Kereta Idaman

toyota vios

Lokasi : Giant Rawang

Gambar WW lain yang berkaitan – Toyota Tipu Pengguna

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Peminat Man U kah?
    Jom terjah post menarik dari cikgu naman ..20 Ipad Mini Untuk Dimenangi dalam Snap, Post & WinMy Profile

  2. hohooho…nak nampak lain ler tu…keh3
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Oh! Syoknya Blogging Walaupun Bercuti…My Profile

  3. saya ada seorang member yang layan kereta Toyota…tapi kereta lama2 la…macam toyot se, toyota le and toyota seg
    Jom terjah post menarik dari master slave ..Raya Raya RayaMy Profile

  4. SA minat Honda…tp x mampu nak beli lagi..hanya mampu guna Proton keluaran Malaysia…
    Jom terjah post menarik dari suriaamanda ..Orang Cantik Kawan Orang Cantik Aje?My Profile

  5. Memang brutallah owner kereta ni
    Jom terjah post menarik dari hafiz ..Minuman yang jarang dijumpaiMy Profile

  6. siapa punya kerja la ni..hehe…
    Jom terjah post menarik dari Puan Bardboo ..Memori Beraya di ToulouseMy Profile

  7. Mula2 tengok saya pelik jugak tapi tiba2 tergelak…kretif tapi tak tau la bertempat ke tak.
    Jom terjah post menarik dari JunAina ..Salam Aidilfitri Kad Raya Pengganti DiriMy Profile

  8. saya ada satu kereta Toyota tu pun tahun 2008
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Blogger Adalah Pemikir HebatMy Profile

  9. teringin nak beli estima sebab anak dah 3.. penuh ra kalau pkai myv
    Jom terjah post menarik dari ila ..pengalaman bersalin ceaser di HUKMSC : pendaftaran dan proses untuk dibedahMy Profile

  10. Heh mcm2 r org zaman skung…dh mcm bentuk kerbau dah logonye
    Jom terjah post menarik dari abangiz ..Awesome! “Hidden game” on YouTubeMy Profile

  11. Ni betul2 jiwa ganas ni..hehe
    Jom terjah post menarik dari hafizrahim ..Membeli Sambil Menang Hadiah Di Pinwheels.MyMy Profile

  12. Harap pemiliknya adalah orang-orang yang beriman. 🙂
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Wordless Wednesday – ShinzukaMy Profile

  13. dah takde kerja lah tuh sampai pergi tambah tanduk kat logo tuh…hehe
    Jom terjah post menarik dari papa mifz ..Berjubah Dan BermainMy Profile

  14. Kak Jie…ni toyota ke toyol?
    hihihi

  15. logo nampak pelik ler, macam-macam dorang nak buat penambahan pada logo…..
    Jom terjah post menarik dari sukma ..Hantaran MahalMy Profile

  16. kereta limited edition ni. cuma satu je di seluruh dunia. limit tang lambang tu
    Jom terjah post menarik dari Ladfe Amir ..GIVEAWAY FAIR & LOVELY bersama ASYIK MAIBUROGU.My Profile

  17. hoho..kreatif la plak..
    Jom terjah post menarik dari titan ..Kita mesti goda orang perempuan.My Profile

  18. Kalau toyota, go for hybrid 😉
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Islam dan hukum evolusiMy Profile

  19. toyota terbaik woo… 😉
    Jom terjah post menarik dari Ummi Hanie @ Nis Azmier ..Virus raya masih menebal kah?My Profile

  20. tak tahu pulak yang ada tanduk nih,
    kerepek pisang tanduk tahu le makan haha
    Jom terjah post menarik dari onlajer ..Wordless Wednesday : Seminggu Raya Internet Macam IniMy Profile

  21. Hehehe…..kereta kak jie ke tu?
    Jom terjah post menarik dari eyriqazz ..Imaginasi Seorang AnakMy Profile

  22. Logo untuk kereta “TOYOTAN” …hehe
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Jemputan Rumah Terbuka Hari Raya Bersama Relaks MindaMy Profile

  23. hahaha..kreatif sungguh.
    Jom terjah post menarik dari Man ..35 Design Menarik ResumeMy Profile

  24. Hehehe….kereta setan 🙂
    Jom terjah post menarik dari azman ..Kisah Raya – Buat LemangMy Profile