Keputusan UPSR esok

Keputusan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2009 akan diumumkan di seluruh negara mulai esok, 19 November. Calon-calon boleh mendapatkan keputusan di sekolah masing-masing mulai pukul 10 pagi.

Seramai 517,908 pelajar di seluruh negara telah mendaftar dan menduduki peperiksaan tersebut. Dua daripadanya adalah anak saudara saya , Ku Azzatul Amira dan Irfan Mursyid.

– sumber berita utusan online 15/11/2009

76014403


Along pula sedang menduduki SPM 2009 . Jadual SPM 2009 [link].

edit : anak menakan saya Ku Azzatul Amira dapat 5A – dia satu-satunya murid yang mendapat 5A tahun ini di SK Simpor, Tikam Baru, Kedah.   Tahniah  Kakak Mira.

Irfan Mursyid pula dapat 2A,2B dan 1C .

p/s – Mira kakak kepada Aiman – mak long tak kesahhh

p/s – saya tanya Mira nak hadiah apa…. dia cuma nak novel² saya..bagi semua pun dah tak kisah. Saya dah berhenti baca novel.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Anonymous says:

    tahniah kat semua orang yang dapat 5a upsr 2009.tahniaah juga kepada sksrp1 kerana murid2 tahun ini memecahkan rekod seramai 26.kepada najah jangan sedih yer.

  2. Tahniah Mira…. berbunga bunga hati Mak Long Mira ni tau bila anak menakan dia dapat 5A :mrgreen:
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Beralih Musim Ke Musim… =-.

  3. tahun ni anak menakan tade amik upsr, pmr & spm je ade…
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..cara untuk meningkatkan metabolisma anda =-.

  4. Bagaimana ya kita nakmendidik anak kita supaya menerima kegagalan sebagai sebahagian daripada hidup??? …. kerana kita sebagai ibubapa sering mengambarkan bahawa kegagalan itu BURUK……
    .-= denaihati´s last blog ..Sediakan Payung sebelum Hujan =-.

  5. Semoga berjaya.
    Kak Jie tak berdebar ke sepanjang Along menduduki SPM tu?

    • @epel, jangan cakap…dah semua pesan dah semua tips, petua diperturunkan

      dah usaha, doa….cuma skrg ni terserah pada diri dia..

      hujung thn ni tunggu result PMR Angah pula 😆

  6. Salam Kak Jie,
    Gud Luck utk anak akak yg amik SPM tu.
    Adik2 saya semua pun saya dah sampaikan pesan.
    Harap2 dapat wat yg terbaik.
    UPSR kuar esok pun risau gak saya.
    Camner la adik sorg tu..huhu.. :roll:

  7. Roslan Nazri says:

    anak sedare ade la sorang..spm ade sorang anak sedare..anak akak n abg..hmm gud luck pada semua candidates..dgr dari cikgu..merangkap my bro..gred BI tinggi tahun ni..huhu

  8. ♥chentatiku♥ says:

    waahh…
    sungguh diri ni masih di bawah tempurung..
    lama x tgk tv sampai tak tahu
    *ish..alasan..padahal boleh je on9*

    semoga yana, anak murid mengaji saye
    dapat keputusan cemerlang, ameen..

    go,go yana!
    .-= ♥chentatiku♥´s last blog ..::today is not a great day:: =-.

  9. Inilah yang ditunggu2 oleh seorang yang bergelar ibu untuk anak2nya yang menghadapi susah payah dalam pembelajaran
    .-= mrozaidi´s last blog ..Kukubesi VS Chottouch GATHERING =-.

  10. Semoga along dpt jawab dengan baiknya..

  11. ya! tentu banyak pelajar dan ibu bapa resah kan! All the best 😀
    .-= tekkaus´s last blog ..Before The Cats & Dogs… =-.

Trackbacks

  1. […] : Semakan Permohonan MRSM Tingkatan 1 Tahun 2010Anak saudara saya Mira dapat ke Tingkatan 1 di MRSM Kepala Batas.*************************************Klik website  […]

  2. […] tak popular , saya sangat hepi hep hep horey! Anak saudara saya menjadi murid tunggal yang mendapat UPSR  5A di sekolahnya tahun […]