Masuk Air

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

p/s – saya tak update pasal Empire Shopping Gallery di blog ini, tetapi di blog lain.

edit : masalah telah diselesaikan – entri di sini – Akhirnya Proton Dah TUkar

21 Replies to “Masuk Air”

  1. Owhh okay, proses nak mohon alat ganti baru (terutama melibatkan claim warranty) ni memang lambat sket, kekadang lerh capai 2-3 minggu (bergantung kepada jenis alat ganti). Sebab masih under warranty, nak tak nak kena aa tunggu… 🙂

    Kalau dah abes warranty, nak betulkan masalah ni tak susah sangat, boleh DIYkan lampu tu. Semoga akan selesai cepat.
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Sukar untuk tidur? Bagaimana mengatasinya…My Profile

  2. kes dia mcm ni

    mula2 jadi sikit je – so kak jie bawa gi proton service
    dia nak ambek gambar, tak dapat, sebab tak jelas
    dia cakap… kalau tak de bukti bergambar, susah nak request alat ganti.

    ok.. kak jie balik.

    seminggu kemudian, buka lampu dalam samar2 pagi, dapat snap gambar.

    kak jie print kat kedai ( cuci gambar ) kak jie bawa gi kat pusat service tu… baru dia ambil report kak jie yang bergambar tu

    dia cakap..dia akan request alat ganti…dah seminggu lebih belum sampai lagi

    tengah tungguuu…. itulah kisahnya
    Jom terjah post menarik dari Kujie ..Waterlily Adalah Teratai, Lotus Adalah SerojaMy Profile

Comments are closed.