Bila Kak Jie Dah Penat Membebel


Petikan dari entri – Bila Kak Jie Dah Membebel


Kotak komen dibahagian bawah post


Contoh komen yang masuk kotak komen


Jumlah dalam seminggu!

Sila baca :

Patut baca : Wanmus – Kenapa Saya Benci Spammer

p/s – bukan saja blog ada pengkomen spam – handphone pun dispam iklan dari CelcomOffer!

NOTA : Dalam entri macam ini pun, masih ada juga yang tulis komen masuk SPAM! Dah tak de daya  macam mana lagi nak tulis bagi faham.  Tak cukup bombastik pun ayat digunakan.  :sad:

©kujie – orang bijak tak akan buat benda sia²!  Pilih nak jadi bijak atau sebaliknya…. your choice!

89 Replies to “Bila Kak Jie Dah Penat Membebel”

  1. uish, auto delete tu.. memang rugi sangat la. kalau sy still rajin lagi cek satu2.. baru lagi kan :mrgreen:

    pasal spam henset, sy punya macam kak jie tapi tambah satu lagi no hotlink. ape cer? Hadoih… tahan je la.
    Jom terjah post menarik dari MuJE ..Facebook Restricted or UnavailableMy Profile

  2. cikmin sendiri buat macam tu kat kotak komen blogspot kwn2..itu pun bukan semua..kalau rajin tinggal lah link entri baru..kat blog wp cikmin sampai 3 link mereka letak termasuk yg coment luv..4 dah tu..semua masuk spam..tp appovekan lah jugak..huks..
    Jom terjah post menarik dari cikmin ..Cikmin dan Kelas Buat MacaronsMy Profile

  3. Mula-mula baca ingatkan kak jie kena sounds..rupa-rupanya kak jie yang bagi nasihat…Ni siap dengan screenshot kalau orang tak paham lagi tak tahu la

  4. bile slalu dgn blogspot, nampak mcm wordpress agak canggih bg sy yg baru berblog…hehehe nie baru tersedar bile kes mcm nie terjadi, kadang2 jumpe blog wordpress tibe2 teringat belog kak jie…hehehe, lepas nie nak kena hati2 komen kat wordpress…byk jgk tuu spam sampai 47…
    Jom terjah post menarik dari AdamXis ..►Filem – Lie To MeMy Profile

  5. Actually tak tahu apa masalah yang sedang diuraikan, tapi so far komen saya takde problem. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..KhurafatMy Profile

  6. pengkomen dan pengkomen juga yg rugi…

    gunakanlah ruang yg tuan tanah berikan dgn sebaik mungkin…bukan semua yang sudi beri kita peluang untuk membina jaringan secara percuma dan berkualiti… :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wuduk dan bakteria…My Profile

  7. pernah baca satu entri – dia tulis bab inilah

    sampai entri dia sedih pun, dia boleh komen terbaik
    sapa tak kecik hati…. 🙄

  8. Itu yg awal, kak jie printskrin……….yg lain2 tu banyak
    ada 47 tu, akismet akan delete automatik bila seminggu
    sapa yg rugi….

  9. sebab tu entri gambar saja…….membebel kat ruangan komen..haha :mrgreen:

    mak2 mesti nak berleter , kalau tak berleter mcm sunyi je dunia ni

  10. sebenarnya kak jie pun tatau, kenapa nak membebel benda ni..bukan kak jie rugi pun

    erk..adalah juga rugi komen dia masuk spam
    kalau ada masa, check satu2 dan approvekan
    kalau tak ada masa biar dalam tu…dah setting seminggu dia auto delete

    bab celcom – sehari ada 5-6, kak jie ada 2 telepon celcom..dah berapa?

  11. tak nak ckp tamaklah….. nanti orang cakap kak jie sombong, berlagak 😆

    tapi kalau selalu buat pun, ramai org muak
    dah nampak….letak link 3 baris
    komen 3 perkataan 😆

  12. maksudnya dia tak tahu keadaan sekeliling, main redah je
    kena dgn kak jie…

    haha…tak pasal2 kena berleter bernanah telinga 😆

  13. hehehe…kadang2 kak jie tak dpt nk klik link commentuluv tu utk lawatan balas tetapi mungkin ada pengunjung lain yang berminat – kebaikan kembali kepada pengkomen

  14. kalau sikit tak pa…mgkn kita anggap kes terpencil
    tapi kalau dah banyak macam tu, kita anggap mereka tersalah belajar

    ilmu sesat tu 😆

  15. nak buat apa pun, kita kena berilmu..sampainak nak menulis komen pun kena ada cara dan tertipnya baru kita dapat faedah yang maksimum

Comments are closed.