Menang Tiket Perlawanan Liverpool Di Stadium Bukit Jalil

Entry kembang semangkuk!Β  Eh…bermangkuk mangkuk pun tak pe.

ok….cover sikit makcik!

Syukur Alhamdulillah … rezeki memang murah melimpah ruah seperti coklat yang tumpah di ladang gandum.

Selepas Intan bergaya dengan hamper setinggi 4 kaki dan semalam dengan coffee mixer dari GLC Open Day, hari ini peluang mama dia pula melompat lebih tinggi.

Kampung Kuala Sedili Kecil

Akhirnya – entri Kontest Menang Sepasang Tiket Liverpool dipilih untuk memenangi SEPASANG PASS untuk tengok team Liverpool training pada 14 July 2011 danΒ  SEPASANG TIKET menyaksikan perlawanan LIVERPOOL di Malaysia pada 16 July 2011.

Terimakasih untuk pemilik blog Better In Time, DJ Widy dari Funker.FM ( selongkar entri cari info tuan blog ) yang menganjurkan contest ini.

Tunggu 14 dan 16 Julai untuk ikuti siaran langsung Liverpool di Malaysia melalui kujie2.com!

Liverpool lawan Argentina!

Kat stadium nanti kalau korang nampak seorang makcik dengan anak bujang dia bersorak dengan geng Liverpool, panggil Kak Jie ye!

kujie2.com dah PR 4!
Terimakasih utk semua yang menyumbang kenaikan ini.

30 Replies to “Menang Tiket Perlawanan Liverpool Di Stadium Bukit Jalil”

  1. hehehe… sebab isteri saya ikut serta minat suami, tuh yang dedua tak menonton bola tuh… 😳 kecuali ada perlawanan final2 yang menarik jer πŸ˜€

  2. sebelum dapat tiket ni, Along dah nak beli tiket sendiri.

    kalau ikuti blog mama mesti tau mama kerap pi stadium..hehe πŸ˜†

Comments are closed.