Siri Anak Beranak :30 Minit Fikir Nak Letak Tajuk Entri Ini

Semalam call birthday boy

“apasal susah sangat nak cari Along….”

“handphone Along rosak..butang hatch (# ) tak boleh tekan nak topup”

” jangan  ngada² nak request hadiah..ada ladang, lembu kerbau berekar-ekar kat facebook tu…jual je lah “:lol:

” mana de………… ha ha ha ”

” mama pakai postpaid, tapi mama tau boleh topup kat kedai tak payah nak tekan²  butang”

” mama…….jom tengok Harry Potter ”

Dah 18 tahun pun nak tengok movie ajak mama….ces! [dah boleh baca maksud tersurat]

*keluarga kami memerlukan ahli baru…. kredit gambar : najmi

 


################################# habis kisah butang hatch.

Saya memandu dan Angah di sebelah.

” Tahun depan Angah dah SPM…dah 17 tahun…”

“mama ni………… selalu boleh baca minda Angah, selalu boleh connect apa yang Angah tengah fikir ”

Antena  yang patah tu dah dibaiki , dah betul dah frekuensinya”

“Tapi mama selalu sangat…selalu apa yang Angah tengah fikir nak buat, mama dah suruh…. kerap sangat…tak macam orang lain”

” Mestilah tak macam orang lain…. Angah tu dulu menempel kat rahim mama, ‘zigot’ Angah , embrio Angah semuanya datang dari darah mama….plasenta dan tali pusat Angah menyedut makanan dan oksigen melalui mama…mestilah ada connection ”

©kujie – sebab entri ini tak de isi, tak de point penting……….sila tekan X

20 Replies to “Siri Anak Beranak :30 Minit Fikir Nak Letak Tajuk Entri Ini”

  1. nape x letak kisah ibu dan anak ataupun ubat batuk cap ibu dan anak?
    yg nih pun ok jugak ibu meminta anaknya menjual ternakkannya d farm ville…

    hahaha gurau je kak jie…
    Jom terjah post menarik dari belalang ..First Contest Dari SBTMy Profile

Comments are closed.