Siri Anak Beranak :30 Minit Fikir Nak Letak Tajuk Entri Ini

Semalam call birthday boy

“apasal susah sangat nak cari Along….”

“handphone Along rosak..butang hatch (# ) tak boleh tekan nak topup”

” jangan  ngada² nak request hadiah..ada ladang, lembu kerbau berekar-ekar kat facebook tu…jual je lah “:lol:

” mana de………… ha ha ha ”

” mama pakai postpaid, tapi mama tau boleh topup kat kedai tak payah nak tekan²  butang”

” mama…….jom tengok Harry Potter ”

Dah 18 tahun pun nak tengok movie ajak mama….ces! [dah boleh baca maksud tersurat]

*keluarga kami memerlukan ahli baru…. kredit gambar : najmi

 


################################# habis kisah butang hatch.

Saya memandu dan Angah di sebelah.

” Tahun depan Angah dah SPM…dah 17 tahun…”

“mama ni………… selalu boleh baca minda Angah, selalu boleh connect apa yang Angah tengah fikir ”

Antena  yang patah tu dah dibaiki , dah betul dah frekuensinya”

“Tapi mama selalu sangat…selalu apa yang Angah tengah fikir nak buat, mama dah suruh…. kerap sangat…tak macam orang lain”

” Mestilah tak macam orang lain…. Angah tu dulu menempel kat rahim mama, ‘zigot’ Angah , embrio Angah semuanya datang dari darah mama….plasenta dan tali pusat Angah menyedut makanan dan oksigen melalui mama…mestilah ada connection ”

©kujie – sebab entri ini tak de isi, tak de point penting……….sila tekan X

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. itukah yg dipanggil naluri ?.. 😆
    Jom terjah post menarik dari Izwan ..Anugerah Blog Baru 2010 Pilihan Jom Meriahkan !My Profile

  2. hmm skrg zaman bluetooth.. heheheh
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Atok dan penyepit CinaMy Profile

  3. betul tu kakyan. tajuklah bende last letak. huhu. pening nak pikir tajuk.
    Jom terjah post menarik dari RedBoys ..How To Break Password Behind The StarsMy Profile

  4. ada juga part tak bestnya…. tapi dah tak boleh nak undur lagi…. 😆 kena beringat2 je lah..jgn tergelincir

  5. suka tajuk artikel farah ni… :mrgreen:

  6. sama la kak jie, kalau mak saya memang biasanya macam dapat baca je apa dalam minda..hehe
    Jom terjah post menarik dari mrnamie ..Wajar ke kongsi status hubungan cinta di rangkaian sosialMy Profile

  7. Kuatnya connection antara Angah dan Kak Jie . I wish my mum and I macam tu juga 🙂
    Jom terjah post menarik dari Farah ..Bila Hati Tengah Merusuh – Kawan Datang Ketuk Kepala Otak Yang Tengah Senget My Profile

  8. ibu yg cool dan sempoi 😀

  9. tu laaa entry kali ni tak macam selalu, tapiii tetap best 😀
    Jom terjah post menarik dari cha ..Rahsia buku lama 1My Profile

  10. “Deria Ke-6 seorang ibu” Ok jugak kot 😆

  11. tajuk ni pun ok ape, 😛

  12. cadangan tajuk: aku ibu mantap
    Jom terjah post menarik dari matjoe ..Probably Her Happiest MomentMy Profile

  13. nape x letak kisah ibu dan anak ataupun ubat batuk cap ibu dan anak?
    yg nih pun ok jugak ibu meminta anaknya menjual ternakkannya d farm ville…

    hahaha gurau je kak jie…
    Jom terjah post menarik dari belalang ..First Contest Dari SBTMy Profile

  14. tajuk yang sangat sesuai…. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari chekgu naman ..Cincin Permata Untuk IsterikuMy Profile

  15. heheheh tak mau tekan X….nak menempek jugak kat sini…ekekeke
    Jom terjah post menarik dari Kancilbiru ..Dia boleh pakai untuk berenang- buat malu sajaMy Profile

  16. tahniah akhirnya dapat tajuk entri.. 😀
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Selamat Pengantin Baru Mak Chik!My Profile

  17. pernah jugak mcm kakjie fikir lama utk letak tajuk entry 😆

  18. ade input di situ… “6th sense ibu bapak terhadap anak-anaknye”. begitu juga 6th sense suami isteri. haha.. makan bertahun baru nak mencapai tahap master kan? sekarang ni masih dalam training mode. belajar… dan belajar…
    Jom terjah post menarik dari Kreuger ..Review 4 – Maxis10 HTC HD7 – “Teras Keras”My Profile

  19. lama tu kak jie , nak pikir.. 😀
    Jom terjah post menarik dari L@n@ ..Selepas Tren- Rapid Bas Wanita Pula MunculMy Profile

  20. Alangkah bestnya jika ibu saya seorang blogger 🙂 Dapat meluah rasa di halaman weblognya dan kami adik beradik boleh membaca, Apakah pengalaman hidup ibu…
    Jom terjah post menarik dari ProfHariz ..Berpoligami – Cinta Atau SexMy Profile