Jadual Waktu SPM 2011

Semalam saya salin cetak  ( klik ) Jadual UPSR 2011  Intan, kali ni nak kena hafal Jadual SPM 2011 Angah pula.  Sehingga hujung tahun memang debar tak henti².  Doakan anak² saya ye kawan².

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN BERTULIS SPM 2011

ISNIN 14 November 2011

  • 08:00 pagi — 10:15 pagi – Bahasa Melayu Kertas 1
  • 02:00 petang — 04:30 petang – Bahasa Melayu Kertas 2

SELASA 15 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:45 pagi – Bahasa Inggeris Kertas 1
  • 10:30 pagi — 12:45 tgh hari – Bahasa Inggeris Kertas 2

RABU 16 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:00 pagi – Sejarah (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Sejarah Kertas 2

KHAMIS 17 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Mathematics (Aneka Pilihan)Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Mathematics Kertas 2

ISNIN 21 November 2011

  • 08:00 pagi — 10:00 pagi – Pendidikan Islam Kertas 1
  • 11:15 pagi — 12:55 tgh hari – Pendidikan Islam Kertas 2

HARI KEPUTERAAN DYMM SULTAN JOHOR 22 NOVEMBER 2011 (SELASA )

RABU 23 November 2011

  • 08:00 pagi — 10:00 pagi – Additional Mathematics Kertas 1
  • 02:00 petang — 04:30 petang – Additional Mathematics Kertas 2

KHAMIS 24 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Physics (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Physics Kertas 2
  • 02:00 petang — 03:30 petang – Physics (Amali Bertulis) Kertas 3

AWAL MUHARRAM 27 NOVEMBER 2011 (AHAD). CUTI SEMPENA AWAL MUHARRAM 28 NOVEMBER 2011 (ISNIN)

SELASA 29 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Chemistry (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Chemistry Kertas 2
  • 02:00 petang — 03:30 petang – Chemistry (Amali Bertulis) Kertas 3

RABU 30 November 2011

  • 08:00 pagi — 09:15 pagi – Biology (Aneka Pilihan) Kertas 1
  • 10:00 pagi — 12:30 tgh hari – Biology Kertas 2
  • 02:00 petang — 03:30 petang – Biology (Amali Bertulis) Kertas 3

Semak matapelajaran lain di dalam jadual di bawah.


 

 

 

 

 

 

Info : Permohonan Mengikuti Program Matrikulasi Kementerian Pelajaran Malaysia Sesi 2012/2013 (01 July 2011 – 09 October 2011 30 November 2011) Klik sini > http://apps.moe.gov.my/matrikulasi/permohonan/

nota : sila gunakan Microsoft Internet Explorer untuk menggunakan sistem ini.

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

29 thoughts on “Jadual Waktu SPM 2011”

  1. Terima kasih kujie berkongsi jadual SPM 2011. Anak ke 2 akak pun duduki SPM tahun ni. semoga dapat mengulangi kejayaan spt PMR 2 thn lalu…. sebagai ibu pastinya cukup berdebar menanti 14 nov…solat hajat serta bacaan yasin penenang jiwa. 😛

  2. Biasanya, kalau anak2 nak exam (SPM ke,UPSR ke,PMR ke)atau hadapi apa-apa, mesti parents yg berdebar lebey. Ada yg takleh tido melebihkan anak.. Hmm, anak2,hargailah pengorbanan & doa ibu bapa tu. Kalau anak-anak, agak2 ade tak risaukan keadaan ibu bapa sehingga begitu sekali?
    Jom terjah post menarik dari alkhattab batik ..New ArrivalMy Profile

  3. Good luck 2 Angah & intan.. Semoga berjaya di dunia & akhirat.. InsyaALLAH.. 😀 .. Teringat pula zaman2 saya dulu time nak UPSR,PMR & SPM.. 😉

  4. doakan yang terbaik utk anak anak kak jie,
    memoga semua lulus lantas kak jie buat kenduri,
    buleh gak kami makan free.. <-tak ikhlas betul kan.. adehlaaa…
    Jom terjah post menarik dari pocket ..363. DropDeadMy Profile

  5. Salam. tumpang tgk jadual..anak akak pun spm tahun ni..moga semua calon spm 2011 akan berjaya dgn cemeralng hendaknya ye..:)

  6. jangan risau sangat kak jie…itu cuma proses pembelajaran untuk menjadikan mereka manusia….dan sistem pendidikan kita berasaskan peperiksaan…jika ibu resah, anak lagikan gelisah….cool dan sentiasa memberikan sokongan dan senyuman….

Comments are closed.