. Jadual SPM pun dah saya masukkan dalam diari saya..spt maknya yg nak ambik SPM
    Jom terjah post menarik dari ciksembang ..Wordless Wednesday #7 – Menghilangkan dahaga di Lion CityMy Profile

  3. Biasanya, kalau anak2 nak exam (SPM ke,UPSR ke,PMR ke)atau hadapi apa-apa, mesti parents yg berdebar lebey. Ada yg takleh tido melebihkan anak.. Hmm, anak2,hargailah pengorbanan & doa ibu bapa tu. Kalau anak-anak, agak2 ade tak risaukan keadaan ibu bapa sehingga begitu sekali?
    Jom terjah post menarik dari alkhattab batik ..New ArrivalMy Profile

  4. Semoga sukses selalu nie bagi siswa2 yang sedang menghadapi ujian SPM..
    Jom terjah post menarik dari Rina As ..Cara Efektif Meningkatkan Pageview BlogMy Profile

  5. Ong Chin Wei says:

    😀 😆
    chinwei=chiyang

  6. Ong Chin Wei says:

    😀 😥 😎 ➡ 😕 ❓ ❗ 😮 😳

  7. doakan untuk anak2 kak jie berjaya sok2 anak saya pula 😛
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..(Gambar) Duit RM50.00 Akan Datang | Fakta mengenai RINGGIT MALAYSIAMy Profile

  8. Semoga anak akak akan berjaya,jika Angah sudah berusaha keras selama ini, pohon doa serta hajat kepada Allah, rajin-rajin buat solat hajat. Jika sudah berusaha, urusan kejayaan itu pada Allah sepenuhnya. Amin 😛
    Jom terjah post menarik dari Hijau Lestari ..Duit Dari SponsoredReviewsMy Profile

  9. wha..perkongsian yang bagus ni..mesti ramai yang cari jadual spm dan upsr.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari farrah ..Selamat Hari MalaysiaMy Profile

  10. Nur Qahiera says:

    🙂 thanks sudi berkongsi jadual SPM 2011..

  11. perrrr risau mamat bila tngok jadual ni..

  12. Zarul Umbrella says:

    Saya doakan anak anak akak beroleh kejayaan yg diharapkan …insyaallah, amin
    Jom terjah post menarik dari Zarul Umbrella ..“Sayang Bersebab” da releaseMy Profile

  13. Good luck 2 Angah & intan.. Semoga berjaya di dunia & akhirat.. InsyaALLAH.. 😀 .. Teringat pula zaman2 saya dulu time nak UPSR,PMR & SPM.. 😉

  14. tahun ni di sekolah baru 1st time mengajar Math terus kena kelas Ting 5..hehe..cikgu yang berdebar lebih pada anak murid ni! :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..08/08/11 Ulangtahun ke-3My Profile

  15. Semoga anak-anak Kujie semuanya berjaya dalam pelajaran dan kehidupan.
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Hiasi blog untuk memenangi wang tunai sambil berkempenMy Profile

  16. jadual dah keluar…suspennya. moga berjaya. anak liza pun PMR tahun ni.. risau semacamlah kak jie. yg sulung tu.
    Jom terjah post menarik dari Liza @ Adzriel AB ..Mulut anak jahat boleh le rotan, kalau dewasa?My Profile

  17. doakan yang terbaik utk anak anak kak jie,
    memoga semua lulus lantas kak jie buat kenduri,
    buleh gak kami makan free.. <-tak ikhlas betul kan.. adehlaaa…
    Jom terjah post menarik dari pocket ..363. DropDeadMy Profile

  18. Arena Kereta says:

    Theme baru nampaknya, menarik jugak.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Arena Kereta ..Proton Gen-2 (Persona) dari Welch MotorsportMy Profile

  19. Salam. tumpang tgk jadual..anak akak pun spm tahun ni..moga semua calon spm 2011 akan berjaya dgn cemeralng hendaknya ye..:)

  20. tahun lepas sy ambil SPM 23hb. awal plak ya tahun ni start :roll:
    Jom terjah post menarik dari Syazwan Sarawak ..Nak Date Boleh?My Profile

  21. yay!!..SPM…
    memang seronok
    Jom terjah post menarik dari fikri91 ..Bagaimana Mahu makan Percuma Di Mcdonald…My Profile

  22. jangan risau sangat kak jie…itu cuma proses pembelajaran untuk menjadikan mereka manusia….dan sistem pendidikan kita berasaskan peperiksaan…jika ibu resah, anak lagikan gelisah….cool dan sentiasa memberikan sokongan dan senyuman….

  23. hakimfaridzul says:

    amin…. insyaallah semua baik-baik belaka… 🙂

    mrsm Merbok boleh! keh keh keh 🙂
    Jom terjah post menarik dari hakimfaridzul ..Program Pemutihan (PATI) 2011 | Johor Darul Takzim (ADV)My Profile

  24. saya ambil SPM pada tahun 2009, baru lagi la kan, teringat lagi suasana menjawab exam dalam exam hall tu. time add math je mula la tengok kawan2 yang lain, kot2 ada yang dok mengelamun ke masa jawab add math hihi
    Jom terjah post menarik dari afiq aiman ..Bagaimana Untuk Kelihatan Seperti ProBlogger Sedangkan Anda Seorang Blogger BaruMy Profile

  25. nampaknya anak2 kakjie tu xdpt beraya sakan la tahun ni.. 😎

  26. Mudah-mudahan anak kak jie peroleh kejayaan yang cemerlang
    Jom terjah post menarik dari wazy ..Hijjaz-Rahmat RamadhanMy Profile

  27. Mudah2an Angah & Intan mendapat kejayaan cemerlang dalam exam UPSR dan SPM…moga ALlah Taala permudahkan mereka menjawab soalan peperiksaan dengan baik..aminn… 😛
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..Kanak-kanak Buta Sebab BisulMy Profile

  28. saya doakan kejayaan anak-anak akak. insya allah dipermudahkan. harap semuanya berjalan dengan lancar.
    Jom terjah post menarik dari megat ..Perniagaan kebab dan Joe Satriani!?My Profile

  29. terkenang masa SPM dulu2..
    Jom terjah post menarik dari zool ..Berbuka di rumah dan diluar – Apa pilihan anda?My Profile