Cari awek yang masih single

Kepada sesiapa yang berkenaan, sila tinggalkan komen anda supaya mudah untuk dihubungi.

hahahaha… siapalah yang cari awek sampai ke blog saya….Topo ke Menteil?

Pencarian dia telah dilink oleh Engik Google ke posting saya di [ SINI ] <-mesti klik.

Macam pencarian bersiri gadis pentene Bond.

Adakah gadis kita semakin pupus kerana berhijrah ke LOmbok?Β  Atau ada suami yang ingin berskandal dengan awek ?

Perkataan yang dipadam kerana terlampau lucah peringkat lapan belas ribu SX. :mrgreen:

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. nak cari awek,,,nak cari awek

  2. cakep ape kalian 2 !!!!…………………

  3. salam’alaikum untuk bloggers2 dcni πŸ™‚

  4. ramones says:

    halo..

    nak knl boleh πŸ˜›

  5. Saya! Sayalah orang itew… yang mencari awek. Eh? Sat… ter switch to anney lak… 😳

    ODs last blog post..Aku Hangat Hati Dengan Jie…

  6. Mr.nidzam says:

    Hye leh knl x?

  7. ada makna tu.. :mrgreen:

    titans last blog post..Youthsays Real Voices Project

  8. huhu…
    sesat la tu…

    BaniHassims last blog post..Maafkan Saya…

  9. πŸ˜€ semua awek

    Ls last blog post..

  10. Kesiannya… desperate sgt kot. πŸ˜†

    intans last blog post..Adik & Tadika

  11. Oh ya,

    teringat dulu-dulu Sudirman Haji Arshad ada nyanyi lagu ini.

    Chow Kit Road.

    Saya pun pernah nyanyi lagu lain sambil bermain Badminton single. Sekarang nak cari awek boleh bermain double, lawan the Sidek Brothers.

    Hehehehe…

  12. kalau xleh publish..kak jie bisik2 jer kat saya….haha..takpon comment jer kat blog saya…muakakkaka

    |1f34|-|1r3s last blog post..Madness ! Royal rumble in Bintulu

  13. Sweet Thinker says:

    kakjie pki plugin ape ek. admin leh reply dlm kota. br nmpk comel!

    Sweet Thinkers last blog post..Berdansa Bersama Sweet Thinker

  14. .. bukan saya!

    samdaddycools last blog post..Semangat yang hilang

  15. Munkin I kena pergi beli yang baru, raket sama shuttle…ya.

    Baru boleh attract cewek single, main double lawan geng Sideks.

    Gelanggang mana, pasang net siap, kami mesti menang punyia…

    Zubli Zainordins last blog post..Shahrizat? Kluangman Kata Muhyiddin Pulak Tersepit..?

  16. hahaha… ada orang ingat kujie single kot…

    shaxxs last blog post..Mission Alexa

  17. kenapa nama aku naik gak.. hohohoho dah la nama aku lagi depan dari menteil.. hohoho
    btw kak jie guna apa utk detect keywords tu?

    topos last blog post..tag cinta dengan si dia yang mengarut

  18. hihihi, macam2 ek. πŸ˜‰

    Mak Sus last blog post..Keliru (?)

  19. salam Kujie
    apa khabar? lamanyaa tak masuk blog Jie..

    Tehs last blog post..Saya menulis di pagi Selasa, 24/06

  20. salam..wahhh cam google lak..ni leh jadi kugle..eheheheh kujie + google…

    arsailis last blog post..Arsalan

    • @arsaili, hah..tiba2 hari ni arsaili muncul
      cari awek single juga ke?
      ada ramai tu
      klik “Teman Tapi Mesra” πŸ˜†

  21. Sweet Thinker says:

    hahaha… nasib baik ET dah bersara. ST belum lg google benda tue taw :mrgreen:

    Sweet Thinkers last blog post..Berdansa Bersama Sweet Thinker

  22. memang takde orang lain lagi selain derang wahahaha. atau tambah lagi sorang ET! ekeke.

    banyak rupanya cara nak tarik trafik kan kak!? eheh

    megats last blog post..Seminar Foto – Seni, Teknologi Dan Bisnes

    • @megat, wahhh..kak jie sokong..mmg sah sah derang tu…entah cari dokter yg single :mrgreen:

      mula2 tulis langsung tak terfikir ttg trafik..

  23. Punyalah ramai yang single, namun yang double jugak pilihan mereka.

    Saya masih ingat lagi Razif dan Jalani Sidek. Sebelum itu seronok tengok Punch Gunalan dengan Ng Boom Bee.

    Ada punch dan ada boom!

    Zubli Zainordins last blog post..Lawak Pemimpin – Bila Mentalitinya Sposen

  24. wah akak punye link nih ada macam2 tag yerk…

    shays last blog post..YeH yEh dapat award…

  25. memang ramai orang kita cari awek walaupun dah kawin

  26. Kak Jan/ Mak Jan taknak ke? πŸ˜†

    julietchuns last blog post..Meroyan dah ni

  27. siannya la… rasanya ramai je awek yang single kat malaysia tu.. kat saudi ni pun ramai.. tu belum masuk awek bawa umur hahaha!!!

    hopefully yang mencari tu bukanlah species laki orang kan Kak Jie.. πŸ˜‰

  28. hehehe…gadis sumer dah tak suker orang tempatan…sumer nak pilih bangla laa…african laaa…mcm2 laa…heheheheh πŸ˜›

    chuckiesds last blog post..10 Things to be a good Father…

  29. hohohoho…sungguh bahaya smp kena censored? kat blog saya nak censored xleh..sbb semua dh gila cari benda lucah…

    |1f34|-|1r3s last blog post..First it was labeled a gay blog, what’s next?

  30. budak UPSI says:

    petang ni sy final exam..ni la bahan bacaan untuk final sy.heheheheh

    budak UPSIs last blog post..Do you dare?

  31. teratak akk ni da jd ejen pencr jodoh ekr?hehehehe

    nem0s last blog post….12 NOV08..

    • @nem0, ala…. biasalah timba cari perigi
      kumbang pikat bunga
      kalau single…mehlah bagi no tel
      kot2 ada yg berkenan nnt :mrgreen:

  32. saya saya..saya ada singlet! kekekke. silalah cari saya..wakkaka

    eh saya ada singlet dan masih single..hahaha

    apalah depa-depa neh…keyword meraban….
    ada sekali dulu saya tgk kat blog saya keyword dia cari ‘aku dirogol beramai-ramai’ apa ke gile nya itu semua? hahah

    erisas last blog post..Harga Minimum Petrol?

  33. aik?
    adakah namaku disebut??
    patotla bersin dari tadi.. hehe..

    er.. tak penah google carik awek kat tenet nie..
    hehe…

    tapi kalau ada yang single, boleh jer..
    opss..

  34. ranjang sakit apa tu? 😯

    Marzukis last blog post..Alangkah Indah Jika Aku Sekuat Stone Cold Steve Austin

  35. Macam-macam. Harga tiket pulau manukan pun ada jugak:shock:

    Ada yang cari adik Tom Cruse dak??
    Tom yang satu lagi tuu lah, kot2 Kak Jie letak resipi tang ni) :mrgreen:

    • @iza, itu tak kisahlah..sbb ada maklumat masa kak jie g Sabah dulu

      ini yg cari awek ni… erhhh..tak nak tolong dia ke..contact le..letak no tel kat sini :mrgreen:

      hehehe..kak jie nk adik tom cruise tu

      • Anonymous says:

        @Kujie, πŸ˜› hheeeeee……aiii kujie sya owang bwu….leh knlan x….klu leh …sudi x mnx no….heheheh…..

    • Anonymous says:

      @iza, nga cri pakwe ke….i ngah single….2pun klu sudi..

  36. hahahah agaknyer desperate kot sampai lam tenet pun duk cr anak dara…..

  37. good morning blogger says:

    slam kak jie…kak jie ada sorok awek dia kot???

    good morning bloggers last blog post..renungan………..???

  38. HAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAA

    entry2 mama kan semua comel2,tp semua makan dalam tau!! πŸ˜† hahaha
    err ntah2 pakcik mz ape yang carik awek2 single?? HAHHHAHAHHA..

    haihh.xde benda lain ke nak carik dlm internet.
    sesat masuk blog mama pulak.
    mama kan ade byk anak2 dara hahhaha..

    p/s:ma,kalau org tu ensem ngan kayo,ejas kat yonna ek.kot la dia tinggalkan komen ngan gambar die ka hahahh
    HAHHAHHAHAH!!!

    yonnas last blog post..belia benci tag tapi suka awards..

    • @yonna, wahhh….cepat betul dia dtg .
      kalau mama check ip mgkn boleh tau pakcik mz ke :mrgreen:
      tapi nanti kena saman kanun keseksaan pula

      cari awek dlm internet agaknya dlm dunia realiti semakin sukar utk mengorat
      ehh..korang jual mahal sgt ke?

      kena Q yonna….rasa mama ramai yg berminat ni.
      knp tak tinggalkan no tel kat sini..

      huhuhu..go ahead make my day! :mrgreen:

    • Anonymous says:

      @yonna, CANTIK JUGAK

    • Anonymous says:

      @yonna, 😑 haiiiii yona@….sy owang bwu leh knln x ….klu sudi berkwn ngan saya…mnx no…heheheheeheh….

  39. agak nyer………dia tengah menjejak awek yg bernama jie……..tu yg terus link ke kak jie tuh! πŸ˜›

    cakap kosongs last blog post..Entry Subuh Rabu…………………………