Terputus sudah…

Gambar dari sumber: Google Image

Minta maaf ya kawan-kawan. Saya dalam mood hibernasi. Talian telefon mengalami masalah pulak. Saya gagal untuk buat capaian internet. Dah dua tiga hari dah masalah ni masih belum selesai. Bila internet dah pulih saya akan balas komen anda dalam entri PANAS ni ye.. heheΒ :lol:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. talian telefon problems?err,saya dulu pon penah kena cuma kadang-kadang line ok kadang-kadang ko..berminggu jugak telefon TM,diorang sampai 2-3 kali datang nak detect..last-last dapat cari puncanya dari sambungan kabel yang dah rosak..haha
    .-= Piston Pecah´s last blog ..[Contest] Key Kaspersky Internet Security 2010 Selama 1 Tahun =-.

    • kawasan taman perumahan Kak Jie mmg selalu ada masalah dgn talian telefon – hujan ribut sikit je mesti talian rosak
      TM tu tiap minggu berkampung dok belek ‘main box’ kotak putih tepi simpang tu..tak pernah habis

  2. Welcome back kak jie. Internet dah ok tu.. Hehe.
    .-= Amir´s last blog ..Amir Said Berpindah ke Rumah Baru Bhg 2 =-.

  3. Mesti ramai yang menunggu Kujie kembali…
    .-= adamfaiz´s last blog ..Sebab Aku Hilang Mood Di Hari Selasa =-.

  4. tak sudah lagi ke?
    kena buat piket kat depan tnb

    ke…orang algeria dah balik?
    .-= klcitizen´s last blog ..guru kena saman… =-.

  5. xpe, nanti dh abes sentap, updatela blog lagikk,

    salamm,
    .-= tunbegia´s last blog ..kenapa tukar identity =-.

  6. Kalau saya, konpem dah demam ni 😳 πŸ˜†
    .-= Adly´s last blog ..Apa Yang Penting? Kerjasama! =-.

  7. sabo aje la… memang pengguna telekom pasti akan mengalami saat begini..
    .-= syahirul´s last blog ..Saya buat entri ini untuk cikgu! =-.

  8. tut tut tut..
    kak kujie akan kembali di talian nanti..hehe
    πŸ˜‰
    .-= cikeju´s last blog ..[sticky post] Lucky Draw (DAPAT HADIAH) =-.

  9. jangan lelama putus kak jie..nanti putus kasih sayang… πŸ™

  10. menanti2 entri baru dari kakjie… =)
    .-= serol´s last blog ..Kala Malam Bulan Mengambang (Gambar) =-.

  11. TMUkmkd says:

    pehal?
    anaknya gigit kabel ke?
    .-= TMUkmkd´s last blog ..Menulis Tulisan Jepun Di Ubuntu =-.

  12. tak selesai lagi ke..
    dah angau tak baca entri baru kujie ni
    dok teringat je ni
    .-= klcitizen´s last blog ..patah selera =-.

  13. tak apa kak dugaaan..walau macamamana pun orang tetap masuk blog kakak nie…
    .-= ishak´s last blog ..Jadi blogger itu macam artis ? aku bangkang ! =-.

  14. kak jie.. template ni lawa.. πŸ˜€
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Tak padan dengan kau =-.

  15. Sama la dengan Yoy dah lama tak singgah sini… Makin Cun belog kak Jie kita nih!

  16. waa lama tak jenguk sini dah berubah wajah:) cun2..huhu :roll:

  17. Semoga segera pulih..

  18. jangan hibernasi lama2…
    ramai peminta tgh mennggu ni..
    heheheee
    .-= mie´s last blog ..:: stay @ legend hotel PWTC :: =-.

  19. Ikan keli ikan haruan.
    No hal.
    .-= Kuwe´s last blog ..Saya dengan cikgu mana otai? Mestilah Rafiqin. Kih. =-.

  20. uwa…..sangat tidak suka bila keadaan begini terjadi.
    .-= rumah kuning´s last blog ..Hari Guru =-.

  21. kreuger says:

    kekekeke… speechless πŸ˜›

  22. Errr… Selamat Hari Guru, Kak Jie.
    Terima kasih atas tutorial yg telah kak jie berikan… πŸ™‚
    .-= suara´s last blog ..Musim Cinta Sudah Berlalu… Haruskah Dibiarkan? =-.

  23. huhuhuh…nak kena complaint ni telekom ni, berani dia!!! hope kak jie online soon!
    .-= akuvision´s last blog ..Selamat Hari Guru! =-.

  24. susah nye idup seorang blogger tanpa internet…
    :mrgreen:
    .-= Azah´s last blog ..8 Things How Am I Differ From You =-.

  25. cepat sambung….

  26. hehehe.. takpe ka kujie.. menda panas ni orang tetap cari juga… tertunggu tunggu lagi! hehehe πŸ˜›
    .-= kella´s last blog ..Seperti Sudah Sebati Dengan Diriku… =-.

  27. kena gi CC lah ya… kujie

    bab putus2 ni memang masalah
    apapun semoga cepat selesai dan dipermudahkan
    .-= klcitizen´s last blog ..biosteel- baju kalis peluru =-.

  28. best blog ni salam kenal
    .-= nurul´s last blog ..Kasih sayang =-.

  29. wah! agaknya capaian internet sedikit fening, berikutan ‘rumah kujie’ begitu berseri dan baru sekali.. heheheh
    .-= maza´s last blog ..Kaki Bangku =-.

  30. rindu entri kak jie πŸ™‚
    .-= ieda´s last blog ..TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN =-.

  31. sambungkan kembali yang terputus itu..hehe πŸ˜€
    .-= Faizal @ FTN´s last blog ..Lawak Pagi Isnin | Air Haram RM7.00 =-.

  32. jgn berhibernasi lama2 yer πŸ˜‰
    .-= Bb Hussain´s last blog ..My Mother =-.

  33. so skrg ni akak on9 ktne ek?

  34. putus sudah talian hayat dengan dunia maya… πŸ˜†
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..GIGIH =-.