Sweet Sunday

“mama, tadi ada cashier tu tanya betul ke nama Intan.  Intan cakap iye.

Intan tanya dia macam mana tau.. dia kata dia baca blog mama”

Lepas makan kami pun naik semula ke tingkat dua.  Lalu depan Daiso.  Sebelum tu Intan pergi sorang-sorang

image

Hai Nabilah… terimakasih kerana baca blog kujie2.com

Habislah Intan… ada saja orang kenal.  Dulu pergi Times Square pun ada yang kenal kata Along. – baca entri kisah tersebut di sini – Ya! Mereka Anak Saya

Edit :  Dia ada blog, silalah melawat Ye, Saya Aimi

sent from my GT-i9300

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Bersama suami, sangat romantis dengan berpegangan tangan seperti itu … 🙂
    Jom terjah post menarik dari Jefry ..Jasa Sedot & Pelancaran WC Mampet Telp. 021-9311-8787My Profile

  2. Kalau Den Jumpo den mintak Autograp ngan Foto leh masuk album

  3. dah macam selebriti ja hahaha
    Jom terjah post menarik dari Bee Inspired ..Wanita Ini Melihat Segala Hal Secara TerbalikMy Profile

  4. sempat snap gambar cashier tuh.
    Jom terjah post menarik dari eiela ..Contest Glass Cat & Gift Cahayacinta.ComMy Profile

  5. Is Levis says:

    kirim salam kat intan hahaha!

  6. untunglah cik akak cashier dikenali disini. masih ‘cik’ 😆
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Dah Nak Habis Belajar Ke?My Profile

  7. glamour ko….
    Jom terjah post menarik dari sukma ..10 Briged PARAMy Profile

  8. bila la saya nak terserempak dgn kak jie ni.. leh dapat promosi blog dari kak jie.. hehee
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Penarikan Novel HijrahMy Profile

  9. assalamualaikum kujie….wah dah popular mcm mak die la tahniah semua kenal…;)
    Jom terjah post menarik dari maszull ..Wordless Wednesday # 209…Berzikirlah Semasa MemasakMy Profile

  10. Assalamualaikum,
    Wahhhh! Intan dah glamer seMalaya ni
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Awak Tak Akan Kahwin Sampai Bila-Bila Kalau Tak Kahwin Dengan SayaMy Profile

  11. terbaik la akak… lepas nie blog akak pasti terkenal..
    Jom terjah post menarik dari Wan Fauzi™ ..Kronologi Kemelut SabahMy Profile

  12. wah percikan keglamoran ibunya…hhihihi
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Panduan menjahit baju kurungMy Profile

  13. wah… pemes2… nak sain…
    Jom terjah post menarik dari staibaqhang ..Definisi Bumiputera dan MelayuMy Profile

  14. Assalam..
    Satu keluarga dah famous…hehe..
    Jom terjah post menarik dari iza ..Circle Bolero Untuk Kanak-kanak.My Profile

  15. perghh best tu dikenali ramai
    Jom terjah post menarik dari Juan ..Skim Cepat Kaya – Antara Pengalaman dan PengajaranMy Profile

  16. Oneblogsocial says:

    Dah popular di negeri sendiri
    Jom terjah post menarik dari Oneblogsocial ..PermulaanMy Profile

  17. Ni rupanya blogger famous yg tak jawab komen … heeee
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..iPad Mini Rezeki yang tidak disangka-sangkaMy Profile

  18. Bapa mertua pernah alami situasi sama..tetiba ada yang tegur alisya masa shopping di KL festival city..bila ditanya, katanya pembaca blog…
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Cancel Pembelian Vega Residensi, CyberjayaMy Profile

  19. dah macam selebriti dah lepas ni.. hihi.. silap2 kalah selebriti ni.. tak gitu kak jie?
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Contest Kaca Mata PapaMifz.comMy Profile

  20. Lepas ni susah dah nak bergentayangan di tempat awam keluarga kujie 🙂

    haha…

    kat kg, ada anak gadis jiran bawa sepupu dia sembang dgn kakak. diorang sembang pasal kapel2 biasa la remaja, then sepupu dia quote satu blog.

    kakak saya tanya, blog apa tu,

    dia ckp entah la lupa nama penulis dia tapi selalu gak masuk baca… blog dia nama pelik… kubakoya…

    terus kakak sy gelak, ‘ itu adik saya le katanya.

    ‘ye ke, dia tulis novel kan’

    ‘ha’a’

    histeria sekejap diorang sbb kebetulan sgt.

    so, power blog blog ni sebenarnya remaja suka quote membelakangi kitab kitab lama dah
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..GE13: Kau ada satu undi dan tak tahu nak undi siapa? Meh aku cerita.My Profile

  21. anak pun glamer macam mama dia 🙂
    Jom terjah post menarik dari Wanita Mutalib ..Itu saja.My Profile

  22. Salam kenal untuk semuanya
    Jom terjah post menarik dari Obat Maag ..Obat Gusi BengkakMy Profile

  23. makin ramai yang mengenali Intan yer…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Cold TurkeyMy Profile

  24. untung intan dapat mak macam kak jie…
    pesan pada intan “hug your mother ketat ketat”.
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Terkena SihirMy Profile

  25. kenapa dia tak baca blog saya? tak aci..tak aci..

    hehe
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..WW-Nak Jadi Cikgu Kah?My Profile

  26. Mama sama anak populeran anaknya..hehe
    Jom terjah post menarik dari Nakusan Bali ..Wisata Taman Kupu-kupu (Bali Butterfly Park)My Profile

  27. steady ler…..intan lebih popular dari mamanya huhu….
    Jom terjah post menarik dari Norizwan ..Contest kaca mata PapaMifz.comMy Profile

  28. Wah anak-anak tidak boleh buat perangai nanti ada yang report kepada mama. 🙂

  29. Family logger retisss…. 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie ..Cara paling mudah redakan hidung tersumbat untuk bayi, kanak-kanak dan orang dewasaMy Profile

  30. femesla Intan
    Jom terjah post menarik dari azura ..Ruang dan PeluangMy Profile

  31. dah macam artis dah kak kujie ni.. sampai anak2 pun org dah kenal.. heheh..
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Perlawanan Akhir All England Championships 2013My Profile

  32. setakat ni, takde lagi yang tegur gua minta belanja cendol. selamat duit gua. haha..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Move on.My Profile

  33. Nama saya sebenarnya Nur Aimi Nabilah. Tp dekat ID tu tulis Nabilah. Biasa org pgl Aimi je. Saya selalu je jenguk blog akak. Masa nampak Intan td rasa mcm cuak2 jugak nak tanya. Hehe. rupanya mmg betul intan. Untung ler mak femes :p
    Jom terjah post menarik dari Aimi / Nabilah ..First gajiMy Profile

  34. satu keluarga pemes hehe
    Jom terjah post menarik dari Imran ..Bau Badan Bukan Perkara RemehMy Profile

  35. Hai kak jie. Betul ckp kak jie, mst sy bukak blog akak punya. Hehe. Mula2 masa nak tegur rasa mcm tak confirm. Tapi saya tanya gak. Hehe. Rupanya betul .

  36. hi nabilah…meh singgah blog saya pula…haha *promosi diri*
    Jom terjah post menarik dari ejam ..Mari Main Game Bola Kampung: RoboKicks Untuk Peranti Android.My Profile

  37. hai Nabilah… kerja rajin rajin… =)
    Jom terjah post menarik dari KiD ..Rolling Bowling bersama BloggersMy Profile

  38. Soooo Sweeet…
    Anak2 berkali-kali popular di alam nyata kerana wajah mereka sering terpampang di dada blog ini. Tapi ibunya pun xkurang juge…
    Blogger pun selebriti juga… Tanpa pembaca siapalah kami.
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Nikmati Pesona Alam – Keindahan untuk KetenanganMy Profile

  39. penangan blog ni..sampai satu keluarga kena tempias..
    Jom terjah post menarik dari afif ..Lagu Baru Yuna Ft Owl City-Shine Your Way(Mp3 & Lirik)My Profile

  40. sekarang ni intan lebih dikenali hehe
    Jom terjah post menarik dari sweetkurma ..keikhlasan rakan bloggerMy Profile

  41. Anonymous says:

    salam singgah =)

  42. hebat! Kalah selebriti..err.. Kak Jie selebriti apo. Kategori bloggers..eheheh
    Jom terjah post menarik dari akuzle ayu ..KRU Masterclass Mac 2013My Profile

  43. wah makcik pamess…. anak 44 kali pames. hehehe
    Jom terjah post menarik dari Azman Ishak ..BigPicture: Plan “UP-JADI”, selalunya memang menjadi.My Profile

  44. Mohon share 😆
    Jom terjah post menarik dari Affan Ruslan ..2 Video Terbaru dari Minda Pemuda ProductionMy Profile