Sweet Sunday

“mama, tadi ada cashier tu tanya betul ke nama Intan.  Intan cakap iye.

Intan tanya dia macam mana tau.. dia kata dia baca blog mama”

Lepas makan kami pun naik semula ke tingkat dua.  Lalu depan Daiso.  Sebelum tu Intan pergi sorang-sorang

image

Hai Nabilah… terimakasih kerana baca blog kujie2.com

Habislah Intan… ada saja orang kenal.  Dulu pergi Times Square pun ada yang kenal kata Along. – baca entri kisah tersebut di sini – Ya! Mereka Anak Saya

Edit :  Dia ada blog, silalah melawat Ye, Saya Aimi

sent from my GT-i9300

Published by

Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan. Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

56 thoughts on “Sweet Sunday”

  1. Lepas ni susah dah nak bergentayangan di tempat awam keluarga kujie 🙂

    haha…

    kat kg, ada anak gadis jiran bawa sepupu dia sembang dgn kakak. diorang sembang pasal kapel2 biasa la remaja, then sepupu dia quote satu blog.

    kakak saya tanya, blog apa tu,

    dia ckp entah la lupa nama penulis dia tapi selalu gak masuk baca… blog dia nama pelik… kubakoya…

    terus kakak sy gelak, ‘ itu adik saya le katanya.

    ‘ye ke, dia tulis novel kan’

    ‘ha’a’

    histeria sekejap diorang sbb kebetulan sgt.

    so, power blog blog ni sebenarnya remaja suka quote membelakangi kitab kitab lama dah
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..GE13: Kau ada satu undi dan tak tahu nak undi siapa? Meh aku cerita.My Profile

  2. Nama saya sebenarnya Nur Aimi Nabilah. Tp dekat ID tu tulis Nabilah. Biasa org pgl Aimi je. Saya selalu je jenguk blog akak. Masa nampak Intan td rasa mcm cuak2 jugak nak tanya. Hehe. rupanya mmg betul intan. Untung ler mak femes :p
    Jom terjah post menarik dari Aimi / Nabilah ..First gajiMy Profile

  3. Hai kak jie. Betul ckp kak jie, mst sy bukak blog akak punya. Hehe. Mula2 masa nak tegur rasa mcm tak confirm. Tapi saya tanya gak. Hehe. Rupanya betul .

    1. hahahaha…………..terus rebut peluang

      kak jie tunggu je org lain komen mcm gini..

      balik keje , dia mesti buka blog kak jie
      Jom terjah post menarik dari Kujie ..Sweet SundayMy Profile

Comments are closed.