Menang Tiket Perlawanan Liverpool Di Stadium Bukit Jalil

Entry kembang semangkuk!Β  Eh…bermangkuk mangkuk pun tak pe.

ok….cover sikit makcik!

Syukur Alhamdulillah … rezeki memang murah melimpah ruah seperti coklat yang tumpah di ladang gandum.

Selepas Intan bergaya dengan hamper setinggi 4 kaki dan semalam dengan coffee mixer dari GLC Open Day, hari ini peluang mama dia pula melompat lebih tinggi.

Kampung Kuala Sedili Kecil

Akhirnya – entri Kontest Menang Sepasang Tiket Liverpool dipilih untuk memenangi SEPASANG PASS untuk tengok team Liverpool training pada 14 July 2011 danΒ  SEPASANG TIKET menyaksikan perlawanan LIVERPOOL di Malaysia pada 16 July 2011.

Terimakasih untuk pemilik blog Better In Time, DJ Widy dari Funker.FM ( selongkar entri cari info tuan blog ) yang menganjurkan contest ini.

Tunggu 14 dan 16 Julai untuk ikuti siaran langsung Liverpool di Malaysia melalui kujie2.com!

Liverpool lawan Argentina!

Kat stadium nanti kalau korang nampak seorang makcik dengan anak bujang dia bersorak dengan geng Liverpool, panggil Kak Jie ye!

kujie2.com dah PR 4!
Terimakasih utk semua yang menyumbang kenaikan ini.

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. Purplemama says:

    Congrats kak jie… πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Purplemama ..Blogging newbieMy Profile

  2. pastikan bawa sekali dgn ubat batuk cap ibu dan anak.. mana tau, tetiba hilang suara kat stadium.. heheheh

    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari maza ..Sungai Tua, Ulu YamMy Profile

  3. mesti jeles abes orang kat algeria tu kanns πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari mrs azmi ..hide & seek, version coki n alyMy Profile

  4. Congrats kak jie!hehehe..utk Man Utd tkde ke?ekekeke
    Jom terjah post menarik dari Nabiel ..15 TOMBOL GEAR YANG MENARIK!My Profile

  5. Wah Kak Jie gambar atas sekali siapa yang buat back flip?

  6. wah..die hard fan liverpool ke ni?heheh
    Jom terjah post menarik dari JMR ..Memori Darjah EnamMy Profile

  7. jangan lupa buat live blog πŸ˜†

  8. tahniah ..dah kembang bermangkuk2 dah ni.. blog pun dh naik PR ..syoknye.. 😳
    Jom terjah post menarik dari puanbee ..Sapa Nak ? 100 lucky voter akan memenangi Limited Edition Blobby Plush ToyMy Profile

  9. wrizuan[dot]net says:

    caya laa…YNWA ..hihhi
    Jom terjah post menarik dari wrizuan[dot]net ..HTC Sensation….impianku.My Profile

  10. cayalah kak!
    Jom terjah post menarik dari Lan Bingka ..Serangan AnonymousMy Profile

  11. Kamarul Azriβ„’ says:

    kalau jumpa seorang lelaki pkai semua biru itu KA yer sis! ahaks..
    ha, ini semangat ni.. sama-sama kita nantikan perlawanan tu, tak sabar la pulak.. :mrgreen:
    Jom terjah post menarik dari Kamarul Azriβ„’ ..Penanti.com kini PageRank (PR) 1My Profile

  12. memang rezeki akak la… huhu.. tahniah ye.. nnt tyka lambai tangan kt tv kalo nmpk akak. tp akak kene la lambai balik. hehe
    tahniah jugak dpt PR4..
    Jom terjah post menarik dari Datin Tyka ..Berjaya Juga AkhirnyaMy Profile

  13. Denaihati says:

    Tahniah dah PR4
    Jom terjah post menarik dari Denaihati ..Google PageRank update Jun 2011My Profile

  14. justin bieber? hahahaha

  15. Tahniah, boleh lompat sama tinggi dengan tiang gol, ya! πŸ™‚
    Jom terjah post menarik dari Kak Long Mawar Merah ..Dunia strawberiMy Profile

  16. salam..
    sayanggg…saya
    peminat Barca..HE HE
    Jom terjah post menarik dari zulkbo ..Aku Seorang Blogger : Nak Rasa Juga Bagaimana Pakai SARJANMy Profile

  17. saya peminat Liverpool sungguh cemburu neyhhhh
    Jom terjah post menarik dari alex adriana ..Cinta LuarbiasaMy Profile

  18. Assalamualaikum,
    Tahniah! tahniah! tahniah!
    Wahhhhhhh boleh sorak kuat2, lompat tinggi2 buang stress ni πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari Anyss ..Kopi Luwak Tu Halal ke Haram?My Profile

  19. Haha memang bertuah. Tahniah. Sengih sorang2 follow post kemenangan ni huhu.
    Jom terjah post menarik dari Khairi ..Career with Malakoff and Petronas.My Profile

  20. Wahhhh … Along ada teman. Tak perlulah orang di Nigeria risau Along pergi dengan kawan-kawan. Hehehe. πŸ˜‰
    Jom terjah post menarik dari NailahAzman ..Memburu Makanan Di Jeddah : FuddRuckers – World’s Greatest HamburgersMy Profile

  21. Kak Kujie, ada peluang kita bertemu ni masa sessi latihan Liverpool nanti.
    Jom terjah post menarik dari Azwan ..Berjayakah kempen boikot Astro?My Profile

  22. wow!bestnya kak jie!murah rezeki:)
    tahniah kak jie!
    Jom terjah post menarik dari nik ..Hatisamronkin.com kini berPR 2!My Profile

  23. WAH…..! NI NAK TUMPANG GAK NI TUAH KAK JIE SEKELUARGA… πŸ˜†
    Jom terjah post menarik dari princessmia ..MARC JACOBS LIMITED EDITION QUILTED SLING BAGMy Profile

  24. hehehe… sebab isteri saya ikut serta minat suami, tuh yang dedua tak menonton bola tuh… 😳 kecuali ada perlawanan final2 yang menarik jer πŸ˜€

  25. Intan tak pandai tengok bola
    dia tengok Justin Biebier

  26. sebelum dapat tiket ni, Along dah nak beli tiket sendiri.

    kalau ikuti blog mama mesti tau mama kerap pi stadium..hehe πŸ˜†

  27. salah satu tips rumahtangga – ikut serta minat suami selagi tidak bercanggah dgn agama dan adat! πŸ˜†

  28. bak kat kita lah tengok dgn Intan..kekeke

  29. mama pun minat bola ke? -__- ke sebab nak kasi kat along? haha

  30. Tahniah kak jie… πŸ˜€ tak sangka kak jie pun suka tengok bola… hehe