Cari awek yang masih single

Kepada sesiapa yang berkenaan, sila tinggalkan komen anda supaya mudah untuk dihubungi.

hahahaha… siapalah yang cari awek sampai ke blog saya….Topo ke Menteil?

Pencarian dia telah dilink oleh Engik Google ke posting saya di [ SINI ] <-mesti klik.

Macam pencarian bersiri gadis pentene Bond.

Adakah gadis kita semakin pupus kerana berhijrah ke LOmbok?Β  Atau ada suami yang ingin berskandal dengan awek ?

Perkataan yang dipadam kerana terlampau lucah peringkat lapan belas ribu SX. :mrgreen:

77 Replies to “Cari awek yang masih single”

  1. Saya! Sayalah orang itew… yang mencari awek. Eh? Sat… ter switch to anney lak… 😳

    ODs last blog post..Aku Hangat Hati Dengan Jie…

  2. Oh ya,

    teringat dulu-dulu Sudirman Haji Arshad ada nyanyi lagu ini.

    Chow Kit Road.

    Saya pun pernah nyanyi lagu lain sambil bermain Badminton single. Sekarang nak cari awek boleh bermain double, lawan the Sidek Brothers.

    Hehehehe…

  3. kalau xleh publish..kak jie bisik2 jer kat saya….haha..takpon comment jer kat blog saya…muakakkaka

    |1f34|-|1r3s last blog post..Madness ! Royal rumble in Bintulu

  4. kakjie pki plugin ape ek. admin leh reply dlm kota. br nmpk comel!

    Sweet Thinkers last blog post..Berdansa Bersama Sweet Thinker

  5. hahaha… nasib baik ET dah bersara. ST belum lg google benda tue taw :mrgreen:

    Sweet Thinkers last blog post..Berdansa Bersama Sweet Thinker

  6. memang takde orang lain lagi selain derang wahahaha. atau tambah lagi sorang ET! ekeke.

    banyak rupanya cara nak tarik trafik kan kak!? eheh

    megats last blog post..Seminar Foto – Seni, Teknologi Dan Bisnes

    1. @megat, wahhh..kak jie sokong..mmg sah sah derang tu…entah cari dokter yg single :mrgreen:

      mula2 tulis langsung tak terfikir ttg trafik..

  7. siannya la… rasanya ramai je awek yang single kat malaysia tu.. kat saudi ni pun ramai.. tu belum masuk awek bawa umur hahaha!!!

    hopefully yang mencari tu bukanlah species laki orang kan Kak Jie.. πŸ˜‰

  8. hohohoho…sungguh bahaya smp kena censored? kat blog saya nak censored xleh..sbb semua dh gila cari benda lucah…

    |1f34|-|1r3s last blog post..First it was labeled a gay blog, what’s next?

  9. petang ni sy final exam..ni la bahan bacaan untuk final sy.heheheheh

    budak UPSIs last blog post..Do you dare?

  10. saya saya..saya ada singlet! kekekke. silalah cari saya..wakkaka

    eh saya ada singlet dan masih single..hahaha

    apalah depa-depa neh…keyword meraban….
    ada sekali dulu saya tgk kat blog saya keyword dia cari ‘aku dirogol beramai-ramai’ apa ke gile nya itu semua? hahah

    erisas last blog post..Harga Minimum Petrol?

  11. aik?
    adakah namaku disebut??
    patotla bersin dari tadi.. hehe..

    er.. tak penah google carik awek kat tenet nie..
    hehe…

    tapi kalau ada yang single, boleh jer..
    opss..

  12. ranjang sakit apa tu? 😯

    Marzukis last blog post..Alangkah Indah Jika Aku Sekuat Stone Cold Steve Austin

  13. Macam-macam. Harga tiket pulau manukan pun ada jugak:shock:

    Ada yang cari adik Tom Cruse dak??
    Tom yang satu lagi tuu lah, kot2 Kak Jie letak resipi tang ni) :mrgreen:

    1. @iza, itu tak kisahlah..sbb ada maklumat masa kak jie g Sabah dulu

      ini yg cari awek ni… erhhh..tak nak tolong dia ke..contact le..letak no tel kat sini :mrgreen:

      hehehe..kak jie nk adik tom cruise tu

      1. @Kujie, πŸ˜› hheeeeee……aiii kujie sya owang bwu….leh knlan x….klu leh …sudi x mnx no….heheheh…..

  14. slam kak jie…kak jie ada sorok awek dia kot???

    good morning bloggers last blog post..renungan………..???

  15. HAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAA

    entry2 mama kan semua comel2,tp semua makan dalam tau!! πŸ˜† hahaha
    err ntah2 pakcik mz ape yang carik awek2 single?? HAHHHAHAHHA..

    haihh.xde benda lain ke nak carik dlm internet.
    sesat masuk blog mama pulak.
    mama kan ade byk anak2 dara hahhaha..

    p/s:ma,kalau org tu ensem ngan kayo,ejas kat yonna ek.kot la dia tinggalkan komen ngan gambar die ka hahahh
    HAHHAHHAHAH!!!

    yonnas last blog post..belia benci tag tapi suka awards..

    1. @yonna, wahhh….cepat betul dia dtg .
      kalau mama check ip mgkn boleh tau pakcik mz ke :mrgreen:
      tapi nanti kena saman kanun keseksaan pula

      cari awek dlm internet agaknya dlm dunia realiti semakin sukar utk mengorat
      ehh..korang jual mahal sgt ke?

      kena Q yonna….rasa mama ramai yg berminat ni.
      knp tak tinggalkan no tel kat sini..

      huhuhu..go ahead make my day! :mrgreen:

    2. @yonna, 😑 haiiiii yona@….sy owang bwu leh knln x ….klu sudi berkwn ngan saya…mnx no…heheheheeheh….

  16. agak nyer………dia tengah menjejak awek yg bernama jie……..tu yg terus link ke kak jie tuh! πŸ˜›

    cakap kosongs last blog post..Entry Subuh Rabu…………………………

Comments are closed.