Siri Anak Beranak :30 Minit Fikir Nak Letak Tajuk Entri Ini

Semalam call birthday boy

“apasal susah sangat nak cari Along….”

“handphone Along rosak..butang hatch (# ) tak boleh tekan nak topup”

” jangan  ngada² nak request hadiah..ada ladang, lembu kerbau berekar-ekar kat facebook tu…jual je lah “:lol:

” mana de………… ha ha ha ”

” mama pakai postpaid, tapi mama tau boleh topup kat kedai tak payah nak tekan²  butang”

” mama…….jom tengok Harry Potter ”

Dah 18 tahun pun nak tengok movie ajak mama….ces! [dah boleh baca maksud tersurat]

*keluarga kami memerlukan ahli baru…. kredit gambar : najmi

 


################################# habis kisah butang hatch.

Saya memandu dan Angah di sebelah.

” Tahun depan Angah dah SPM…dah 17 tahun…”

“mama ni………… selalu boleh baca minda Angah, selalu boleh connect apa yang Angah tengah fikir ”

Antena  yang patah tu dah dibaiki , dah betul dah frekuensinya”

“Tapi mama selalu sangat…selalu apa yang Angah tengah fikir nak buat, mama dah suruh…. kerap sangat…tak macam orang lain”

” Mestilah tak macam orang lain…. Angah tu dulu menempel kat rahim mama, ‘zigot’ Angah , embrio Angah semuanya datang dari darah mama….plasenta dan tali pusat Angah menyedut makanan dan oksigen melalui mama…mestilah ada connection ”

©kujie – sebab entri ini tak de isi, tak de point penting……….sila tekan X

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

20 thoughts on “Siri Anak Beranak :30 Minit Fikir Nak Letak Tajuk Entri Ini”

  1. nape x letak kisah ibu dan anak ataupun ubat batuk cap ibu dan anak?
    yg nih pun ok jugak ibu meminta anaknya menjual ternakkannya d farm ville…

    hahaha gurau je kak jie…
    Jom terjah post menarik dari belalang ..First Contest Dari SBTMy Profile

Comments are closed.